KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Зора
3/5

Зора брошура нова, каталог, магазини, Zora broshura 03.02.2023

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Зора брошура

Брошурата на магазин Зора

3/5
Actual brochure

 

Магазин Зора предлага за своите клиенти огромно разнообразие от продукти, основно черна и бяла техника – телевизори, hifi техника, мобилни телефони, таблети, лаптопи, компютри и периферия, големи и малки електроуреди, уреди за вграждане, както и свободностоящи такива, фото и аудио техника, климатици, отоплителни уреди и други. 

Както повечето вериги от подобен мащаб, и тук клиентите могат да разчитат на периодично издавана от Зора брошура с оферти – така наречената ”национална брошура”. Потребителите могат да разчитат и на страхотните предлагани от Зора промоции, които магазинът събира във въпросния каталог. Валидността на офертите обикновено е 20 дни. Съвсем същите, но и някои допълнителни оферти може да разгледаш и на сайта на магазин Зора, като онлайн офертите обикновено важат само при пазаруване онлайн.

За да бъдеш винаги информиран, може да разгледаш най-актуалното издание, т.е. ЗЗора брошура, валидна от 03.02.2023. Предложенията може да разгледаш тук.

Историята на верига магазини Зора

Shop

 

Зора е търговска верига, която оперира в категорията Бяла и черна техника. Магазинът вече присъства от над 25 години на нашия пазар и е изцяло роден, т.е. изцяло български. Първият магазин Зора отваря врати в София през 1991 г., а сега вече има множество магазини от веригата в различни градове. Това са градовете, в които веригата присъства - София, Бургас, Варна, Тутракан, Габрово и Дупница.

Ако имаш желание да научиш повече подробности и допълнителна информация за предлаганите промоции в Зора или да разгледаш онлайн офертите в публикувания от Зора каталог, виж на сайта тук: zora.bg. Ако искаш да разгледате предложенията и в други подобни магазини, вече може съвсем лесно да го направиш - A1, eMAG, VIVACOM, Yettel, Денси, Интермаркет, Техномаркет и Технополис.

Богат асортимент в магазин Зора

Assortment

Споменавайки категорията на магазина, вече следва да е ясно какви стоки се предлагат там. На практика всеки може да задоволи нуждите си от черна и бяла техника - компанията предлага богат избор от стоки за бита –хладилници, печки, перални, сушилни, миялни, телевизори, IT продукти, климатична и офис техника и разбира се електронни устройства. 

В допълнение,  магазинът предлага освен стандартния гаранционен срок и възможност за удължаване, както и сервизни и транспортни услуги.

Разбира се винаги може да провериш най-актуалното периодично издание (Зора брошура), за да откриеш най-подходящата оферта!

Не пропускайте офертите на Зора, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Зора, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Бяла и черна техника

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Зора
Лого Зора

Регистрирай се и използвай всички изгоди