Рейтинг на 3/5

METRO е един от най - популярните магазини на българският пазар. Благодарение на това е и един от най - успешните в страната. METRO предлага почти всичко, от което имате нужда. И още нещо много важно - на страхотни цени! Клиентите са свикнали с новите оферти от METRO. Ето защо те редовно проверяват тук за да видят каква е актуалната оферта за днес, валидна от 07.02.2019. В METRO ви липсва някое предложение? Опитайте да го намерите на друго място! Погледнете предложенията на тези магазини BILLA, CBA, HIT - Hypermarket, Kaufland, Lidl, My Market , Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Triumf.

Ако не сте успели да намерите това, което търсите, посетете официалния уебсайт на магазина www.metro.bg и вижте всички предлагани от тях артикули.

Не е нужно да чакате пощальона да ви донесе последните брошури на METRO. Може да ги проверите онлайн в Kimbino, където и когато пожелаете.

Никога не е било толкова лесно да сте в течение на последните промоционални оферти от METRO. Има само едно нещо, което да направите - да се абонирате за нашия бюлетин или да свалите приложението ни Kimbino. Благодарение на това никога няма да пропуснете нито една специална оферта от METRO. Ваш Kimbino.