KimbinoKimbino
Лого METRO
3/5

METRO брошура

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Каталогът на Метро ви очаква

3/5
Actual brochure

Очакван, хипермаркетите МЕТРО периодично пускат много изгодни оферти и отстъпки. В своя Метро каталог често предлагат различни пакетни разфасовки, оферти от вида вземи 2, плати 1 (Метро 2 за 1), уникални продукти на уникални цени.

Чрез своята брошура Метро цели да привлече за постоянни клиенти както търговци на едро, така и клиенти от нормалните домакинства. Лесно можете да намерите последната издадена от Метро брошура чрез интернет. Предложенията в нея са валидни от 14.10.2021. В интернет може да я откриете, като просто използвате популярните търсачки и потърсите словосъчетанието „metro broshura”, „metro брошура”, „metro katalog” или друго подобно. Можете да проверите за по-лесно и бързо тук. Изданието се разпространява онлайн, но може да се изтегли и от сайта на магазина или да се вземе на място, като следва да се има предвид, че предложенията се актуализират на всеки две седмици.

Магазин МЕТРО - винаги лидер в иновациите

Shop

МЕТРО е създаден през 1964 г., когато е изграден първият склад Metro Cash & Carry, а идеята е стоката да се продава на едро и да се взима на място, без доставка. Своите първи два магазина в България Метро открива преди около 20 години – градовете са София и Пловдив, а по този начин се полагат основите на иновативната търговия в България.

Метро е магазин от категорията Хипермаркети. За изминалите 20 години най-големият търговец на едро в България е успял да наложи съвсем нови практики като нещо нормално и обичайно – например издаване на промоционални Метро каталози, промоционални имейли, отстъпки, клиентски карти, дори въвеждането на баркодовете и др. В момента Метро има 11 магазина в България, съответно в София, Марица и Пловдив.

Повече подробности можете да научите на официалния сайт на Метро - www.metro.bg, а при желание от ваша страна можете да прегледате предложения и на други магазини от същата категория, например BILLA, CBA, HIT Max, Kaufland, Lidl, My Market , Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market и Дар.

Елате в МЕТРО и се възползвайте от богатия асортимент!

Assortment

METRO предлага страхотно разнообразие от хранителни и нехранителни продукти, офис обзавеждане, декорации, мебели, домакински и електроуреди, напитки, пресни и замразени храни, десерти, градинарски стоки, фитнес уреди, автомобилни аксесоари и гуми, играчки – общо взето, всичко, за което се сещате, включително и всякакви консумативи и продукти за ресторантьори, хотелиери, офиси и домакинства. Стоките в магазина са изключително качествени.

Продуктовата гама на METRO е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. Непременно трябва да проверите последните оферти в METRO - Брошура!

Не пропускайте офертите на METRO, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на METRO, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Хипермаркети

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого METRO
  • Булевард Санкт Петербург
  • Булевард Сливница 182
  • Улица 1-ва