Kimbino
Пловдив
Kimbino
Пловдив

Нова Т Маркет брошура в Пловдив от 18.06.2024 || Юни

РЕКЛАМА
T Market
РЕКЛАМА

Магазини T Market близо до Пловдив

Филиали Хипермаркети в град Пловдив и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Качество на добри цени: Магазин Т Маркет в Пловдив

Търговско покритие на Т Маркет

Т MARKET са голяма търговска верига магазини, която може да откриете в почти всички области в страната. www.tmarket.bg започва своята дейност преди почти 18 години и през този период развива успешна търговия в България. Присъствените магазини, разположени в 63 различни по големина градове, са над 100, но освен тях търговската верига предоставя и онлайн обслужване за клиентите си от София, Плевен, Перник, Казанлък, Ловеч и Троян. В Пловдив Хипермаркети Т Маркет досега наброяват 15 търговски обекта, които са разположени в жилищните квартали Хр. Смирненски, Кючук Париж, Тракия, Изгрев, Гагарин и др. Работното време, адресите и контактите на хипермаркетите ще откриете под този текст. Освен търговската дейност, която развива в клоновете си и е описана в Т Маркет брошура Пловдив, магазинът извършва и дейност с имоти, разположени на големи търговски площи.

Информация за клиентите в брошура онлайн от Юни 2024

Т Маркет нова брошура Пловдив излиза всяка седмица и в нея постоянно се актуализира продуктовия арсенал на веригата. В тази нова брошура Cедмична брошура на T Market тук от 18.06.2024 ще откриете какви промоции ви очакват и дали желаните от вас продукти имат намаление. Хипермаркетът издава каталог онлайн и карта за отстъпка на лоялни клиенти „Благодаря“. Собствениците на карта „Благодаря“ могат да ползват специалните отстъпки на Т Маркет, а седмичната T Market broshura Plovdiv излиза и под „Благодаря“ вариант, на който са поместени продуктите с картова отстъпка. В тях можете да откриете свежи плодове и зеленчуци, различни видове меса и специализирани здравословни храни. Освен това се предлагат и голям асортимент нехранителни стоки, което ви дава възможност да спестите време и средства.

Спестете пари с Кимбино

Kimbino е предпочитана от мнозина компания за издаване на брошури, която дава възможност на потребителите да получат актуална информация за Хипермаркети METRO, Кауфланд, Фантастико, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар в Пловдив. Kimbino се грижи за природата, като предлага брошурите на Т Маркет онлайн Пловдив само в електронен вариант. Освен че пощенската ви кутия няма да е пълна с рекламни брошури, ще съхраните много дървета, а от удобството на дома потребителите могат да се информират за търсените от тях продукти и промоции.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА