Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Пловдив
Лого T Market
3/5

Нова Т Маркет брошура в Пловдив от 04.04.2023 || Април

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Качество на добри цени: Магазин Т Маркет в Пловдив

Търговско покритие на Т Маркет

Т MARKET са голяма търговска верига магазини, която може да откриете в почти всички области в страната. www.tmarket.bg започва своята дейност преди почти 18 години и през този период развива успешна търговия в България. Присъствените магазини, разположени в 63 различни по големина градове, са над 100, но освен тях търговската верига предоставя и онлайн обслужване за клиентите си от София и Пловдив. В Пловдив Хипермаркети Т Маркет досега наброяват 15 търговски обекта, които са разположени в жилищните квартали Хр. Смирненски, Кючук Париж, Тракия, Изгрев, Гагарин и др. Работното време, адресите и контактите на хипермаркетите ще откриете под този текст. Освен търговската дейност, която развива в клоновете си и е описана в Т Маркет брошура Пловдив, магазинът извършва и дейност с имоти, разположени на големи търговски площи.

Информация за клиентите в брошура онлайн от Април 2023

Т Маркет нова брошура Пловдив излиза всяка седмица и в нея постоянно се актуализира продуктовия арсенал на веригата. В тази нова брошура Cедмична брошура на T Market тук от 28.03.2023 ще откриете какви промоции ви очакват и дали желаните от вас продукти имат намаление. Хипермаркетът издава каталог онлайн и карта за отстъпка на лоялни клиенти „Благодаря“. Собствениците на карта „Благодаря“ могат да ползват специалните отстъпки на Т Маркет, а седмичната T Market broshura Plovdiv излиза и под „Благодаря“ вариант, на който са поместени продуктите с картова отстъпка. В тях можете да откриете свежи плодове и зеленчуци, различни видове меса и специализирани здравословни храни. Освен това се предлагат и голям асортимент нехранителни стоки, което ви дава възможност да спестите време и средства.

Спестете пари с Кимбино

Kimbino е предпочитана от мнозина компания за издаване на брошури, която дава възможност на потребителите да получат актуална информация за Хипермаркети METRO, Кауфланд, Фантастико , HIT Max, ProMarket , Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар в Пловдив. Kimbino се грижи за природата, като предлага брошурите на Т Маркет онлайн Пловдив само в електронен вариант. Освен че пощенската ви кутия няма да е пълна с рекламни брошури, ще съхраните много дървета, а от удобството на дома потребителите могат да се информират за търсените от тях продукти и промоции.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

T Market съхранява местоположения в град Пловдив

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого T Market
Лого T Market

Регистрирай се и използвай всички изгоди