Kimbino
Kimbino
Лого Хипермаркет AVETISYAN
3/5

Хипермаркет AVETISYAN брошура Черен Петък 2023 || Магазин онлайн БГ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Хипермаркет AVETISYAN брошура

Изгодно с издаваната от Аветисян брошура

3/5
Actual brochure

Вероятно всички във Варна знаят за Хипермаркет Аветисян. Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на местния пазар. Avetisyan предлага почти всичко, от което имате нужда. И още нещо съществено важно - на страхотни цени! Редовно се предлагат нови специални оферти, чрез специално издаваната от Аветисян брошура. Всеки може да намери вътре нещо подходящо, при това – на промоционална цена.

Ако искате да проверите предложенията в най-актуалната подготвена от Аветисян брошура, можете да погледнете тук. Предложенията са валидни от 28.08.2023, а ако имате повече време, същите оферти може да видите и на място във физическия магазин, както и посещавайки сайта онлайн. Достатъчно е да напишете в Гугъл „аветисян broshura“ или “аветисян каталог“ и резултатът ще бъде пред вас моментално. 

В никакъв случай не пропускайте своя уникален шанс – изберете още сега продукт от Хипермаркет AVETISYAN - Хипермаркет AVETISYAN - Месецът на ПРОМОгледите от AVETISYAN Home Stores! Предложенията се актуализират периодично, обикновено месечно, а понякога и по-често. Следете сайта, за да сте винаги информирани! В случай че вече сте се запознали с офертите в новата издадена от Аветисян брошура и все още се колебаете за дадена стока, не забравяйте, че промоциите имат срок - побързайте!

Пазаруване в магазин Аветисян

Shop

Аветисян е магазин в категорията Дом и градина, който е един от най-интересните и хубави магазини за Варна и областта. Комбинирайки дизайнерско студия с практичен строителен хипермаркет, Avetisyan ви предоставя уникалната възможност да направите или да завършите започнатия ремонт у дома, посещавайки само едно място! Магазинът е разположен в огромна сграда, на 5 етажа. Със сигурност ще останете доволни от инструментите на етаж 2, от осветителните тела на етаж 3 или от фаянса и санитарията на етажи 4 и 5!

Допълнителна информация за Хипермаркет Аветисян може да откриете тук: avetisyan.bg. Тъй като сме напълно наясно, че най-вероятно ще ви се наложи да направите някои сравнения на цените на стоките от магазина или на тези, рекламирани в изготвената от Аветисян брошура, с подобни или евентуално същите продукти в други магазини, ние сме се погрижили и за това. За целта вижте какво предлагат и други подобни магазини: Еником М, Como, Виденов, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, Praktis и ТеMакс.

Супер качество и асортимент в Аветисян

Assortment

Както вече споменахме, този хипермаркет е разположен в красива, голяма сграда, състояща се от 5 етажа. Разнообразието на продуктите е смайващо – като започнете от бояджийски инструменти и аксесоари, ВИК, изолационни материали, мазилки, грундове и лакове, мрежи и огради, чак до осветителни тела, обзавеждане за баня, инструменти и какво ли още не! НА втория етаж има хиляди инструменти – дрелки, винтоверти, крепежни елементи, ръчни инструменти и пр., на трети етаж са разположени осветителните тела `аплици, полилеи и др.), а на четвърти и пети етаж е т.нар. Avetisyan Дизайн Студио. В това „студио“ можете да намерите серии за баня, фаянс и теракот, вани, душ кабини, врати, паркети, смесители и др.  

Вероятно вече сме ви убедили, че е добра идея да посетите този магазин. Не забравяйте обаче да прегледате и Хипермаркет AVETISYAN - Хипермаркет AVETISYAN - Месецът на ПРОМОгледите от AVETISYAN Home Stores! Разнообразие, съчетано с промоции!

Супер предложения от Хипермаркет AVETISYAN в брошурите на KIMBINO

Kimbino App

Двадесет и първи век - хартиените брошури определено трябва да се разглеждат като нещо архаично от миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Хипермаркет AVETISYAN бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg! Практиката показва, че с лесното се свиква бързо. А какво по-приятно от това да комбинирате удобството с грижа за Природата?!

Вече можете да забравите смачканите листчета и хвърчащите флаери! Можете да се насладите на добре подредено съдържание и много, много брошури! Във времето на постоянно развитие на мобилните технологии, за още по-голямо удобство създадохме и едно страхотно мобилно приложение: Kimbino

Опазването на околната среда, на природата е наш основен приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за изчистването на въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Искрено Ви благодарим, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

Хипермаркет AVETISYAN Черен Петък 2023

Празникът за пазаруване Черен петък е тук и е дошъл също така в Хипермаркет AVETISYAN. Проверете нашата специална оферта за Черен петък 2023 в новата брошура на Хипермаркет AVETISYAN! Последната брошура, наречена Хипермаркет AVETISYAN - Хипермаркет AVETISYAN - Месецът на ПРОМОгледите от AVETISYAN Home Stores, е валидна от 29.07.2023 - 28.08.2023. Не пропускайте нашите страхотни намаления за Черен петък в Хипермаркет AVETISYAN. В категорията Дом и градина ще откриете и много други листовки за Черен петък. Ако възнамерявате да купувате коледни подаръци предварително и ако търсите вдъхновение, проверете всички наши брошури за Черен петък и спестете пари. Kimbino ви дава възможност за преглед на най-добрите отстъпки за Черен петък.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino

Няма филиали

Регистрирай се и използвай всички изгоди