Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Пловдив
Лого Билла
3/5

Билла брошура седмична в Пловдив 30.03.2023 || Април

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Актуално от магазин Била в Пловдив

Марката “Била” е сред най-големите търговски вериги в страната. Това, което я прави толкова търсена от потребителите, са ниските цени, промоциите и отстъпките, които можете да откриете в Билла брошура за Пловдив, както и в брошурите Billa за останалите градове.

Хипермаркет Била в град Пловдив

Магазин Билла Пловдив е популярна верига, развиваща търговска дейност в страната вече повече от 20 г. Историята на Била започва в петдесетте години на миналия век в Австрия, а значението на името в буквален превод означава “евтин магазин”. billa.bg предлага хранителни и нехранителни продукти на клиентите си на много атрактивни цени, а Била се простира в над 40 града, като София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе и Перник. В град Пловдив магазините на Billa са разположени в различни части на града - в центъра, в ж.к. Хр. Ботев (юг и север), Филипово и др, като в Била нова брошура Пловдив ще откриете най-актуалните оферти. Хипермаркети Била работи без почивен ден, а информация за точните адреси и работното време на магазините в града ще открите веднага под този текст и над брошурите на останалите хипермаркети.

Удобство за клиентите с брошура онлайн през Април 2023 г.

Магазин Била има каталог онлайн с многобройни търговски предложения. Новата седмична брошура на Billa в Пловдив от 30.03.2023 се издава ежеседмично и валидността и е за същия период. Била са пионери в разработването и издаването на брошури за незрящи хора, което ги прави много по-достъпни и за този контингент клиенти. Хипермаркетът предлага много отстъпки за клиенти, притежаващи карта „Била“, а размерът на някои от тези отстъпки достига до 40% от стойността на стоката. Етикетите на стоките подсказват на потребителите точно какъв вид отстъпка могат да получат - намалена цена, две в едно, пакет намалени стоки и др. тук можете да видите новата Cедмична брошура на Билла за месец Април 2023 г.

Страст за пазаруване с Кимбино

Вижте всичко, което се предлага в мрежата Хипермаркети METRO, Кауфланд, Фантастико , T Market, HIT Max, ProMarket , Лидл, CBA, Mагазини Немски Център и Дар с Кimbino, включително и винаги актуална broshura Billa Plovdiv. Кимбино се грижи за природата, предоставяйки последните промоции и оферти на брошура и каталог онлайн само на електронен носител. Бъдете винаги информирани на всяко място и по всяко време с достъпното мобилно приложение Kimbino. По този удобен начин ще спестите пари и време в търсене на най-добрата оферта, без да обикаляте в задръствания, трафик и градски транспорт. Не е ли чудесно това?

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Билла съхранява местоположения в град Пловдив

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Билла
Лого Билла

Регистрирай се и използвай всички изгоди