Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

Cедмична брошура ХИТ Макс 01.08.2024 || HIT хипермаркет

РЕКЛАМА
HIT Max

HIT Max брошура

Хит брошура – супер издание на магазин Хит

3/5
Actual brochure

Един от най-разпознаваемите магазини за хранителни и домакински продукти – Хит – предлага страхотни намаления! Ако не знаете, обезателно трябва да проверите в новата Хит брошура. Ако искате да прегледате въпросната Хит брошура (наричана от някои и Хит каталог), можете да го направите още сега тук. Офертите вътре в нея са валидни от 25.07.2024, което определено трябва да се вземе предвид, когато взимате решението си за пазаруване!

Най - новата издадена от магазин Хит брошура можете да разгледате и използвайки някоя от популярните търсачки за съдържание, например Гугъл – просто въведете транслитерацията “hit broshura” или дори просто “hit supermarket”. Незабавно ще получите това, което искате – съдържанието на уникалната Хит брошура! А валидността на брошурата е 7 дни, т.е. всяка седмица има нови предложения!

Хит Макс – история за успеха

Shop

Хипермаркети HIT Max е верига магазини от Германия, която заема своето място в категорията Хипермаркети. Основната насоченост на ХИТ е предлагането на стоки за всекидневна употреба. Веригата не е кой знае колко голяма - магазините на HIT Max са два и са разположени съответно в столичните квартали „Младост“ и „Люлин“. Първият магазин ХИТ в България е открит в София през 2004 г. Говорим за този в Младост. Малко по-късно, през 2005-та, е открит и вторият ХИТ Хипермаркет в близост до кварталите Люлин и Надежда. Хит има големи търговски площи, заемащи над 7 700 квадратни метра и предлага на своите клиенти възможността да паркират колите си на над 940 паркоместа.

Важно е да се отбележи, че вече Хит Хипермаркет предлага и опция за онлайн поръчки, при което доставката е безплатна ако стойността на поръчката надвишава 100 лв. Можете да научите повече и допълнителни подробности и на сайта на магазина - hit-max.bg. По този начин може да разберете някои интересни факти за историята на магазина, за неговата мисия и ценности. ЩЕ имате възможност да се запознаете с условията за доставка, работното време и общо взето - всичко, което един клиент би искал да знае за любимия си магазин. А също така да прегледате невероятните продукти!

Какво може да си купите в %name%?

Assortment

Асортиментът на магазина включва над 40 000 артикула, сред които и тематично разположени храни, характерни за кухните на различни националности, както например за немската, руската, италианската, френската, азиатската, американската кухня. За своите клиенти, магазин Хит осигурява възможността да изпробват на място от приготвените топли ястия. Предлага се наистина богато разнообразие от свежи и пакетирани храни от цял свят, козметични стоки и домашни потреби. HIT Max предлага за своите клиенти и стоки немски внос, за които се знае, че е почти невъзможно да се намерят на друго място.

Клиентите се радват на богатото разнообразие от био и натурални продукти. Сред тях, както зеленчуци и плодове, меса, млечни продукти, напитки и още много други.

Сега комбинирайте информация с информацията за страхотните оферти в издаваната Хит брошура, и ще разберете, че това е мястото за вас! Вижте сами - HIT Max брошура за едно невероятно преживяване! В допълнение, по всяко време можете да разгледате офертите и на други търговски вериги от същата категория - METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, ProMarket, Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар, което, вярваме, също би било от полза.

Супер предложения от HIT Max в брошурите на KIMBINO

Kimbino App

Двадесет и първи век - хартиените брошури определено трябва да се разглеждат като нещо архаично от миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на HIT Max бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg! Практиката показва, че с лесното се свиква бързо. А какво по-приятно от това да комбинирате удобството с грижа за Природата?!

Вече можете да забравите смачканите листчета и хвърчащите флаери! Можете да се насладите на добре подредено съдържание и много, много брошури! Във времето на постоянно развитие на мобилните технологии, за още по-голямо удобство създадохме и едно страхотно мобилно приложение: Kimbino

Опазването на околната среда, на природата е наш основен приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за изчистването на въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Искрено Ви благодарим, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Мляко
Сирене
Яйца
Кафе
Вино
Бира
Кисело мляко
Олио
Хляб
Шоколад
Шунка
Свинско
Риба
Сметана
Бонбони
Джин
Чипс
Водка
Уиски

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА