Рейтинг на 3/5

Вероятно всички клиенти в България са запознати с магазин JYSK. Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българският пазар. JYSK предлага всичко, от което се нуждаете плюс страхотни цени! JYSK редовно предлага нови изгодни оферти. Тази оферта е актуална от 11.07.2019 и е валидна, а за да я видите кликнете тук. Погледнете още и офертите на тези магазини Мебели ЗОНА, Mömax, ИКЕА, Мебели Идеа, Мебели Лазур, Мебели Мондо, МебелМаг. Може би ще откриете същите продукти на по - добра цена.

JYSK магазини може да намерят в повече градове в България като например София, Пловдив, Варна, Асеновград, Бургас, Велико Търново. Избрали сте си продукт, но не намирате информация за него на нашия уебсайт? Посетете официалната уебстраница на компанията jysk.bg.

Забравете за хартиените брошури и пълните пощенски кутии. Използвайте електронни брошури от Kimbino, където най – новите оферти от JYSK са винаги налични за да може да ги разгледате когато пожелаете. Опазването на околната среда не е само клише. Ето защо за нас е огромна радост да видим, че търсите актуалните промоции на JYSK онлайн, а не в хартиената версия. Много дървета ще бъдат спасени по този начин. И не само това.

Искате да спестите пари? Опитайте да купувате продукти на най - ниски цени и скоро ще видите резултата.

Специалната оферта на JYSK е толкова страхотна, че може да ви спести много пари. И какво трябва да направите, за да не пропуснете нито едно специално предложение за JYSK? Лесно е: да се абонирате за нашия бюлетин или да изтеглите нашето приложение Kimbino.