Kimbino
Русе
Kimbino
Русе
РЕКЛАМА
Лого Лидл
3/5

Нова брошура ЛИДЛ Русе 27.05.2024 || Следваща седмица

Магазини Лидл близо до Русе

Филиали Хипермаркети в град Братислава и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Качество и удобство в магазин Лидъл в Русе

LIDL предоставя на потребителите от Европа и САЩ възможност да закупят на едно място богато разнообразие от хранителни и битови стоки. Търговската марка lidl.bg е гаранция за добро обслужване, качество на конкурентни цени и добро клиентско изживяване. През януари 2011 г. Русе стана тринадесетият по ред град в България, в който Хипермаркети Лидъл отвориха врати, освен десетките други градове, като София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен и Перник. След година по-късно отваря врати и вторият супермаркет в града.

Хипермаркет Лидл в град Русе ви очаква с нови предложения

Продуктовата гама в магазините Лидл се актуализира всяка седмица, а клиентите могат от рано да се информират за това с лидл брошура за следващата седмица в Русе. Удобството на клиентите в хипермаркет Лидъл е гарантирано без компромиси в обслужването, качеството на стоките и срока им на годност. Винаги може да разчитате на лоялност от страна на ръководството, ако желаете по някаква причина да върнете закупената стока. Продуктът без проблем се подменя или получавате обратно средствата си.  Адресите и работното време на магазините в Русе можете да откриете под този текст и над брошурите за останалите супермаркети.

Бъдете информирани с актуалната брошура онлайн за месец Юни 2024 г.

Клиентите на Lidl Русе могат лесно и безплатно да получат изчерпателна информация за продуктовата гама на каталог онлайн и хартиената брошура на фирмата. Брошура Лидл Русе се издава всяка седмица и е валидна за 27.05.2024 - 02.06.2024.  Всяка нова брошура на Лидл Русе е гаранция за спестяване на време и пари с най-новите промоции и намаления от най-голямата хранителна верига у нас. Проверете тук за последната Cедмична брошура на Лидл, която е за месец Юни 2024 г.

Бъдете на гребена на вълната с Кимбино!

Cataloguemate.fr е компания, която се грижи за вашата информираност във всеки един момент. С нейна помощ можете да сте в крак с последните ценови промени, промоции, нови продукти и отстъпки Хипермаркети Лидл. Kimbino предлага само онлайн брошури и спестява разход на хартия, с което спомага за опазване на околната среда. Вече за всеки потребител е налично и мобилното приложение Kimbino, с което бихте могли да разгледате broshura LIDL Ruse без значение къде се намирате. Можете да проверите актуалните оферти на любимите си METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар в Русе във всеки един момент от телефона си.

 
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА