Рейтинг на 3/5

Огромното разнообразие от стоки отрежда на Кауфланд едно от първите места по посещаемост от потребителите в България. Това съвсем не е случайно, тъй като асортиментът на веригата включва няколко десетки хиляди продукта – най-вече стоки от хранително-вкусовата промишленост, но и голямо разнообразие например от козметика, препарати, домакински уреди, градински инструменти, играчки, дрехи и много, много други. Нещо много важно – цените на стоките в Кауфланд, независимо дали става въпрос за стоки от родни производители или за вносна продукция, просто нямат конкуренция на пазара. А това определено се отразява на посещаемостта в магазина. По принцип, магазините Кауфланд попадат в категорията „Хипермаркети“ – това е категория, в която може да намерите и множество други магазини, например BILLA, CBA, HIT - Hypermarket, Lidl, METRO, My Market , Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Triumf. В много градове в страната, включително София, Бургас, Пловдив, Варна, Перник, Плевен, може да откриете магазин от веригата. Няма да бъде пресилено, ако се каже, че там всеки може да намери това, което търси.

Нова брошура на Кауфланд

Всяка седмица Кауфланд издава нова брошура, валидна и за София, и за останалите населени места от клоновата мрежа. В новата брошура на Кауфланд потребителите могат да открият най-разнообразни и атрактивни предложения на уникално ниски цени. Предлаганите от Кауфланд оферти се представят с помощта на седмична брошура, а цените, разбира се, са напълно достъпни за всеки – има както Кауфланд онлайн брошура, така и печатно издание, което се разпространява на място в търговските обекти и чрез куриери в тяхната околност. Периодично Кауфлад пуска както намаления на специално подбрани сезонни продукти, така и различни кампании, например кампанията 50% отстъпка, в която множество продукти се предлагат на половин цена. Понякога това става чрез т.нар. подход „купи две, плати едно“. Вероятно най-бързият и удобен начин за получаване на информация за офертите е с помощта на вашето мобилно устройство – посетете www.kaufland.bg, или просто напишете „kaufland broshura“ и веднага ще влезете в света на ниските цени на Кауфланд! Ако харесате нещо, не се бавете – офертите важат само една седмица, от понеделник донеделя! В брошурата на Кауфланд, в София и в останалите градове, имо по нещо за всеки.

Новите брошури само с Kimbino

Ако искате винаги да сте в час с последните и най-актуални оферти от брошурата на Кауфланд, посетете сайта на Kimbino! Това може да направите оттук: Kimbino - Начална страница, спестявайки както време, така и пари! Запознайте се още сега с офертите от най-актуалната брошура на Кауфланд, валидна от 22.07.2019 тук!