Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого NANI Home
3/5

Магазин Нани Хоум брошура 2024 || Мебели ЗОНА

МЕБЕЛИ ЗОНА

Страхотни оферти в магазин Нани Хоум

3/5
Actual brochure

Нани Хоум е един от най-известните магазини за мебели в страната. Подобно на повечето сериозни магазини, компанията издава брошури с мебели на намалени цени, а всеки знае, че предлаганите от магазин Нани Хоум са с уникално качество. В комбинация с отстъпката, която в брошурата често достига до 20% от първоначалната стойност, пазаруването там става просто удоволствие! В Магазин Нани Хоум може да се пазарува и онлайн, а освен това фирмата предлага и доставка до дома.

Вижте тук най-новите предложения на магазин Нани Хоум, валидни от 01.04.2024. Валидността им е с продължителност 30 дни от датата на издаването, което като цяло е достатъчно време за избор и покупка. Предложенията в различни категории мебели за 2024 са така подбрани, че да задоволят и най-капризните клиенти. Ето защо, не трябва да пропускате да се запознаете с най-актуалните промоции на мебели в NANI Home брошура!

 

Мебели NANI Home е един невероятен магазин (Мебели ЗОНА)

Shop

Магазин Нани Хоум е една от най-големите търговски вериги в България, попадащи в категорията Мебели. Компанията има няколко магазина на територията на страната – има Мебели NANI Home в Севлиево, София, и други.  

Магазин Нани Хоум предлага мебели от български производители, но освен това работи с фирми от Италия, Испания, Франция, Полша, Германия, Македония, Румъния, Турция и Китай. Мебели Zona работи всеки ден от седмицата, както и в събота неделя от 10 до 21 часа.  

В онлайн платформата на магазина има и специална секция, наречена Арт Нани Хоум, където се предлагат уникални произведения за ценители. Магазин Нани Хоум разполага и с голяма складова база. Цялостното обслужване се управлява от единна вътрешна информационна система, която осигурява непрекъсната връзка между звената обслужване на клиенти, продажби, доставки, склад, счетоводство и финанси. Повече подробности може да научите на официалния сайт на магазина: nanihome.bg. Всеки, който иска да провери цените или продуктите при други магазини от същата категория, може още сега да провери: ИКЕА, Мебели Мондо, Mömax, JYSK, Мебели Идеа, Мебели Лазур, МебелМаг, DOMKO, TEDi и Office 1.

 

Възползвайте се от асортимента в магазин Нани Хоум (Мебели ЗОНА)

Assortment

Асортиментът на предлаганите от магазин NANI Home мебели се освежава с нови колекции всеки сезон. Клиентите на магазина знаят, че там се предлагат всички стилове и модни тенденции, които са подходящи за всеки бюджет и за всеки вкус. Плюс това там има както продукти от български производители, така и от Италия, Испания, Франция, Полша, Германия, Сърбия, Македония, Румъния, Турция и Китай. Асортиментът е разпределен в следните категории: дневна, мека мебел, спални, кухни, детски стаи, офис, антре.

Всеки е клиент е високо ценен и е добре дошъл в Мебели NANI Home. Всеки може спокойно да разгледа всички мебели, промоции, матраци, аксесоари и да се възползва от професионалните консултации, които може да получи там в случай на нужда. Винаги има страхотни промоции на мебели и различни разпродажби, които можете да видите на сайта. Не пропускайте за разгледате и NANI Home брошура, за да можете да се възползвате от страхотните оферти!

 

Новата брошура на NANI Home е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на NANI Home бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Легло
Матрак
Гардероб
Спален комплект
Скрин
Нощно шкафче
Диван
Тв шкаф
Маса
Стол
Шкаф
Декорация

Брошури онлайн от категорията Мебели

РЕКЛАМА
Търсене
Kimbino

Няма филиали

Регистрирай се и използвай всички изгоди