Рейтинг на 3/5

Вероятно всички клиенти в България са запознати с магазин METRO. Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българският пазар. Продуктовата гама на METRO е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. Магазин METRO редовно изненадва с нови оферти. Последните предложения, валидни от 11.07.2019 може да откриете тук. Разгледахте ли вече и предложенията на другите магазини? Трябва. Опитайте с BILLA, CBA, HIT - Hypermarket, Kaufland, Lidl, My Market , Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Triumf например.

METRO магазин е представен също и в Пловдив, София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново град Дали не търсите нещо, което не е налично на нашата уеб страница? Опитайте на официалния уебсайт на магазина www.metro.bg.

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по – практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най – новите оферти на METRO, веднага с Kimbino. Разглеждането на най - новите оферти на METRO онлайн вие сте много по - екологични, отколкото ако гледате хартиеното издание. Ние сме поласкани, че вие предпочитате онлайн версията.

Как да започнем да пестим? Като откриваме най - ниските цени!

Всеки има нужда да спести пари и време. Вие може да направите това, избирайки специалните промоционални оферти на METRO и да спестите време, абонирайки се за нашия бюлетин или като свалите мобилното ни приложение Kimbino. Ще ви отнеме само няколко секунди да сте винаги в течение на специалните оферти на METRO. Ваш Kimbino