Kimbino
Плевен
Kimbino
Плевен

ЛИДЛ брошура седмица Плевен 17.06.2024 (Нов каталог)

РЕКЛАМА
Лидл
РЕКЛАМА

Магазини Лидл близо до Плевен

Филиали Хипермаркети в град Плевен и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Потърсете всички актуални промоции в магазин Лидл в Плевен

Верига хипермаркети LIDL са световно известна търговска марка, която има силно присъствие на българския пазар. От скоро концернът стъпи и на американския континент. Известен с прецизно подбрания продуктов асортимент, съчетан с вежливо и отзивчиво обслужване на клиентите, магазинът е предпочитан от масовия потребител.

Добри цени и високо качество в магазин Лидл Плевен

Веригата lidl.bg е награден магазин Хипермаркети за своята политика, насочена към доброто клиентско изживяване и поддържането на баланс в съотношението цена-качество. Лидл поддържа търговско присъствие в десетки градове в страната, като София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Перник. Търговските центрове на хипермаркета са с добре развита инфраструктура, оборудвани с паркоместа и наличност, за която можете да се осведобите в най-новата брошура Лидл Плевен. Обслужването на клиентите е качествено, а многото каси могат да поемат високите натоварвания в пиковите часове на деня. Точно в края на този текст и преди брошурите за другите хипермаркети бихте могли да видите адресите и работното време на супермаркети Лидъл в Плевен.

Вижте цените в последната онлайн брошура за месец Юни 2024 г.

Лидл Плевен предлага на потребителите актуален каталог онлайн и хартиена брошура. Супермаркетът издава нова брошура всяка седмица с валидност 7 дни. За да могат обаче клиентите на магазина да са подготвени от рано, той издава и Лидл брошура за следваща седмица в Плевен. Последната може да бъде намерена както в магазините на Лидъл или в онлайн пространството. тук ще откриете Cедмична брошура на Лидл за месец Юни 2024 г. Валидността на broshura LIDL Pleven е за периода 17.06.2024 - 23.06.2024. Едва ли има по-добър начин да сте в крак с движението на цените, промоциите и намаленията в Лидъл.

Предложение от Кимбино за всеки потребител

Kimbino е удивителна компания, с която получавате последна актуализация за цени, продукти и отстъпки във всички METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар в Плевен. Научете какви продукти ще се предлагат в търговската мрежа и бъдете подготвени за най-новите промоции в града. С мобилното приложение Kimbino на Кимбино може да сте винаги информирани без значение от времето и мястото, на което се намирате. Така офертите и цените на най-добрите Хипермаркети в града са във вашият джоб. Не чакайте, но се възползвайте от услугата на Кимбино и разгледайте последната Лидл брошура за Плевен.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА