false
Kimbino
Kimbino
Лого KAM market
3/5

KAM market брошура (27.11.2023) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

KAM market брошура

3/5
Actual brochure
Всеки е чувал за KAM market . Това са едни от най - успешните магазини на българския пазар.
Широката гама от продукти, високото качество на предлаганите стоки и страхотните цени са типични за KAM market. В KAM market вие винаги намирате това, за което сте дошли.
KAM market редовно предлага нови продукти и много други артикули на промоция. Какво може да си купите в този магазин на изгодна цена от 27.11.2023? Вижте тук!
В KAM market, продукти като {special_offer} са в промоция точно сега.
В KAM market ви липсва някое предложение? Опитайте да го намерите на друго място! Погледнете предложенията на тези магазини METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA и Mагазини Немски Център.

В KAM market вие може също така да изберете от тези марки: {shop_brands}.
Ако не сте успели да намерите това, което търсите, посетете официалния уебсайт на магазина kam-market.bg и вижте всички предлагани от тях артикули.

Не е нужно да чакате пощальонът да ви донесе последните брошури на KAM market. Може да ги проверите онлайн в Kimbino, където и когато пожелаете.
Знаете ли как защитавате околната среда? Като правите какво? Като не вземате и не използвате хартиена брошура, отпечатаната листовка на KAM market, но пък използвате онлайн такава!

Как да спестим бързо и лесно? Благодарение на по - ниските цени!

Следенето на последните промо оферти от KAM market може да отнеме много време. Но това не е истина. Направете го мъдро и се абонирайте за нашия бюлетин. Или свалете нашето мобилно приложение Kimbino. По този начин никога няма да изпуснете промоционална оферта от KAM market, плюс това – ще спестите много време от търсенето или гледането на различни хартиени брошури.

Не пропускайте офертите на KAM market, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на KAM market, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Мляко
Сирене
Домати
Шоколад
Салам
Шунка
Ориз
Бърбън
Бонбони
Уиски
Картофи
Лук
Захар
Лимон
Зеле
Малина
Лютеница
Круши
Бисквити

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino

Няма филиали

Регистрирай се и използвай всички изгоди