Рейтинг на 3/5

Кой не знае за Mömax! Благодарение на отличният асортимент от стоки и интересни оферти, той играе водеща роля на българският пазар! В Mömax, е малко вероятно да не намерите онова, от което се нуждаете. И ще спестите пари. Mömax редовно предлага нови страхотни оферти. Коя е нова сега, валидна от 15.07.2019? Може да видите тук. В други магазини може да намерите същият продукт на по - добра цена. Опитайте като започнете от тук: Мебели ЗОНА, JYSK, ИКЕА, Мебели Идеа, Мебели Лазур, Мебели Мондо, МебелМаг.

Ако искате да пазарувате в Mömax, може да намерите магазини от веригата в следните градове: София, Бургас, Варна, Стара Загора . Не сте намерили това, което търсите на нашия сайт? Опитайте на официалния сайта на магазина www.moemax.bg.

На първо място – няма отпадъци. Плюс – брошурите са ясно подредени. В допълнение – с Kimbino, онлайн брошурите са налични навсякъде, където е вашият телефон. Това е най – голямото предимство на онлайн брошурите на Mömax. Опазването на околната среда не е само клише. Ето защо за нас е огромна радост да видим, че търсите актуалните промоции на Mömax онлайн, а не в хартиената версия. Много дървета ще бъдат спасени по този начин. И не само това.

Покупката на стоки на промоция може да ви спести много пари. Единственото нещо, което трябва да знаете е къде и какви продукти са в промоция. Може да разберете за това бързо и лесно благодарение на онлайн брошурите.

Когато се абонирате за нашия бюлетин или свалите мобилното ни приложение Kimbino, вие никога повече няма да пропуснете нито една специална промо оферта от Mömax защото винаги ще сте в течение на промоциите на Mömax.