KimbinoKimbino
Kimbino
Текущи оферти в Избери град
Лого Зора
3/5

Зора брошура нова, каталог, магазини, Zora broshura 22.07.2022

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Зора брошура

Брошурата на магазин Зора

3/5
Actual brochure

Магазин Зора предлага за своите клиенти огромно разнообразие от продукти, основно черна и бяла техника – телевизори, hifi техника, мобилни телефони, таблети, лаптопи, компютри и периферия, големи и малки електроуреди, уреди за вграждане, както и свободностоящи такива, фото и аудио техника, климатици, отоплителни уреди и други. 

Както повечето вериги от подобен мащаб, и тук клиентите могат да разчитат на периодично издавана от Зора брошура с оферти – така наречената ”национална брошура”. Потребителите могат да разчитат и на страхотните предлагани от Зора промоции, които магазинът събира във въпросния каталог. Валидността на офертите обикновено е 20 дни. Съвсем същите, но и някои допълнителни оферти можете да разгледате и на сайта на магазин Зора, като онлайн офертите обикновено важат само при пазаруване онлайн.

За да бъдете винаги информирани, може да разгледате най-актуалното издание, т.е. Зора - Актуална брошура, валидна от 22.07.2022. Търсите добра отстъпка за слушалки, видео камера или таблет? Предложенията можете да разгледате тук.

Историята на верига магазини Зора

Shop

Зора е търговска верига, която оперира в категорията Бяла и черна техника. Магазинът вече присъства от над 25 години на нашия пазар и е изцяло роден, т.е. изцяло български. Първият магазин Зора отваря врати в София през 1991 г., а сега вече има множество магазини от веригата в различни градове. За Ваша информация, това са градовете, в които веригата присъства - София, Бургас, Варна, Тутракан, Габрово и Сандански.

Ако имате желание да научите повече подробности и допълнителна информация за предлаганите промоции в Зора или да разгледате онлайн офертите в публикувания от Зора каталог, вижте на сайта тук: zora.bg. Ако искате да разгледате предложенията и в други подобни магазини, вече можете съвсем лесно да го направите - A1, eMAG, VIVACOM, Yettel, Денси, Интермаркет, Техномаркет и Технополис.

Богат асортимент в магазин Зора

Assortment

Споменавайки категорията на магазина, вече следва да е ясно какви стоки се предлагат там. На практика всеки може да задоволи нуждите си от черна и бяла техника - компанията предлага богат избор от стоки за бита –хладилници, печки, перални, сушилни, миялни, телевизори, IT продукти, климатична и офис техника и разбира се електронни устройства. 

В допълнение,  магазинът предлага освен стандартния гаранционен срок и възможност за удължаване, както и сервизни и транспортни услуги. Имайте предвид, че ако общата стойност на покупките ви надвишава 30 лева, ще получите безплатна доставка. За по-малки суми цената на доставката е 5 лв.

Разбира се винаги можете да проверите най-актуалното периодично издание (Зора - Актуална брошура), за да откриете най-подходящата оферта!

Не пропускайте офертите на Зора, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Зора, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Кафе
Домати
Хладилник
Пералня
Съдомиялна
Котлон
Хляб
Чай
Сметана
Вода
Телефон
Смартфон
Часовник
Таблет
Монитор
Компютър
Мишка
Клавиатура
Тв
Телевизор

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Бяла и черна техника

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Зора
    Лого Зора