Рейтинг на 3/5

Градове

Всеки е чувал за Лекси . Това са едни от най - успешните магазини на българският пазар. Широката гама от продукти и високото качество предлаганите стоки на страхотни цени това е типично за Лекси. В Лекси, вие винаги намирате това, за което сте дошли. Лекси редовно предлага нови страхотни оферти. Коя е нова сега, валидна от 17.07.2019? Може да видите тук. В Лекси ви липсва някое предложение? Опитайте да го намерите на друго място! Погледнете предложенията на тези магазини BILLA, CBA, HIT - Hypermarket, Kaufland, Lidl, METRO, My Market , Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market.

В много градове в България може да пазарувате в Лекси. И къде още? Например тук Пловдив. Ако не сте успели да намерите това, което търсите, посетете официалния уебсайт на магазина leksi.eu и вижте всички предлагани от тях артикули.

На първо място – няма отпадъци. Плюс – брошурите са ясно подредени. В допълнение – с Kimbino, онлайн брошурите са налични навсякъде, където е вашият телефон. Това е най – голямото предимство на онлайн брошурите на Лекси. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите. Разглеждайки най - новите електронните брошури на Лекси спестявате голямо количество хартия.

Искате да спестите пари? Опитайте да купувате продукти на най - ниски цени и скоро ще видите резултата.

Когато се абонирате за нашия бюлетин или свалите мобилното ни приложение Kimbino, вие никога повече няма да пропуснете нито една специална промо оферта от Лекси защото винаги ще сте в течение на промоциите на Лекси.