Kimbino
Пловдив
Kimbino
Пловдив
РЕКЛАМА

Билла брошура седмична в Пловдив 18.07.2024 || Юли

РЕКЛАМА
Билла

Магазини Билла близо до Пловдив

Филиали Хипермаркети в град Пловдив и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Актуално от магазин Била в Пловдив

Марката “Била” е сред най-големите търговски вериги в страната. Това, което я прави толкова търсена от потребителите, са ниските цени, промоциите и отстъпките, които можете да откриете в Билла брошура за Пловдив, както и в брошурите Billa за останалите градове.

Хипермаркет Била в град Пловдив

Магазин Билла Пловдив е популярна верига, развиваща търговска дейност в страната вече повече от 20 г. Историята на Била започва в петдесетте години на миналия век в Австрия, а значението на името в буквален превод означава “евтин магазин”. billa.bg предлага хранителни и нехранителни продукти на клиентите си на много атрактивни цени, а Била се простира в над 40 града, като София, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе и Добрич. В град Пловдив магазините на Billa са разположени в различни части на града - в центъра, в ж.к. Хр. Ботев (юг и север), Филипово и др, като в Била нова брошура Пловдив ще откриете най-актуалните оферти. Хипермаркети Била работи без почивен ден, а информация за точните адреси и работното време на магазините в града ще открите веднага под този текст и над брошурите на останалите хипермаркети.

Удобство за клиентите с брошура онлайн през Юли 2024 г.

Магазин Била има каталог онлайн с многобройни търговски предложения. Новата седмична брошура на Billa в Пловдив от 11.07. - 17.07. се издава ежеседмично и валидността и е за същия период. Била са пионери в разработването и издаването на брошури за незрящи хора, което ги прави много по-достъпни и за този контингент клиенти. Хипермаркетът предлага много отстъпки за клиенти, притежаващи карта „Била“, а размерът на някои от тези отстъпки достига до 40% от стойността на стоката. Етикетите на стоките подсказват на потребителите точно какъв вид отстъпка могат да получат - намалена цена, две в едно, пакет намалени стоки и др. тук можете да видите новата Cедмична брошура на Билла за месец Юли 2024 г.

Страст за пазаруване с Кимбино

Вижте всичко, което се предлага в мрежата Хипермаркети METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, CBA, Mагазини Немски Център и Дар с Кimbino, включително и винаги актуална broshura Billa Plovdiv. Кимбино се грижи за природата, предоставяйки последните промоции и оферти на брошура и каталог онлайн само на електронен носител. Бъдете винаги информирани на всяко място и по всяко време с достъпното мобилно приложение Kimbino. По този удобен начин ще спестите пари и време в търсене на най-добрата оферта, без да обикаляте в задръствания, трафик и градски транспорт. Не е ли чудесно това?

 
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА