Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого JYSK
3/5

Нова брошура Юск и разпродажба 30.05.2024 || JYSK каталог

РЕКЛАМА
JYSK

JYSK брошура

Периодичната брошура на JYSK

3/5
Actual brochure

Магазин JYSK периодично издава своя собствена промоционална листовка с оферти - JYSK брошура, в която, както при повечето подобни магазини, се включват разнообразни продукти от асортимента с намалени цени. Във въпросната брошура JYSK винаги добавя интересни предложения, за да поддържа интереса на клиентите си на ниво. Това включва сезонни намаления, информация за активни разпродажби, отделни категории продукти с намаления, други кампании на JYSK, промоции и пр.

Ако искаш да разгледаш предложенията в подготвената от JYSK нова брошура, валидна от 28.05.2024, може да го направиш незабавно тук. А JYSK брошура съдържа различни предложения за дома, много мебели JYSK, нови артикули в асортимента и разбира се – най-актуалните оферти на JYSK. Скандинавското качество не е за подценяване, има множество примери за клиенти, които веднъж доверили се на марката, продължават да пазаруват приоритетно от JYSK!

Скандинавско качество в магазин JYSK

Shop

Ако вече си пазарувал от JYSK, вероятно си останал доволен! Вероятно знаеш, че JYSK е датска верига от магазини за търговия на дребно от категорията Мебели. Началото е поставено през 1979 г., когато е открит първият магазин в Дания, във втория по големина град в страната, Орхус, където се намира и до днес. Говорейки за историята на магазина, добре е да се спомене, че компанията вече разполага с над 2800 магазина в над 50 страни. Скандинавското качество е известно сред потребителите – специално проектираните продукти могат да задоволят и най-претенциозните клиенти.

А първият магазин JYSK в България е отворен през 2005-а година. Първият град, в който е отворен магазина е Пловдив. Впоследствие веригата се разраства и стъпва и в други градове в страната: . За допълнителна информация може да посетиш сайта на магазина - jysk.bg, където може да научиш още за историята, за продуктите, новини и събития, съвети и пр. JYSK предлага и следната опция за пазаруване – клиентите могат да направят резервация на даден продукт онлайн и след два часа могат да вземат стоката от най-близкия магазин.Потребителите могат да се възползват и от сезонни разпродажби с до 70% намаление или от определени категории продукти, предлагани с над 50 процента отстъпка. А в допълнение, в JYSK е много лесно да върнеш или замениш закупена стока, като дори могат да възстановят пълната сума на покупката. Освен това няма ограничение във времето за връщане при всички артикули, за които се предостави касов бон или фактура.

Може да разгледаш и предложенията на други магазини от същата категория, ако искаш да сравниш цени или просто за да бъдеш в крак с тенденциите: ИКЕА, Мебели Мондо, Mömax, NANI Home, Мебели Идеа, Мебели Лазур, МебелМаг, DOMKO, TEDi и Office 1.

Асортиментът на JYSK е богат

Assortment

JYSK е верига магазини, която предлага за клиентите си стоки от типа „всичко за дома“, а богатият асортимент на магазина включва различни мебели за дома, офиса и градината, матраци, интериорни декорации и други стоки за дома. Качеството е гарантирано и от кралския двор на Дания – JYSK е доставчик на кралския двор, а основателят и собственик на компания Ларс Ларсен през 2009-а е получил рицарски орден!

Категориите, от които може да избираш са следните: спалня, баня, офис, всекидневна, трапезария, съхранение, за прозореца, градина, домашни потреби, а за финал на сайта на магазина има специални секции, наречени “страхотни оферти” и “изгодна цена”!

Всяка седмица JYSK предлага различни специални оферти, като понякога намаленията достигат до 50 и повече процента от първоначалната цена. Офертите се публикуват в издавания от JYSK каталог (JYSK брошура), който може да се разглежда и онлайн. На практика не остава нищо друго, освен да разгледаш, да избереш и да закупиш желания продукт!

Не пропускай офертите на JYSK, благодарение на KIMBINO

Kimbino App

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видиш най–новите оферти на JYSK, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсиш най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесеш за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да са ти необходими хартиени издания. Благодарим, че се грижиш за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използваш нашия сайт и нашето приложение.

РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Мебели

РЕКЛАМА