Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

Vivre ( Вивре ) магазини и брошура

РЕКЛАМА
Vivre

Vivre брошура

Прегледахте ли новата брошура на Вивре БГ?

3/5
Actual brochure

Вивре е може би най-големият онлайн магазин в Централна и Източна Европа, в който се предлагат различни мебели, текстил и декорации. Както при повечето подобни магазини, посещавайки Вивре БГ можете да прегледате целия асортимент на Вивре магазин, както и периодичната промоционална листовка, в която се включват множество стоки и продукти на намалени цени за определен период. На Вивре БГ всеки може да открие различни оферти, специално изготвени от Вивре намаления и отстъпки, специални седмични предложения и много други.

Актуалната брошура на Вивре БГ можете да откриете тук, като същата е валидна, считано от 19.07.2024. Всъщност Vivre магазин, т.е. онлайн магазинът не би могъл да публикува целия асортимент от над 150 000 продукта. Това е толкова много… Но пък голяма част от това разнообразие е обхваната и публикувана, така че няма проблем – посетете сайта и се радвайте на многообразието там!

Представяме ви Вивре магазин…

Shop

Вивре магазин попада в категорията Дом и градина и е открит през далечната вече 2012 г. и към момента е изпълнил над четири милиона поръчки! Повече информация за самия магазина можете да получите, ако посетите сайта - vivre.bg - а освен това, по този начин ще придобиете по-качествена представа за продуктите и услугите, от които можете да се възползвате. Както самите представители на магазина твърдят – Вивре вдъхновява и разкрасяваме домове в 9 държави, а това означава, че над 100 милиона потребители от Европа могат да се насладят на предлаганите от Вивре колекции. Вероятно Вивре е най-големият и популярният онлайн магазин в Централна и Източна Европа.

По всяко време можете да разгледате предложенията и на други магазини от тази категория тук: Еником М, Como, Виденов, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, Praktis и ТеMакс. Така ще можете да сравните цените, да видите дали не се продава и нещо още по-изгодно, съответно да направите своя окончателен избор!

Разнообразие от продукти в магазин Вивре

Assortment

Различни мебели, декорации, кухня и трапезария, текстил за стая, осветителни тела, аксесоари за баня, домакински консумативи, килими, градина, дрехи, играчки, козметика. Уникално, нали? Това са само основните секции на Вивре БГ. Предлаганите от Вивре мебели са страхотни, предлаганите от Вивре килими са най-меките, предлаганите от Вивре пердета са най-качествени. С няколко думи – всичко, което му трябва на човек. Освен това може да се насладите на предлаганите от Вивре картини, декорация, дивани, изобщо всичко, за което се сетите може да бъда открито във Вивре магазин!

Предлаганите от Вивре БГ намаления са класически и същевременно уникални – каталозите им са пълни със специални предложения и оферти. При всички положения, всяка от техните оферти ви дава възможност да спестите средства, докато пазарувате – това е и смисълът на самите оферти, т.е. предоставяйки такива предложения за своите клиенти, Вивре печели нови приятели, а вие печелите отстъпки от продуктите, които купувате! Можете да изберете нещо от над 1 000 различни марки, над 150 000 артикула, всичко от което бихте имали нужда!

Не пропускайте офертите на Vivre, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Vivre, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА