false
Kimbino
Kimbino
Лого ZARA
3/5

ЗАРА БГ брошура и каталог 30.11.2023 || Hамаление ZARA BG

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

ZARA намаления 2023

Супер предложения в каталозите на Зара БГ

3/5
Actual brochure

Едва ли в днешно време има млада дама, която де не е чувала за Зара. Веригата магазини действително предлага всичко необходимо за днешните младежи (а и не само младежи), така че да се обличат модно и изискано, а също така и да подберат облекло по свой вкус, така че да представят своя стайлинг по най-добър начин. На Зара БГ можете да прегледате всички актуални промоции. Не се бавете – zara online (или просто зара бг) и цялото разнообразие от уникални и разнообразни дрехи и облекла ще бъде пред вас за броени секунди. В периодично издавания от Зара каталог всеки може да открие каквото търси, разбира се – на перфектна цена! 

Ако искате най-модерните предложения на най-изгодни цени, запомнете – Зара бг и вече сте в играта! Винаги, когато искате да прегледате последния издаден от Зара каталог, можете да проверите тук. Предложенията са валидни от 30.11.2023, не губете време! Прегледайте ZARA Black Friday объявление, за да сте сигурни, че не сте изпуснали нищо, за което после да съжалявате.

Една нова ера – магазин ZARA

Shop

Зара е моден бранд и верига магазини, собственост на корпорацията Индитекс. Зара всъщност е водещата марка, а корпорацията включва още марките Масимо Дути, Бершка, Пул енд Беър, Ойшо и други. Зара е основана през 1975 г. от Амансио Ортега и Росалия Мера като магазин в Ла Коруня, предлагащ евтини модерни облекла. Впоследствие са открити и други магазини в цяла Испания. Към момента „Зара“ има над 2200 магазина в 96 страни.

Зара е един от водещите модни магазини, попадащи в категорията Дрехи, обувки и спорт. В България Зара магазини има 7 магазина в големите търговски центрове или самостоятелни обекти. Ето в кои градове можете да ги посетите - София, Варна, Бургас, Пловдив. Пазаруването както на място, така и на zara online в отделните секции zara woman, zara man, zara baby, включително и zara outlet, е истинско удоволствие. Всяка колекция носи своя неповторим вкус и усещане за модерен стил.

Сайтът на Зара може да разгледате тук: zara.com (BG), като по този начин ще имате възможност лесно и удобно да прегледате забележителните продукти, както и уникалните предлагани от Зара промоции. Не се бавете, Зара бг ви очаква! А ако се случи така, че в  %name% не успявате да откриете точния продукт, също толкова лесно и удобно бихте могли да проверите и в други магазини от същата категория: Deichmann, Decathlon, SPORT DEPOT, Pepco, Fashion Days, H&M, Fiolla, Kik, CCC и Sinsay.

ZARA – уникални в многообразието

Assortment

Вероятно не е нужно да отваряме дума за продуктите, които се предлагат в Зара. Повече от ясно е – дрехи, облекла, мъжки, дамски, детски, както и обичайните аксесоари – чанти, колани и пр. А да не забравяме и обувките. Но, това което е истински уникално, е голямото разнообразие от изключително модерни продукти – всеки би могъл да задоволи вкуса си, колкото и претенциозен да е той. 

А тъй като е малко вероятно понастоящем да има фен на пазаруването, който да не знае как се прави икономия, докато се пазарува, знаете – посещавате zara online, проверявате предлаганите на Зара БГ промоции, избирате, купувате и спестявате! Вижте и ZARA Black Friday объявление. Толкова е просто и удобно! 

Действително пазаруването никога не е било толкова удобно, както сега – от собствения си дом преглеждате каталога на Зара, и избирате, а освен това и връщането на закупени продукти също е изключително лесно (чрез куриер или на място в магазин от веригата). Пазаруването онлайн носи истинска наслада със своето удобство, бързина и възможност за преглед на стотици предложения!

Не пропускайте офертите на ZARA, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на ZARA, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Дрехи, обувки и спорт

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град

Разгледайте всички вериги

Още подобни магазини в град

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого ZARA

Регистрирай се и използвай всички изгоди