KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Метро
3/5

METRO (метро) брошура (22.09.2022) каталог 2 за 1, broshura

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

METRO брошура от 15.09.2022

Каталогът на Метро ви очаква

3/5
Actual brochure

Очакван, хипермаркетите МЕТРО периодично пускат много изгодни оферти и отстъпки. В своя Метро каталог често предлагат различни пакетни разфасовки, оферти от вида вземи 2, плати 1 (Метро 2 за 1), уникални продукти на уникални цени.

Чрез своята брошура Метро цели да привлече за постоянни клиенти както търговци на едро, така и клиенти от нормалните домакинства. Лесно можете да намерите последната издадена от Метро брошура чрез интернет. Предложенията в нея са валидни от 15.09.2022. В интернет може да я откриете, като просто използвате популярните търсачки и потърсите словосъчетанието „metro broshura”, „metro брошура”, „metro katalog” или друго подобно. Можете да проверите за по-лесно и бързо тук. Изданието се разпространява онлайн, но може да се изтегли и от сайта на магазина или да се вземе на място, като следва да се има предвид, че предложенията се актуализират на всеки две седмици.

Магазин МЕТРО - винаги лидер в иновациите

Shop

МЕТРО е създаден през 1964 г., когато е изграден първият склад Metro Cash & Carry, а идеята е стоката да се продава на едро и да се взима на място, без доставка. Своите първи два магазина в България Метро открива преди около 20 години – градовете са София и Пловдив, а по този начин се полагат основите на иновативната търговия в България.

Метро е магазин от категорията Хипермаркети. За изминалите 20 години най-големият търговец на едро в България е успял да наложи съвсем нови практики като нещо нормално и обичайно – например издаване на промоционални Метро каталози, промоционални имейли, отстъпки, клиентски карти, дори въвеждането на баркодовете и др. В момента Метро има 11 магазина в България, съответно в София, Марица и Пловдив.

Повече подробности можете да научите на официалния сайт на Метро - www.metro.bg, а при желание от ваша страна можете да прегледате предложения и на други магазини от същата категория, например CBA, HIT Max, Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Билла, Дар, Кауфланд, Лекси и Лидл.

Елате в МЕТРО и се възползвайте от богатия асортимент!

Assortment

METRO предлага страхотно разнообразие от хранителни и нехранителни продукти, офис обзавеждане, декорации, мебели, домакински и електроуреди, напитки, пресни и замразени храни, десерти, градинарски стоки, фитнес уреди, автомобилни аксесоари и гуми, играчки – общо взето, всичко, за което се сещате, включително и всякакви консумативи и продукти за ресторантьори, хотелиери, офиси и домакинства. Стоките в магазина са изключително качествени.

Продуктовата гама на METRO е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. Непременно трябва да проверите последните оферти в Метро - Хранителни стоки!

Не пропускайте офертите на Метро, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Метро, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Мляко
Сирене
Кафе
Вино
Домати
Кисело мляко
Олио
Шоколад
Салам
Шунка
Свинско
Ориз
Риба
Чай
Сметана
Говеждо
Бонбони
Джин
Чипс

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Метро
Лого Метро