Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

Баня Стил брошура (24.07.2024) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
Баня Стил

Запознайте се с офертите в издаваната от Баня Стил брошура

Супер предложения в Баня стил брошура

3/5
Actual brochure

 

Както се подразбира от името на магазина, Баня Стил предлага продукти за банята, при това – със стил. А освен това, както повечето сериозни магазини, фирмата издава периодично издание - специфична Баня Стил брошура, в която постоянно се добавят различни продукти на промоционални цени. Тъй като клиентите знаят, че магазинът е истински лидер на пазара в областта на обзавеждането за бани и кухненски помещения, в комбинация с издаваната от Баня Стил брошура, офертите вече стават неустоими!

Всеки иска да пазарува изгодно. Разбираемо е, защото има много голямо значение дали ще купиш един продукт на промоционална цена или на стандартната такава. В публикуваната от Баня стил брошура офертите важат един месец, а отстъпките достигат умопомрачителните 70%. Ето защо непременно трябва да прегледате най-актуалната издадена от Баня Стил брошура, валидна от 24.07.2024, която можете да достъпите тук. В Баня Стил брошура несъмнено има огромно разнообразие от продукти, които ще привлекат вниманието ви.

 

Магазинът за банята – Баня Стил

Shop

 

Верига магазини Баня Стил попадат в категорията Дом и градина. Както подсказва името им, те са специализирани в търговията със стоки и продукти за банята. Баня Стил е може би най-добрият магазин за баня, за обзавеждане, професионален съвет и пр. В момента можете да откриете и да посетите магазин от веригата Баня Стил не само в София, но и в някои други големи градове на страната. Ето пълен списък на населените места, където можете да прегледате продуктите на веригата магазини - Търговище, Левски, Плевен, Бургас, София и Монтана

Ако продуктите на магазинът са ви направили впечатление и искате да научите повече за самия магазин, можете да посетите официалния уебсайт тук - baniastil.com. Можете и лесно да го потърсите в интернет, като изпишете името на магазина – Баня Стил (Bania Stil). Посещавайки сайта, ще научите, че освен страхотни артикули, в магазините могат да ви изготвят безплатен 3D проекти, а и предлагат безплатна доставка. Ако имате някакви съмнения или просто искате да сравните цените и в други подобни магазини, вижте сега - Еником М, Como, Виденов, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, Praktis и ТеMакс.

Богат асортимент в магазините Баня Стил

Assortment

В Баня Стил попадате в истински рай на продуктите за баня и кухня – от всевъзможни видове плочки, през смесители, душ-кабини, тоалетни, мивки, паравани, вани, бойлери до всякакви аксесоари. Разбира се голяма част от въпросните артикули могат да се използват  и за кухнята. Освен това в Баня Стил се предлагат и водоустойчиви и обикновени мебели за баня. Да продължим – лепила, фуги, плотове, хидромасажни панели, бойлери, вентилатори, сифони. Остана ли още нещо за банята, което да не сме споменали? Дои да е така, със сигурност ще откриете и него в Баня Стил и в страхотната издавана периодично Баня Стил брошура. 

Повечето промоции от вече споменатата брошура на Баня Стил са налични и на сайта на магазина, като компанията предлага и възможност за онлайн пазаруване. Непременно трябва да следите горещите оферти в Баня Стил брошура! Никога не е късно да изберете нещо ново за освежаване на обзавеждането на вашата баня – дори някакъв дребен аксесоар често може да придаде неподозиран характер и стил на това важно помещение във вашия дом. Заповядайте в Баня Стил. Вижте издавания от Баня Стил каталог!

Не пропускайте офертите на Баня Стил, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Баня Стил, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Решетка
Шкаф
Умивалник
Тоалетна
Баня
Душ
Огледало
Смесител
Плочки
Мивка
Вана
Моноблок
Лепило
Врата
Поставка
Нагревател
Сифон

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА