Kimbino
Пловдив
Kimbino
Пловдив

Лидл брошура следваща седмица Пловдив от 17.06.2024 (Юни)

РЕКЛАМА
Лидл
РЕКЛАМА

Магазини Лидл близо до Пловдив

Филиали Хипермаркети в град Пловдив и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

В магазин LIDL Plovdiv ви очакват приятни изненади!

Лидл е една от най-разпространените хранителни вериги в България. Хипермаркетите на  lidl.bg са конструирани с приветлив и удобен за потребителите дизайн и инфраструктура. Почти всички София, Варна, Бургас, Русе, Плевен и Перник  в страната са оборудвани с просторни паркинги и помещения за пазаруване. 

Заповядайте в магазин Лидл Пловдив и получете най-доброто

Пловдив е вторият по-големина град в страната и тук хипермаркети LIDL имат сериозно присъствие. Почти във всяка част от града търговската верига има магазин, така че пловдивчани спокойно могат да пазаруват в любимия си Хипермаркети. Качествените стоки в магазина се подлагат на строг контрол, а често на топлата витрина ще намерите вкусна и топла закуска на най-ниски цени. Продуктовата гама в хипермаркетите в град Пловдив винаги посреща насъщните нужди на потребителя, а съотношението цена-качество е едно от най-добрите на българския пазар. Ще откриете работното време и точните адреси на Лидъл точно под статията и над брошурите на останалите супермаркети.

Новата брошура онлайн за месец Юни 2024 г. е на ваше разположение

Лидл Пловдив не пропуска възможността клиентите да бъдат осведомени за новите си продукти, намаления и промоции. Всяка седмица хипермаркетът предоставя нова брошура лидл Пловдив и каталог онлайн. Ежеседмичната Broshura LIDL Plovdiv ви предоставя възможност да бъдете винаги в крак с последните и най-атрактивни предложения на магазина. тук имате възможност да видите актуалната Cедмична брошура на Лидл (17.06. - 23.06.) за месец Юни 2024 г. Само това е начинът да получите желаната стока на по-добра цена, преди количествата да са изчерпани. С Лидл брошура следваща седмица Пловдив можете от рано да планирате покупките си.

Вземете най-новите промоции с Кимбино!

Кимбино предоставя на потребителите актуални данни за най-новите отстъпки, продукти и промоции посредством Лидл брошура Пловдив, а също и за други Хипермаркети. %homePage% се грижи за околната среда като предоставя на потребителя само електронна услуга и по този начин се пести дървесина. Kimbino ви предоставя и мобилното приложение Kimbino, с което лесно и бързо може да проверите за отстъпките в цените на любими продукти в пловдивските METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар.

 
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА