KimbinoKimbino
Лого Be Fit
3/5

Be Fit брошура - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Не пропускайте новата Be Fit брошура

3/5
Actual brochure

Be Fit е един от най-популярните магазини за био храни и козметика на българския пазар. Be Fit редовно предлага нови специални оферти чрез специална промоционална Be Fit брошура. Ако искате да проверите какви са най - новите предложения на Be Fit магазин, валидни от 01.10.2021, можете да ги откриете тук. Чрез добре разработения Be Fit сайт, каталогът с оферти е наличен и онлайн, а това е не само модна, но и ясна стъпка напред в опазването на околната среда и горите.

Непременно трябва да прегледате Be Fit - Брошура, откъдето със сигурност ще може да си изберете някакъв продукт на много изгодна, промоционална цена. Бефит е мястото за ценителите на качествените храни (включително и за животни) и козметика. Възползвайки се от предложенията на Be Fit магазин, вие ще преминете на съвсем ново ниво в потреблението на спортни, хранителни и козметични продукти!

Be Fit е ценен магазин за ценители

Shop

Be Fit е магазин, който попада в категорията Козметика. Освен реални физически магазини, които можете да посетите в София, Бефит предлага и много добре разработена виртуална дрогерия. Be Fit е на пазара от повече от 9 години, като през цялото време се стреми да отговори на нуждите и изискванията на своите клиенти. При това се справя доста успешно. Стоките са налични, продуктите са винаги в годност, информацията е актуална, поддържат се постоянно добри цени за потребителите, благодарение на периодично издаваните промоционални брошури.

За всеки, който иска да придобие по-добра представа за онлайн платформата, както и за всеки, който просто иска да получи повече информация за магазина, за неговата история, мисия, ценности, продуктите и услугите – това може да стане лесно, като посетите интернет сайта - magazine.befit.bg. Ако пък имате желание да направите някакво сравнение или да проверите подобни продукти в други магазини, няма нищо по-лесно от това: AVON, DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, Lilly drogerie, LR Health & Beauty, Notino, Oriflame, Parfimo, Yves Rocher и Елитис.

Богат асортимент от Be Fit

Assortment

В магазин Be Fit се предлагат се продукти от областта на парафармацията, натуралната и медицинска козметика, диетичните и био храни. Асортиментът включва приблизително 15 000 висококачествени продукти с гарантирано качество от повече от 500 водещи световни марки. Разпределени са в няколко основни категории: здраве, красота, майка и бебе, храни, зоокът. Има и секция аутлет, където може да намерите различни отстъпки. 

В магазина се предлагат лекарствени средства, които се продават без лекарско предписание, витамини и минерали, хранителни добавки, санитарни материали, душ-гелове и шампоани, дезодоранти и парфюми, медицинска и дермо-козметика, био козметика, гримове, натурални и веган продукти, масла за баня, здравословни храни, памперси, козметика за бебета, пюрета, каши, шишета и биберони, играчки, термометри, бебефони и стерилизатори и много други. Става ясно, че става въпрос за сериозен магазин с визия за бъдещето. Не пропускайте да следите офертите в Be Fit - Брошура, за да бъдете винаги информирани и за да не пропуснете някоя чудесна възможност да зарадвате себе си или своите близки!

Новата брошура на Be Fit е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Be Fit бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Козметика

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Be Fit
  • Булевард Шипченски проход
  • Улица Ради Радев 18
  • Улица Роженски проход 6
  • Булевард Владислав Варненчик 186