Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого METRO
3/5

Предстояща Метро брошура 23.05.2024 | Metro каталог 2 за 1

РЕКЛАМА
METRO

METRO брошура от 09.05.2024

Каталогът на METRO ви очаква

3/5
Actual brochure

Очаквано, хипермаркетите METRO периодично пускат много изгодни оферти и отстъпки. В своя МЕТРО каталог често предлагат различни пакетни разфасовки, оферти от вида вземи 2, плати 1 (МЕТРО 2 за 1), уникални продукти на уникални цени.

Чрез своята брошура METRO цели да привлече за постоянни клиенти както търговци на едро, така и клиенти от нормалните домакинства. Лесно може да намериш последната издадена от "Метро брошура" чрез интернет. Предложенията в нея са валидни от 09.05.2024. В интернет може да я откриеш, като просто използваш популярните търсачки “metro broshura”, „metro брошура”, „metro katalog” или друго подобно. Може да провериш за по-лесно и бързо тук. Изданието се разпространява онлайн, но може да се изтегли и от сайта на магазина или да се вземе на място, като следва да се има предвид, че предложенията се актуализират на всеки две седмици.

 

Магазин МЕТРО - винаги лидер в иновациите

Shop

METRO е създаден през 1964 г., когато е изграден първият склад Metro Cash & Carry, а идеята е стоката да се продава на едро и да се взима на място, без доставка. Своите първи два магазина в България Метро открива преди около 20 години – градовете са София и Пловдив, а по този начин се полагат основите на иновативната търговия в България.

METRO е магазин от категорията Хипермаркети. За изминалите 20 години най-големият търговец на едро в България е успял да наложи съвсем нови практики като нещо нормално и обичайно – например издаване на промоционални Метро каталози, промоционални имейли, отстъпки, клиентски карти, дори въвеждането на баркодовете и др. В момента Метро има 11 магазина в България, съответно в София, Пловдив, Русе, Плевен, Велико Търново и Бургас.

Повече подробности можете да научите на официалния сайт на METRO - metro.bg, а при желание от ваша страна можете да прегледате предложения и на други магазини от същата категория, например Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар.

 

Елате в МЕТРО и се възползвайте от богатия асортимент!

Assortment

METRO предлага страхотно разнообразие от хранителни и нехранителни продукти, офис обзавеждане, декорации, мебели, домакински и електроуреди, напитки, пресни и замразени храни, десерти, градинарски стоки, фитнес уреди, автомобилни аксесоари и гуми, играчки – общо взето, всичко, за което се сещате, включително и всякакви консумативи и продукти за ресторантьори, хотелиери, офиси и домакинства. Стоките в магазина са изключително качествени.

Продуктовата гама на METRO е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. Непременно трябва да проверите последните оферти в METRO брошура - Хранителни стоки!

Не пропускайте офертите на METRO, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на METRO, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Мляко
Сирене
Кафе
Кисело мляко
Олио
Хляб
Шоколад
Салам
Шунка
Пиле
Свинско
Ориз
Сметана
Говеждо
Бонбони
Джин
Чипс
Кетчуп
Ядки

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА