Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Денси
3/5

Денси брошура (11.03.2023) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Денси брошура

Сега за Вас – актуалната Денси брошура

3/5
Actual brochure

Няма клиент на магазини Денси, който не е запознат, че съществува такова нещо като специално издаваната от Денси брошура. Този прекрасен магазин за малки и големи домакински уреди събира в това периодично издание различни продукти от своя асортимент, които предлага на специално намалени цени. Предложенията във въпросната Денси брошура имат валидност от три седмици, а впоследствие се съставя и разпространява следващия каталог на магазин Денси. Стоките в магазин Денси са от известни и утвърдени марки, ето защо за вас като потребители остава единствено да се впуснете в един невероятен шопинг.

Всеки клиент, който има желание да научи какво се предлага в най-новата издадена от Денси брошура, съвсем лесно и удобно може да провери още сега тук. Офертите са валидни три седмици, считано от 11.03.2023. Добре е това а се има предвид, в случай че се опитвате да планувате бюджет за покупки и пр. Определено има смисъл да хвърлите поглед на офертите в Денси брошура! Всеки остава доволен, когато има подръка страхотния Денси каталог. Всеки месец има нови предложения, обикновено можете да ги получите в края на първата седмица от всеки нов месец!

Нещо за самия магазин Денси

Shop

Вероятно знаете, че Денси е верига магазини, която предлага продукти и различни услуги в категорията Бяла и черна техника. Създаването на компанията ни връща в далечната 1993-а година, а сега вече фирмата разполага с редица магазини в София, Велико Търново и Елена, а освен това предлага и пазаруване онлайн, което не е за пренебрегване, особено в последните години. Онлайн пазаруването се предлага и с доставка, която се калкулира в цената на закупената стока.

Магазини Денси предлагат широка гама електродомакински уреди на марките Hotpoint-Ariston, Whirlpool, Liebherr, Snaige, Indesit, Gorenje, Philips, LG, Sencor, Saturn, Rohnson и други. Както вече стана дума, това са утвърдени марки, от утвърдени производители, което пък е предпоставка да бъдат достатъчно качествени, за да заслужат доверието на клиентите. В случай че проявявате интерес, можете да посетите и да пазарувате от уебсайта на магазин Денси тук: densi.bg. Така лесно и удобно ще можете да научите всичко, което ви интересува, в това число работното време за отделните локации, разбира се за отделните продуктите в асортимента, както и за условията за плащане и доставка.

Чудесен асортимент в Денси

Assortment

В днешно време почти всеки знае, че най-изгодно се пазарува, когато даден магазин пусне промоция с намалени стоки. Тук веригата магазини Денси не прави изключение – благодарение на вече споменатата периодично издавана от Денси брошура, всеки може да спести средства, когато закупува мечтаната техника за своя дом! Веригата постоянно предлага различни намаления на бяла и черна техника, аудио и видеотехника, лаптопи и комуникационни устройства. Подобно на други големи вериги за техника, Денси също осигурява за своите клиенти всичко, от което се нуждаят – било то дребни домакински уреди или такива за здраве и красота, до големи уреди, черна и бяла техника и пр. В допълнение, когато пазарувате от сайта на Денси, може да се възползвате от пет процента отстъпка от цената, както и от предложение за разсрочено плащане. И разбира се, страхотните оферти в Денси брошура!

В случай че не откривате точно този уред, който в момента ви е нужен, няма проблеми! Сега лесно можете да прегледате какво се предлага и в други подобни магазини, например Техномаркет, Зора, Интермаркет, Технополис, VIVACOM, A1, Yettel и eMAG. По този начин ще имате възможност да сравните цените или да откриете някой уред, който в момента не е наличен в Денси или просто не влиза в продуктовата им палитра.

Супер предложения от Денси в брошурите на KIMBINO

Kimbino App

Двадесет и първи век - хартиените брошури определено трябва да се разглеждат като нещо архаично от миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Денси бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg! Практиката показва, че с лесното се свиква бързо. А какво по-приятно от това да комбинирате удобството с грижа за Природата?!

Вече можете да забравите смачканите листчета и хвърчащите флаери! Можете да се насладите на добре подредено съдържание и много, много брошури! Във времето на постоянно развитие на мобилните технологии, за още по-голямо удобство създадохме и едно страхотно мобилно приложение: Kimbino

Опазването на околната среда, на природата е наш основен приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за изчистването на въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Искрено Ви благодарим, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Бяла и черна техника

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Денси
Лого Денси

Регистрирай се и използвай всички изгоди