Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в София
Лого Кауфланд
3/5

Kaufland София брошура следваща седмица 25.09.2023 || Октомври

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Магазини Кауфланд близо до София

Филиали Хипермаркети в град Братислава и околните местности

Източник: here.com

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Брошура следваща седмица на магазин KAUFLAND Sofia за месец Октомври

Kaufland са добре развита търговска верига не само в България (София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе и Плевен), но и в много други европейски държави. Търговската им политика е ориентирана към задоволяване на нуждите и очакванията на клиентите и към поддържане на високо качество на продуктите, представени в магазините или на уебсайта им kaufland.bg.

Посетете Kaufland в София за по-добро преживяване по време на пазаруване

Кауфланд предоставя богат асортимент продукти от категорията Хипермаркети на конкурентни цени, а добре устроената търговска инфраструктура дава на клиентите чувство за комфорт и удобство. В търговската мрежа на Kaufland обслужването на клиентите е с приоритет, така че бихте могли да очаквате топло и учтиво отношение от всички в персонала. Точните адреси и работно време на магазини Кауфланд в София ще откриете под този текст и над брошурите за другите магазини в категорията Хипермаркети в града.

Бъдете осведомени с актуалните онлайн брошури за Октомври 2023 г.

Kaufland в София издават седмичен каталог онлайн за всички потребители, които искат да бъдат в крак с промените в търговската мрежа. Нова онлайн брошура на Кауфланд София за месец Октомври може да видите тук. Валидността на офертите имат срок от една седмица или е според датата, отбелязана на самата нова брошура. Научете за последните промоции на Kaufland, оферти, намаления и нови продукти с вестник “Седмична брошура София №39 на Кауфланд”, валидна от 25.09. - 01.10.2023. Не се бавете, но проверете какво ново има за вас новото за вас през текущата седмица 39, преди количествата да бъдат изчерпани.

Актуално предложение за вас от Кимбино

Кимбино е компания, която предоставя рекламна информация, продуктови каталози и брошури онлайн за повечето от търговската мрежа. Те са екологично ориентирани и не предоставят на пазара хартиени брошури и каталози. По този начин пестят хартия и ценна дървесина, защото опазването на природата е важен търговски принцип на компанията. Kimbino ви предоставя повече свобода и гъвкавост, тъй като с мобилната версия винаги можете да проверите от телефона си най-новите предложения в METRO, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар и други. Спестете пари, като получите актуалната информация директно от Кимбино!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Кауфланд

Регистрирай се и използвай всички изгоди