KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Кауфланд
3/5

Hова Кауфланд брошура от 06.02.2023 || следващата седмица

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Кауфланд брошура от 06.02.2023

кауфланд брошура от 06.02.2023

3/5
Actual brochure

 

Огромното разнообразие от стоки отрежда на Кауфланд едно от първите места по посещаемост от потребителите в България. Това съвсем не е случайно, тъй като асортиментът на веригата включва няколко десетки хиляди продукта – най-вече стоки от хранително-вкусовата промишленост, но и голямо разнообразие например от козметика, препарати, домакински уреди, градински инструменти, играчки, дрехи и много, много други. Нещо много важно – цените на стоките в Кауфланд, независимо дали става въпрос за стоки от родни производители или за вносна продукция, просто нямат конкуренция на пазара. 

Ако харесаш нещо, не се бави – офертите важат само една седмица, от понеделник до неделя! В брошурата на Кауфланд, в София и в останалите градове, имо по нещо за всеки.

Нова брошура на Кауфланд

Shop

 

Всяка седмица Кауфланд издава нова брошура, валидна и за София, и за останалите населени места от клоновата мрежа. В новата брошура на Кауфланд потребителите могат да открият най-разнообразни и атрактивни предложения на уникално ниски цени. Предлаганите от Кауфланд оферти се представят с помощта на седмична брошура, а цените, разбира се, са напълно достъпни за всеки – има както Кауфланд онлайн брошура, така и печатно издание, което се разпространява на място в търговските обекти и чрез куриери в тяхната околност. Периодично Кауфланд пуска както намаления на специално подбрани сезонни продукти, така и различни кампании, например кампанията 50% отстъпка, в която множество продукти се предлагат на половин цена. Понякога това става чрез т.нар. подход „купи две, плати едно“. Вероятно най-бързият и удобен начин за получаване на информация за офертите е с помощта на твоето мобилно устройство – посети kaufland.bg, или просто напиши „kaufland broshura“ и веднага ще влезеш в света на ниските цени на Кауфланд!

В много градове в страната, включително София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе и Плевен, може да откриеш магазин от веригата. Няма да бъде пресилено, ако се каже, че там всеки може да намери това, което търси.

Асортиментът на Кауфланд е зашеметително богат!

Assortment

Както споменахме вече, асортиментът на Кауфланд включва няколко десетки хиляди продукта, основно от сферата на хранително-вкусовата промишленост, но също така и голямо разнообразие от нехранителни продукти като козметика, играчки, автоаксесоари, дрехи и обувки, домакински уреди, градински уреди, инструменти и много други. С две думи - в Кауфланд винаги намирате това, което търсите. Собствената марка на Кауфланд, К-класик, ви предлага удивително качество на перфектни цени.

А когато става въпрос за отстъпки и намаления, проверявайте редовно периодичното издание на Кафланд - Cедмична брошура на Кауфланд, като по този начин никога няма да пропуснете възможността едновременно да задоволите потребностите си и да направите икономия, получавайки в крайна сметка страхотно качество!

За вас, вашето семейство и приятели - в Кауфланд винаги и по всяко време откривате лисно и удобно всичко, което може да ви бъде необходимо за едно незабравимо изживяване!

По принцип, магазините Кауфланд попадат в категорията Хипермаркети – това е категория, в която може да намерите и множество други магазини, например CBA, HIT Max, Mагазини Немски Център, Nak Market, ProMarket , T Market, Билла, Дар, Лекси и Лидл.

Не пропускайте офертите на Кауфланд, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Кауфланд, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Кауфланд
Лого Кауфланд

Регистрирай се и използвай всички изгоди