false
Kimbino
Kimbino
Лого Зора
3/5

Брошура ЗОРА ЧЕРЕН ПЕТЪК 2023 | Нов каталог ZORA BG

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Зора брошура

Брошурата на магазин Зора

3/5
Actual brochure

 

Магазин Зора предлага за своите клиенти огромно разнообразие от продукти, основно черна и бяла техника – телевизори, hifi техника, мобилни телефони, таблети, лаптопи, компютри и периферия, големи и малки електроуреди, уреди за вграждане, както и свободностоящи такива, фото и аудио техника, климатици, отоплителни уреди и други. 

Както повечето вериги от подобен мащаб, и тук клиентите могат да разчитат на периодично издавана от Зора брошура с оферти – така наречената ”национална брошура”. Потребителите могат да разчитат и на страхотните предлагани от Зора промоции, които магазинът събира във въпросния каталог. Валидността на офертите обикновено е 20 дни. Съвсем същите, но и някои допълнителни оферти може да разгледаш и на сайта на магазин Зора, като онлайн офертите обикновено важат само при пазаруване онлайн.

За да бъдеш винаги информиран, може да разгледаш най-актуалното издание, т.е. ЗЗора брошура, валидна от 24.11.2023. Предложенията може да разгледаш тук.

Историята на верига магазини Зора

Shop

 

Зора е търговска верига, която оперира в категорията Бяла и черна техника. Магазинът вече присъства от над 25 години на нашия пазар и е изцяло роден, т.е. изцяло български. Първият магазин Зора отваря врати в София през 1991 г., а сега вече има множество магазини от веригата в различни градове. Това са градовете, в които веригата присъства - София, Бургас, Варна, Тутракан, Габрово и Дупница.

Ако имаш желание да научиш повече подробности и допълнителна информация за предлаганите промоции в Зора или да разгледаш онлайн офертите в публикувания от Зора каталог, виж на сайта тук: zora.bg. Ако искаш да разгледате предложенията и в други подобни магазини, вече може съвсем лесно да го направиш - Техномаркет, Денси, Интермаркет, Технополис, VIVACOM, A1, Yettel, eMAG и Интерсервиз Узунови.

Богат асортимент в магазин Зора

Assortment

Споменавайки категорията на магазина, вече следва да е ясно какви стоки се предлагат там. На практика всеки може да задоволи нуждите си от черна и бяла техника - компанията предлага богат избор от стоки за бита –хладилници, печки, перални, сушилни, миялни, телевизори, IT продукти, климатична и офис техника и разбира се електронни устройства. 

В допълнение,  магазинът предлага освен стандартния гаранционен срок и възможност за удължаване, както и сервизни и транспортни услуги.

Разбира се винаги може да провериш най-актуалното периодично издание (Зора брошура), за да откриеш най-подходящата оферта!

Не пропускайте офертите на Зора, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Зора, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.

Неземни оферти само по време на Черен Петък Зора 2023

Всеки любител на отстъпките вече започва да се чуди кога е черен петък 2023. Не се безпокойте, Черен Петък България онлайн вече се задава от ъгъла на Декември и силно ви препоръчваме да изберете любимите си продукти от категория Бяла и черна техника в Зора БГ. Както и може би предполагате, през този период от 24.11. - 23.12./2023 Zora BG предлага неземни намаления на всякакви уреди, започвайки от инновативни прахосмукачки, геймърски лаптопи, малки и големи телевизори, последни модели телефони, стайни климатици и стигайки чак до кафемашини. Не забравяйте да разгледате всички брошури от Black Friday Bulgaria online, където освен че ще можете да разгледате последната качена брошура Зора брошура от магазин Зора ще можете и да видите много други и да сравните между тях
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Хладилник
Пералня
Съдомиялна
Котлон
Телевизия
Телефон
Смартфон
Часовник
Таблет
Монитор
Принтер
Мишка
Клавиатура
Тв
Телевизор
Видео
Аудио
Радио
MP3
Плейър

Брошури онлайн от категорията Бяла и черна техника

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Зора

Регистрирай се и използвай всички изгоди