Kimbino
Пловдив
Kimbino
Пловдив

Нова брошура Метро Пловдив от 20.06.2024 || Каталог 2 за 1

РЕКЛАМА
METRO
РЕКЛАМА

Магазини METRO близо до Пловдив

Филиали Хипермаркети в град Пловдив и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

В магазин Метро в град Пловдив има от всичко по много

Сред големите хипермаркети в страната Метро се отличава със своите големи размери и политика на продажби, ориентирана към фирмения контингент, затова предлага по-ниски цени на едро. С идването на Метро в България качеството на стоките в търговската мрежа отбеляза забележителен напредък. 

Големи отстъпки в магазин METRO в град Пловдив

Първият Метро в България отваря врати (или по-точно, реже лентата) 8 мин. преди този в София и се намира в град Пловдив. Това става на 18 март 1999 г. и оттогава Хипермаркети METRO е сред водещите в страната, който предоставят услугите си на фирми и физически лица. Разбира се, Метро е разпространен по цяла България, включително и в София, Русе, Плевен, Велико Търново, Бургас и Благоевград, но ако желаете да намерите точните адреси и работно време на metro.bg магазините в Пловдив, погледнете информацията точно под тази статия.

Научете новите промоции с брошура онлайн за Юни 2024 г.

Метро Кеш Енд Кери предоставя на своите клиенти Метро каталог Пловдив, от който лесно и бързо ще научат цените за седмица напред. Изданието на нова брошура Метро Пловдив излиза всяка седмица за периода от 11.06. - 17.06.2024, а в нея ще откриете за промоцията в Метро 2 за 1 Пловдив. Вече може да разгледате предстояща брошура Метро Пловдив и онлайн тук - METRO брошура - Хранителни стоки за месец Юни, 2024 г.

Kimbino ви предлага да бъдете първи

Кимбино предоставя каталог онлайн за всички клиенти на големите Хипермаркети в търговската мрежа. С брошурите на Kimbino може да видите цените и отстъпките на много Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар, както и на телефон или друго устройство чрез мобилното им приложение Kimbino. Тъй като са компания загрижена за околната среда, %homePage% не издава хартиена broshura METRO Plovdiv, но само в електронен формат. Пазарувайте с Кимбино, за да опазите дърветата живи!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА