Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Мебели Лазур
3/5

Мебели Лазур брошура (08.04.2024) - Актуални промоции

Мебели Лазур брошура

Промоции в Магазин Лазур

3/5
Actual brochure

Вероятно голяма част от населението в България знае за Магазин Лазур. Съвсем естествено, благодарение на популярността си сред потребителите, той е един от лидерите на българския пазар. Огромното разнообразие от продукти и страхотните цени правят магазин Лазур място, където потребителите лесно откриват всичко, от което се нуждаят. Освен това постоянно има периодични намаления и нови оферти за различни продукти, предлагани от магазин Мебели Лазур.

Всеки, който иска да се запознае с офертите при предлаганите от Лазур Мебели 2024, може да провери тук. Има отстъпки с валидност от 08.04.2024, които определено си струва да разгледаш - Мебели Лазур брошура. Имайки предвид, че възползвайки се от предложенията във всяка брошура с мебели в магазин Лазур, спестяваш значителни средства, които впоследствие може да използваш за допълнителни покупки. Лесно ще откриеш информация за промоциите на магазин Лазур, като просто потърсиш в интернет словосъчетание например от рода на “мебели лазур” (mebeli lazur). Не се бави, провери офертите в последната брошура-каталог на Лазур!

Всеки клиент остава доволен в Мебели Лазур

Shop

Мебелна палата Лазур е магазин в категорията Мебели. Хората във Варна знаят добре, че оттам могат да вземат практически всичко необходимо за обзавеждане и декорация на дома. За пръв път магазин Лазур отваря врати в далечната 1981 г. Добре познат на жителите на Варна, с чудесен екип служители, място с традиции, където може да се купят качествени мебели.

Магазинът е голям, има над 7 000 квадратни метра търговски площи и още по-голяма складова площ. Броят на изложените мебели няма равен в страната - има вероятно над 3 000 изложени мебели, както и почти 500 готови мебелни инсталации.

Ако искаш да научиш повече за магазина, да посетиш страхотния уеб сайт за мебели, както и за да се запознаеш с продуктите, може да видиш тук - mebelilazur.bg. Също така по всяко време може да разгледаш и да сравниш предложенията на други магазини в същата категория: ИКЕА, Мебели Мондо, Mömax, JYSK, NANI Home, Мебели Идеа, МебелМаг, DOMKO, TEDi и Office 1.

Невероятно разнообразие в магазин Лазур

Assortment

Асортиментът в магазин Лазур е толкова богат, че може би думата „невероятно“ е най-подходящата, когато говорим за това място. Клиентите на магазина го знаят много добре, а за всички, които не са запознати, можем да посочим в общи линии за какво става дума. Има няколко категории, във всяка от които се включват хиляди продукти: хол, трапезария, кухня, спалня, детска стая, матраци, антре, офис, градина, текстил и аксесоари. Може да купиш всякакъв тип обзавеждане за хол, каквото и да търсиш като цвят, вид, форма, било то бели или черни мебели, или каквото и да ти хрумне – ще го откриеш в магазин Лазур. Спални, обзавеждане на детски стаи и офиси, всичко за градината, всякакви аксесоари за дома – истински рай за потребителите!

Като допълнителни услуги, фирмата предлага транспорт, монтаж на мебели, разнасяне и проектиране на мебели. Определено трябва да прегледаш и Мебели Лазур брошура. Ще откриеш множество намалени продукти – специални оферти. Освен в тази брошура, мебели на промоционални цени има и на самия сайт на магазина, където дори има специална секция “Разпродажба”. Заповядай!

Новата брошура на Мебели Лазур е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

 

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видиш най–новите оферти на Мебели Лазур, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсиш най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесеш за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да са ти необходими хартиени издания. Благодарим, че се грижиш за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използваш нашия сайт и нашето приложение.

РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Мебели

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град

Търсене
Kimbino
Лого Мебели Лазур

Регистрирай се и използвай всички изгоди