Рейтинг на 3/5

Be Fit е един от най - популярните магазини на българският пазар. Благодарение на това е и един от най - успешните в страната. В Be Fit, е малко вероятно да не намерите онова, от което се нуждаете. И ще спестите пари. Be Fit редовно предлага нови специални оферти. Най - новите предложения, валидна от 01.06.2019 може да откриете тук. В други магазини може да намерите същият продукт на по - добра цена. Опитайте като започнете от тук: AVON, DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, enzo, Lilly drogerie, LR Health & Beauty, Oriflame, Yves Rocher, Елитис, Ремедиум.

Официалните уебстраници са тук, за да информират потребителите за магазина и продуктовата гама, която предлага. Така че, ако не намирате това, което търсите в нашия сайт, може да посетите официалната страница на магазина magazine.befit.bg.

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по – практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най – новите оферти на Be Fit, веднага с Kimbino. Онлайн брошурите, в това число и най - новите промоционални брошури на Be Fit налични онлайн са не само модно, но и е ясна стъпка напред в опазването на околната среда и горите. Благодарим ви, че се присъединихте към нас и спомагате за опазването на околната среда.

Пестенето на пари при пазаруване никога не е било толкова лесно.

Когато се абонирате за нашия бюлетин или свалите мобилното ни приложение Kimbino, вие никога повече няма да пропуснете нито една специална промо оферта от Be Fit защото винаги ще сте в течение на промоциите на Be Fit.