Рейтинг на 3/5

Кой не знае за Зора! Благодарение на отличният асортимент от стоки и интересни оферти, той играе водеща роля на българският пазар! Зора предлага всичко, от което се нуждаете плюс страхотни цени! Зора редовно предлага нови специални оферти. Най - новите предложения, валидна от 15.06.2019 може да откриете тук. В други магазини може да намерите същият продукт на по - добра цена. Опитайте като започнете от тук: eMAG, Handy, Jar Computers, Plesio, Telenor, VIVACOM, ВАЛИ Компютърc, Денси, Интермаркет, Мтел.

Зора има магазини в много градове в цялата страна. Къде точно? Например София, Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново. Официалните уебстраници са тук, за да информират потребителите за магазина и продуктовата гама, която предлага. Така че, ако не намирате това, което търсите в нашия сайт, може да посетите официалната страница на магазина zora.bg.

Отивате на пазар? Не е нужно да вземате дълги и тежки брошури със себе си! Онлайн версията на най – новата брошури на Зора е много по – практична и вече налична в Kimbino. Онлайн брошурите, в това число и най - новите промоционални брошури на Зора налични онлайн са не само модно, но и е ясна стъпка напред в опазването на околната среда и горите. Благодарим ви, че се присъединихте към нас и спомагате за опазването на околната среда.

Сега е толкова лесно да се спестя пари при пазаруване!

Искате ли да проследите офертите на Зора? Направете го разумно: Регистрирайте се за нашия бюлетин или изтеглете мобилното приложение на Kimbino Kimbino. Благодарение на него никога няма да пропуснете нито едно специално предложение за Зора.