KimbinoKimbino
Лого Mömax
3/5

Mömax брошура (09.05.2022) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

MÖMAX

Супер оферти в изготвената от мьомакс брошура

3/5
Actual brochure

В съответствие с тенденцията, Mömax предлага за своите клиенти чудесни предложения. Съответно те се включват в периодично издаваната от Мьомакс брошура, която може да бъде разгледана по няколко начина. Ако искате да прегледате продуктите в най-актуалния каталог, валиден от 09.05.2022, можете да го направите на сайта на магазина, а за още по-голямо удобство, можете да го разгледате още сега тук. Всяка Мьомакс брошура има валидност от две седмици, а това е нещо, което непременно трябва да имате предвид, ако сте избрали нещо от въпросния каталог и искате да планирате закупуването му.

Освен това, всеки може да се абонира през сайта за да получава на мейла си въпросната Мьомакс брошура, като по този начин си гарантирате, че няма да пропуснете някоя изгодна оферта. По принцип лесно можете да потърсите и в интернет, дори да не изписвате правилно словосъчетанието (например “миомакс брошура” или “moemax брошура”). Ако опитате, ще се уверите, че няма да има проблем, а освен това си заслужава. Задължително прегледайте Mömax - Брошура!

Магазин Mömax е място с традиции

Shop

Mömax е магазин в категорията Мебели. Вероятно не сте запознати с това, но през 2015 година българската група Mobbo/Aiko става част от голямото австрийско семейство и именно тогава Mobbo сменя името си и става Mömax. Към настоящия момент магазини Mömax има в пет европейски държави - България, Австрия, Германия, Унгария и Словения. У нас магазини Мьомакс има както в София, така и в няколко други големи градове - Варна, Бургас, Стара Загора. Работното време е всеки ден от 10:00 до 19:00 ч.

Всеки клиент, който търси мебели, независимо от кой магазин е пазарувал (Jysk, Mömax, Ikea или друг), знае, че трябва да има доверие между представителите на магазина и самите клиенти. Е, в това отношение можете да разчитате на екипа от професионалисти в Мьомакс, които се грижат за вашите потребности и са готови да ви обърнат внимание по всяко време, когато имате нужда от консултация. За повече информация можете да проверите сайта на компанията - www.moemax.bg. Освен това знаем, че не винаги е възможно да откривате точно това, от което в даден момент имате нужда или пък да не сте доволни от дадена цена. Ето защо препоръчваме да погледнете предложенията и в други магазини от същата категория – Мебели ЗОНА, JYSK, ИКЕА, Мебели Идеа, Мебели Лазур, Мебели Мондо и МебелМаг.

Изберете продукт от асортимента на Mömax

Assortment

В асортимента на Mömax има изключително качествени пpoдyĸти и мaтepиaли - както coбcтвeни мapĸи, така и от нaй-дoбpитe пpoдyĸти oт български пpoизвoдитeли. Предлагат се и услуги по разнасяне, транспорт и монтаж, както и стоки на изплащане. Продуктите в асортимента на магазина, част от които се включват и в издаваната Мьомакс брошура, се групират в следните категории – малки мебели, дневни, спални и матраци, кухни, за банята, детски стаи, офиси, антрета, домашен текстил, подови настилки.

Богатият асортимент, заедно с компетентното обслужване от страна на консултантите на магазина, а не на последно място – и офертите в изготвяната от Mömax брошура, привличат клиенти от цялата страна. Ако и вие искате да освежите дома си или просто се интересувате къде какви оферти се предлагат, задължително вижте Mömax - Брошура!

Новата брошура на Mömax е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Mömax бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Кафе
Вино
Бира
Хляб
Сладолед
Подправки
Часовник
Таблет
Тв
Калъф
Чанта
Легло
Матрак
Възглавница
Одеяло
Гардероб
Спален комплект
Скрин
Нощно шкафче
Фотьойл

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Mömax
  • Булевард Янко Комитов 8
  • Булевард Сливница
  • Булевард Свети Патриарх Евтимий
  • Улица Скопие 6