Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого ZARA
3/5

ЗАРА БГ брошура и каталог 01.05.2024 || Hамаление ZARA BG

РЕКЛАМА
ZARA

ZARA намаления 2024

Супер предложения в каталозите на Зара БГ

3/5
Actual brochure

Едва ли в днешно време има млада дама, която де не е чувала за Зара. Веригата магазини действително предлага всичко необходимо за днешните младежи (а и не само младежи), така че да се обличат модно и изискано, а също така и да подберат облекло по свой вкус, така че да представят своя стайлинг по най-добър начин. На Зара БГ можете да прегледате всички актуални промоции. Не се бавете – zara online (или просто зара бг) и цялото разнообразие от уникални и разнообразни дрехи и облекла ще бъде пред вас за броени секунди. В периодично издавания от Зара каталог всеки може да открие каквото търси, разбира се – на перфектна цена! 

Ако искате най-модерните предложения на най-изгодни цени, запомнете – Зара бг и вече сте в играта! Винаги, когато искате да прегледате последния издаден от Зара каталог, можете да проверите тук. Предложенията са валидни от 01.05.2024, не губете време! Прегледайте ZARA брошура - New In Women, за да сте сигурни, че не сте изпуснали нищо, за което после да съжалявате.

Една нова ера – магазин ZARA

Shop

Зара е моден бранд и верига магазини, собственост на корпорацията Индитекс. Зара всъщност е водещата марка, а корпорацията включва още марките Масимо Дути, Бершка, Пул енд Беър, Ойшо и други. Зара е основана през 1975 г. от Амансио Ортега и Росалия Мера като магазин в Ла Коруня, предлагащ евтини модерни облекла. Впоследствие са открити и други магазини в цяла Испания. Към момента „Зара“ има над 2200 магазина в 96 страни.

Зара е един от водещите модни магазини, попадащи в категорията Дрехи, обувки и спорт. В България Зара магазини има 7 магазина в големите търговски центрове или самостоятелни обекти. Ето в кои градове можете да ги посетите - София, Варна, Бургас, Пловдив. Пазаруването както на място, така и на zara online в отделните секции zara woman, zara man, zara baby, включително и zara outlet, е истинско удоволствие. Всяка колекция носи своя неповторим вкус и усещане за модерен стил.

Сайтът на Зара може да разгледате тук: zara.com (BG), като по този начин ще имате възможност лесно и удобно да прегледате забележителните продукти, както и уникалните предлагани от Зара промоции. Не се бавете, Зара бг ви очаква! А ако се случи така, че в  %name% не успявате да откриете точния продукт, също толкова лесно и удобно бихте могли да проверите и в други магазини от същата категория: Deichmann, Decathlon, SPORT DEPOT, Pepco, Fashion Days, H&M, Fiolla, Kik, CCC и Sinsay.

ZARA – уникални в многообразието

Assortment

Вероятно не е нужно да отваряме дума за продуктите, които се предлагат в Зара. Повече от ясно е – дрехи, облекла, мъжки, дамски, детски, както и обичайните аксесоари – чанти, колани и пр. А да не забравяме и обувките. Но, това което е истински уникално, е голямото разнообразие от изключително модерни продукти – всеки би могъл да задоволи вкуса си, колкото и претенциозен да е той. 

А тъй като е малко вероятно понастоящем да има фен на пазаруването, който да не знае как се прави икономия, докато се пазарува, знаете – посещавате zara online, проверявате предлаганите на Зара БГ промоции, избирате, купувате и спестявате! Вижте и ZARA брошура - New In Women. Толкова е просто и удобно! 

Действително пазаруването никога не е било толкова удобно, както сега – от собствения си дом преглеждате каталога на Зара, и избирате, а освен това и връщането на закупени продукти също е изключително лесно (чрез куриер или на място в магазин от веригата). Пазаруването онлайн носи истинска наслада със своето удобство, бързина и възможност за преглед на стотици предложения!

Не пропускайте офертите на ZARA, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на ZARA, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Дрехи, обувки и спорт

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град