KimbinoKimbino
Лого JYSK
3/5

JYSK брошура (19.05.2022) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

JYSK брошура

Периодичната брошура на JYSK

3/5
Actual brochure

Магазин ЮСК периодично издава своя собствена промоционална листовка с оферти -  JYSK брошура, в която, както при повечето подобни магазини, се включват разнообразни продукти от асортимента с намалени цени. Във въпросната брошура Юск винаги добавя интересни предложения, за да поддържа интереса на клиентите си на ниво. Това включва сезонни намаления, информация за активни разпродажби, отделни категории продукти с намаления, други кампании на Юск, промоции и пр.

Ако искате да разгледате предложенията в подготвената от Юск нова брошура, валидна от 12.05.2022, можете да го направите незабавно тук. А JYSK - Брошура съдържа различни предложения за дома, много мебели Юск, нови артикули в асортимента и разбира се – най-актуалните оферти на JYSK. Скандинавското качество не е за подценяване, има множество примери за клиенти, които веднъж доверили се на марката, продължават да пазаруват приоритетно от Юск!

Скандинавско качество в магазин Юск

Shop

Ако вече сте пазарували от Юск, вероятно сте останали доволни! Вероятно знаете, че JYSK е датска верига от магазини за търговия на дребно от категорията Мебели. Началото е поставено през 1979 г., когато е открит първият магазин в Дания, във втория по големина град в страната, Орхус, където се намира и до днес. Говорейки за историята на магазина, добре е да се спомене, че компанията вече разполага с над 2800 магазина в над 50 страни. Скандинавското качество е известно сред потребителите – специално проектираните продукти могат да задоволят и най-претенциозните клиенти.

А първият магазин Юск в България е отворен през 2005-а година. Първият град, в който е отворен магазинът, е Пловдив. Впоследствие веригата се разраства и стъпва и в други градове в страната: Димитровград и Варна. За допълнителна информация можете да посетите сайта на магазина - jysk.bg, където може да научите още за историята, за продуктите, новини и събития, съвети и пр. JYSK предлага и следната опция за пазаруване – клиентите могат да направят резервация на даден продукт онлайн и след два часа могат да вземат стоката от най-близкия магазин.Потребителите могат да се възползват и от сезонни разпродажби с до 70% намаление или от определени категории продукти, предлагани с над 50 процента отстъпка. А в допълнение, в JYSK е много лесно да върнете или замените закупена стока, като дори могат да ви възстановят пълната сума на покупката. Освен това няма ограничение във времето за връщане при всички артикули, за които предоставите касов бон или фактура.

Можете да разгледате и предложенията на други магазини от същата категория, ако искате да сравните цени или просто за да бъдете в крак с тенденциите: Мебели ЗОНА, Mömax, ИКЕА, Мебели Идеа, Мебели Лазур, Мебели Мондо и МебелМаг.

Асортиментът на ЮСК е богат

Assortment

Юск е верига магазини, която предлага за клиентите си стоки от типа „всичко за дома“, а богатият асортимент на магазина включва различни мебели за дома, офиса и градината, матраци, интериорни декорации и други стоки за дома. Качеството е гарантирано и от кралския двор на Дания – Юск е доставчик на кралския двор, а основателят и собственик на компания Ларс Ларсен през 2009-а е получил рицарски орден!

Категориите, от които можете да избирате са следните: спалня, баня, офис, всекиднвена, трапезария, съхранение, за прозореца, градина, домашни потреби, а за финал на сайта на магазина има специални секции, наречени “страхотни оферти” и “изгодна цена”! 

Всяка седмица JYSK предлага различни специални оферти, като понякога намаленията достигат до 50 и повече процента от първоначалната цена. Офертите се публикуват в издавания от Юск каталог (JYSK - Брошура), който може да се разглежда и онлайн. На практика не ви остава нищо друго, освен да разгледате, да изберете и да закупите желания продукт!

Не пропускайте офертите на JYSK, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на JYSK, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Кафе
Телефон
Тв
Чанта
Тегло
Чайник
Вентилатор
Легло
Възглавница
Одеяло
Гардероб
Нощно шкафче
Диван
Шезлонг
Тв шкаф
Масичка за кафе
Маса
Стол
Шкаф
Градински мебели

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого JYSK
  • Улица Лайпциг 1
  • Булевард Република