KimbinoKimbino
Лого Лекси
3/5

лекси брошура (Leksi broshura)

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
3/5
Actual brochure

Лекси – брошура за вас 

Един от големите хранителни магазини в Пловдив е Лекси. Все повече и повече потребители пазаруват там, а какъв по-добър начин за привличане на клиенти и поддържане на тяхното доверие, ако не изготвянето на бюлетин с промоции? Разбира се Лекси не прави изключение. В своята брошура Лекси събира редица предложения на супер изгодни цени за своите потребители.

Знаете ли как най-лесно ще намерите информация за предложенията – с помощта на интернет. Напишете в някоя от популярните търсачки съчетанието “leksi broshura” или “лекси брошура нова” и готово! Супер промоциите са пред вас!

Ако искате да видите актуалните предложения от най-новата брошура на Лекси, вижте: тук. Този своеобразен каталог на Лекси е валиден от 06.10.2021. Проверете, изберете, опитайте!

Лекси – магазинът на народа

Супермаркетите Лекси вече същесвуват от 10 години на Българския пазар и въпреки голямата конкуренция са се наложили като едни от най-търсените магазини в Пловдив. Огромното разнообразие от хранителни продукти, напитки и стоки за бита задоволява в максимална степен нуждите на клиентите. 

Всеки в Пловдив е чувал за Лекси . Leksi са едни от най-успешните магазини на българския пазар. Широката гама от продукти, високото качество на предлаганите стоки и страхотните цени са типични за Лекси. В Лекси вие винаги намирате това, за което сте дошли. Може да разгледате предварително подготвената от Лекси Пловдив брошура, за да знаете какво да търсите, когато отидете в магазина.  

Дори избора на място за магазин от веригата се прави с ясната идея то да бъде в максимална услуга на потребителите, а удобното местоположение позволява и на жителите на околните населени места в страната удобно да пазаруват именно в Лекси

Повече за Лекси можете да научите на сайта на магазина: leksi.eu

А също така може да видите предложенията и на други магазини от категорията: BILLA, CBA, HIT Max, Kaufland, Lidl, METRO, My Market , Mагазини Немски Център, ProMarket и T Market

Стоките в Лекси – чудесен избор за всеки 

Многообразието от стоки и изключителното им качество са най-ценните предимства на Лекси. Особено популярен е магазинът с това, че предлага най-доброто възможно месо от местни производители в района. Ще откриете всичко необходимо на глижливо подредените щандове. Богат избор от колбаси, филета, шунки, деликатесни меса, разбира се и сурови продукти… Абсолютно същото може да се каже и за млечните продукти, в това число млека, сирена, кашкавали. 

Супермаркети Лекси разполагат със собствени транжорна, сладкарски цех и пекарна, като това обезпечава ежедневното предлагане на прясно месо, риба, пресни хлебчета, както и многообразие от направени на място сладкиши, торти и пасти. Прибавяйки голямото изобилие от пакетирани и вакуумирани продукти, препарати, играчки, дрехи, стоки за бита и козметика, съвсем спокойно може да се разбере защо Лекси се определя като хит в града. 

Може да посетите и добре направения Лекси онлайн магазин, където да се насладите на богатото разнообразие от стоки, които междувременно се рекламират и в каталога на Лекси от Октомври 2021. 

Предложенията на Лекси онлайн с KIMBINO

Сайтът KIMBINO е страхотен и е точно за вас, ако търсите актуални предложения от магазините, които харесвате. Включително и от Лекси! Винаги се предоставят най-новите оферти, винаги намирате всичко, което ви интересува – бързо, лесно и удобно! Вижте какво имаме предвид тук: Kimbino.bg.

 В допълнение, с Kimbino имате възможност да станете част от общество, което се грижи за околната среда едновременно индиректно и по директен начин – като ползвате онлайн брошури, вместо хартиени такива, вие спасявате нашата планета!

А сега, за още по-голямо удобство, може да използвате приложението Kimbino, с чиято помощ ще скочите директно в света на офертите и промоциите и всяко ваше желание ще бъде по-близо до вас от когато и да било!

Не пропускайте офертите на Лекси, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Лекси, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Хипермаркети

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Лекси
  • Булевард Свобода
  • Улица Македония
  • Булевард Марица
  • Улица Джиджовска
  • Ново Лески