Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого KAM market
3/5

Нова брошура КАМ МАРКЕТ от 20.05.2024 | Магазини KAM в БГ

РЕКЛАМА
KAM market

Супермаркет КАМ Маркет нова брошура за Май 2024

Оферти за всеки в брошурата на КАМ Маркет

3/5
Actual brochure

Магазин Май Маркет е македонска бързоразвиваща се верига хранителни магазини, лидер в дискаунт търговията. Чрез периодично издаваната от магазин Кам брошура, магазинът радва своите потребители с винаги изгодни и оригинални оферти ,предложения и промоции. При всички положения е добре да следите KAM market брошура, за да не изпуснете нито една оферта! Направете го лесно, вземете новата КАМ брошура!

А всеки от вас, който има желание да разгледа най-актуалната изготвена от КАМ брошура за Май 2024, може да провери тук. Тя е валидна от 20.05.2024, така че все още не е късно да се възползвате от специално подбраните за вас оферти в нея. Не забравяйте да проверите предложенията в този своеобразен каталог на магазин Кам. Разбира се, и да се възползвате от отстъпките в него. Съвсем лесно бихте могли да потърсите и “kam market broshura” в Google или в някоя от популярните търсачки за интернет съдържание - желаните резултати няма да закъснеят. Не забравяйте – издаваната от КАМ брошура ви очаква!

Магазин КАМ – мястото за Вас

Shop

Вече споменахме, че това е македонска верига хранителни магазини от категорията %CategoryName%. Нещо повече, това е първата верига магазини от типа харддискаунт в Македония. Основана в Скопие през 1999 година, през 2023 г. фирмата вече има 80 КАМ магазина в Република С. Македония с над 1200 служителя. Поетапно фирмата разширява своята мрежа и в България, като вече оперира на територията на някои от по-големите градове (София, Пловдив, Кюстендил и др.). Магазин КАМ предлага най-високо качество на най-ниски цени: открийте всичко това в КАМ, на територията на . 

Магазините от веригата предлагат много изгодни сделки за своите клиенти – това са неща, от които наистина ще имате полза и които ще ви спестят много пари. Не забравяйте и за специалното издание – периодично публикуваната и разпространявана от Кам брошура, а знайте, има постоянно и сидмични акции за някои от най-продаваните стоки. Освен това можете да научите допълнителни подробности и на сайта на магазина - kam-market.bg.

Какво ще намерите в KAM market?

Assortment

Асортиментът на магазин КАМ е просто невероятен. Без да игнорираме издаваната от кам маркет нова брошюра, съвсем без да грешим бихме могли да посочим, че бидейки лидер в дискаунт търговията, КАМ Маркет осигурява за вас всички основни групи хранителни и нехранителни стоки, при това - с невероятно качество и на супер ниски цени. Фокусът на компанията попада както върху собствени марки, така и върху някои от най-добрите световни марки. В секциите Собствени марки, Плодове и зеленчуци и Пекарна ще откриете невероятно вкусни продукти - винаги свежи плодове и зеленчуци с перфектно качество, страхотни, прясно изпечени вкусотии от пекарната и прекрасни собствени марки продукти. Проверете, няма да съжалявате.

Запасени с горната информация, спокойно и по всяко време можете да разгледате както листовката на този магазин, така и офертите и на други търговски вериги от същата категория - METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA и Mагазини Немски Център. Това, вярваме, също би било от полза.

Супер предложения и предложения от KAM market в брошурите на KIMBINO

Kimbino App

Двадесет и първи век е! Хартиените брошури определено трябва да се разглеждат като нещо архаично от миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на KAM market бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg! Практиката показва, че с лесното се свиква бързо. А какво по-приятно от това да комбинирате удобството с грижа за Природата?!

Вече можете да забравите смачканите листчета и хвърчащите флаери! Можете да се насладите на добре подредено съдържание и много, много брошури! Във времето на постоянно развитие на мобилните технологии, за още по-голямо удобство създадохме и едно страхотно мобилно приложение: Kimbino

Опазването на околната среда, на природата е наш основен приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за изчистването на въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Искрено Ви благодарим, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА