DiscountsDiscounts

KimbinoKimbino
Лого Хипермаркет AVETISYAN
3/5

Хипермаркет AVETISYAN брошура - Актуални промоции

РЕКЛАМА

За съжаление Хипермаркет AVETISYAN няма актуални оферти.

Хипермаркет AVETISYAN брошура

3/5
Actual brochure
Кой не знае за Хипермаркет AVETISYAN! Благодарение на отличния асортимент от стоки и интересни оферти, той играе водеща роля на българския пазар! Може да намерите почти всичко, от което имате нужда на супер цени в Хипермаркет AVETISYAN . За сравнение вижте и другите оферти на тези магазини Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Praktis, Profimag.bg, Vivre, Алати.

Сайтът не предлага всичко, което търсите? Много съжаляваме за това. Но нищо не е загубено. Ние сме фокусирани главно върху брошурите, но ако търсите нещо друго, може да опитате да посетите официалната страница на магазина www.avetisyan.bg.

На първо място – няма отпадъци. Плюс това – брошурите са ясно подредени. В допълнение – с Kimbino, онлайн брошурите са налични навсякъде, където е вашият телефон. Това е най – голямото предимство на онлайн брошурите на Хипермаркет AVETISYAN. Знаете ли как защитавате околната среда? Като правите какво? Като не вземате и не използвате хартиена брошура, отпечатаната листовка на Хипермаркет AVETISYAN, но пък използвате онлайн такава!

Сега е толкова лесно да се спестят пари при пазаруване!

Специалната оферта на Хипермаркет AVETISYAN е толкова страхотна, че може да ви спести много пари. И какво трябва да направите, за да не пропуснете нито едно специално предложение от Хипермаркет AVETISYAN? Лесно е: да се абонирате за нашия бюлетин или да изтеглите нашето приложение Kimbino.

Не пропускайте офертите на Хипермаркет AVETISYAN, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Хипермаркет AVETISYAN, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

Други магазини от категорията Дом и градина

subscribe

Към магазина

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Хипермаркет AVETISYAN
    Лого Хипермаркет AVETISYAN