Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Хипермаркет AVETISYAN
3/5

Хипермаркет AVETISYAN брошура (26.04.2024) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
Хипермаркет AVETISYAN

Хипермаркет AVETISYAN брошура

Изгодно с издаваната от Аветисян брошура

3/5
Actual brochure

Вероятно всички във Варна знаят за Хипермаркет Аветисян. Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на местния пазар. Avetisyan предлага почти всичко, от което имате нужда. И още нещо съществено важно - на страхотни цени! Редовно се предлагат нови специални оферти, чрез специално издаваната от Аветисян брошура. Всеки може да намери вътре нещо подходящо, при това – на промоционална цена.

Ако искате да проверите предложенията в най-актуалната подготвена от Аветисян брошура, можете да погледнете тук. Предложенията са валидни от 26.04.2024, а ако имате повече време, същите оферти може да видите и на място във физическия магазин, както и посещавайки сайта онлайн. Достатъчно е да напишете в Гугъл „аветисян broshura“ или “аветисян каталог“ и резултатът ще бъде пред вас моментално. 

В никакъв случай не пропускайте своя уникален шанс – изберете още сега продукт от Хипермаркет AVETISYAN - Про-Летна Брошура Avetisyan Home Stores!! Предложенията се актуализират периодично, обикновено месечно, а понякога и по-често. Следете сайта, за да сте винаги информирани! В случай че вече сте се запознали с офертите в новата издадена от Аветисян брошура и все още се колебаете за дадена стока, не забравяйте, че промоциите имат срок - побързайте!

Пазаруване в магазин Аветисян

Shop

Аветисян е магазин в категорията Дом и градина, който е един от най-интересните и хубави магазини за Варна и областта. Комбинирайки дизайнерско студия с практичен строителен хипермаркет, Avetisyan ви предоставя уникалната възможност да направите или да завършите започнатия ремонт у дома, посещавайки само едно място! Магазинът е разположен в огромна сграда, на 5 етажа. Със сигурност ще останете доволни от инструментите на етаж 2, от осветителните тела на етаж 3 или от фаянса и санитарията на етажи 4 и 5!

Допълнителна информация за Хипермаркет Аветисян може да откриете тук: avetisyan.bg. Тъй като сме напълно наясно, че най-вероятно ще ви се наложи да направите някои сравнения на цените на стоките от магазина или на тези, рекламирани в изготвената от Аветисян брошура, с подобни или евентуално същите продукти в други магазини, ние сме се погрижили и за това. За целта вижте какво предлагат и други подобни магазини: Еником М, Como, Виденов, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, Praktis и ТеMакс.

Супер качество и асортимент в Аветисян

Assortment

Както вече споменахме, този хипермаркет е разположен в красива, голяма сграда, състояща се от 5 етажа. Разнообразието на продуктите е смайващо – като започнете от бояджийски инструменти и аксесоари, ВИК, изолационни материали, мазилки, грундове и лакове, мрежи и огради, чак до осветителни тела, обзавеждане за баня, инструменти и какво ли още не! НА втория етаж има хиляди инструменти – дрелки, винтоверти, крепежни елементи, ръчни инструменти и пр., на трети етаж са разположени осветителните тела `аплици, полилеи и др.), а на четвърти и пети етаж е т.нар. Avetisyan Дизайн Студио. В това „студио“ можете да намерите серии за баня, фаянс и теракот, вани, душ кабини, врати, паркети, смесители и др.  

Вероятно вече сме ви убедили, че е добра идея да посетите този магазин. Не забравяйте обаче да прегледате и Хипермаркет AVETISYAN - Про-Летна Брошура Avetisyan Home Stores!! Разнообразие, съчетано с промоции!

Супер предложения от Хипермаркет AVETISYAN в брошурите на KIMBINO

Kimbino App

Двадесет и първи век - хартиените брошури определено трябва да се разглеждат като нещо архаично от миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Хипермаркет AVETISYAN бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg! Практиката показва, че с лесното се свиква бързо. А какво по-приятно от това да комбинирате удобството с грижа за Природата?!

Вече можете да забравите смачканите листчета и хвърчащите флаери! Можете да се насладите на добре подредено съдържание и много, много брошури! Във времето на постоянно развитие на мобилните технологии, за още по-голямо удобство създадохме и едно страхотно мобилно приложение: Kimbino

Опазването на околната среда, на природата е наш основен приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за изчистването на въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Искрено Ви благодарим, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Маса
Контакт
Кутия
Баня
Лампа
Кърпа
Ножица
Валяк
Смесител
Полилей
Фенер
Отвертки
Препарат
Теракот
Покривало
Маркуч
Корда
Количка
Лепило
Хидроизолация

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА