Kimbino
Kimbino

Нова Лекси брошура от 05.06.2024 || Магазин Leksi каталог

РЕКЛАМА
Лекси
РЕКЛАМА

лекси брошура

Лекси – брошура за вас

3/5
Actual brochure

 

Един от големите хранителни магазини в Пловдив е Лекси. Все повече и повече потребители пазаруват там, а какъв по-добър начин за привличане на клиенти и поддържане на тяхното доверие, ако не изготвянето на бюлетин с промоции? Разбира се Лекси не прави изключение. В своята брошура Лекси събира редица предложения на супер изгодни цени за своите потребители.

Знаеш ли как най-лесно ще намерите информация за предложенията – с помощта на интернет. Напиши в някоя от популярните търсачки съчетанието “leksi broshura” или “лекси брошура нова” и готово! Супер промоциите са пред вас!

Ако искаш да видиш актуалните предложения от най-новата брошура на Лекси, виж тук. Този своеобразен каталог на Лекси е валиден от 05.06.2024. Провери, избери, опитай!

Лекси – магазинът на народа

Shop

Супермаркетите Лекси вече същесвуват от 10 години на Българския пазар и въпреки голямата конкуренция са се наложили като едни от най-търсените магазини в Пловдив. Огромното разнообразие от хранителни продукти, напитки и стоки за бита задоволява в максимална степен нуждите на клиентите. 

Всеки в Пловдив е чувал за Лекси . Leksi са едни от най-успешните магазини на българския пазар. Широката гама от продукти, високото качество на предлаганите стоки и страхотните цени са типични за Лекси. В Лекси вие винаги намирате това, за което сте дошли. Може да разгледате предварително подготвената от Лекси Пловдив брошура, за да знаете какво да търсите, когато отидете в магазина.  

Дори избора на място за магазин от веригата се прави с ясната идея то да бъде в максимална услуга на потребителите, а удобното местоположение позволява и на жителите на околните населени места в страната удобно да пазаруват именно в Лекси

Повече за Лекси можете да научите на сайта на магазина: leksi.eu (BG)

А също така може да видите предложенията и на други магазини от категорията: METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA и Mагазини Немски Център.

Стоките в Лекси – чудесен избор за всеки 

Assortment

Многообразието от стоки и изключителното им качество са най-ценните предимства на Лекси. Особено популярен е магазинът с това, че предлага най-доброто възможно месо от местни производители в района. Ще откриете всичко необходимо на глижливо подредените щандове. Богат избор от колбаси, филета, шунки, деликатесни меса, разбира се и сурови продукти… Абсолютно същото може да се каже и за млечните продукти, в това число млека, сирена, кашкавали. 

Супермаркети Лекси разполагат със собствени транжорна, сладкарски цех и пекарна, като това обезпечава ежедневното предлагане на прясно месо, риба, пресни хлебчета, както и многообразие от направени на място сладкиши, торти и пасти. Прибавяйки голямото изобилие от пакетирани и вакуумирани продукти, препарати, играчки, дрехи, стоки за бита и козметика, съвсем спокойно може да се разбере защо Лекси се определя като хит в града. 

Може да посетите и добре направения Лекси онлайн магазин, където да се насладите на богатото разнообразие от стоки, които междувременно се рекламират и в каталога на Лекси от Юни 2024. 

Предложенията на Лекси онлайн с KIMBINO

Kimbino App

Сайтът KIMBINO е страхотен и е точно за вас, ако търсите актуални предложения от магазините, които харесвате. Включително и от Лекси! Винаги се предоставят най-новите оферти, винаги намирате всичко, което ви интересува – бързо, лесно и удобно! Вижте какво имаме предвид тук: Kimbino.bg.

 В допълнение, с Kimbino имате възможност да станете част от общество, което се грижи за околната среда едновременно индиректно и по директен начин – като ползвате онлайн брошури, вместо хартиени такива, вие спасявате нашата планета!

А сега, за още по-голямо удобство, може да използвате приложението Kimbino, с чиято помощ ще скочите директно в света на офертите и промоциите и всяко ваше желание ще бъде по-близо до вас от когато и да било!

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Мляко
Сирене
Кафе
Вино
Бира
Кисело мляко
Хляб
Шоколад
Салам
Шунка
Сок
Свинско
Ориз
Чай
Говеждо
Бърбън
Джин
Чипс
Водка

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА