KimbinoKimbino
Kimbino
Текущи оферти в Избери град
Лого LR Health & Beauty
3/5

лр каталог Август 2022

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

LR Health & Beauty брошура

магазини LR Health & Beauty

3/5
Actual brochure

LR Health & Beauty е популярен магазин за козметика и парфюмерия на българския пазар. LR Health & Beauty е добре известен с широката си гама от продукти и отличните цени. Повечето клиенти намират почти всичко, от което имат нужда. Магазинът предлага богата гама продукти в областта на парфюмерията, козметичната грижа, хранителните добавки, декоративната козметика и други. Много интересни и удобни са абонаментните програми на LR, благодарение на които имате възможност да се абонирате и да получавате периодично заявен от вас набор от продукти. Това, разбира се, става на по-изгодни от обичайните цени. Освен това абонаментните програми са активни за неограничен период, но винаги могат да бъдат прекратени, по желание на потребителя.

лр каталог от Август 2022

Shop

Както повечето подобни магазини, LR Health & Beauty също редовно предлага нови изгодни оферти в своеобразна LR брошура. Каталозите на ЛР включват уникални предложения от всяка категория в продуктовата гама на магазина (включително и емблематичната алое вера серия), естествено на по-изгодни от обичайните цени. Тези брошури от LR са изготвени специално за потребителите, които са се доверили на продуктите на ЛР и са верни последователи и приятели на магазина. Въпреки широката гама продукти в LR, ако все пак ви липсва някое предложение, ако не откривате в брошурата на LR точно това, от което в момента имате нужда, тогава просто опитайте да го намерите на друго място - погледнете предложенията на други магазини от същата категория: AVON, Be Fit, DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, Lilly drogerie, Notino, Oriflame, Parfimo, Yves Rocher и Елитис.

Супер продукти в асортимента на LR!

Assortment

Вече стана въпрос за асортимента на LR - магазинът предлага наистина богата гама продукти в областта на парфюмерията, козметичната грижа, хранителните добавки, декоративната козметика. Веднага става ясно, че целта на веригата е да създаде мрежа от лоялни клиенти, тъй като никога не се прави компромис с качеството. А каква по-добра реклама от това клиентите на един магазин да хвалят продуктите му в своите среди, сред своите близки, приятели, роднини?!

Винаги може да разчитате, че пазарувайки в LR, освен че ще откриете това, което търсите, то ще бъде задължително много качествено, а цените… цените винаги са нормални и привлекателни. Дори когато говорим за периодичното издание - тогава става още по-интересно, защото чрез въпросния каталог (LR Health & Beauty - Каталог 08/2022) магазинът ви дава възможност да си пазарувате по същия начин, както го правите по принцип, но вече с предимството на намалените цени. Лесно може да го намерите тук, а вътре винаги има уникални предложения, за всеки вкус и за всеки джоб!

Не пропускайте офертите на LR Health & Beauty, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на LR Health & Beauty, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Козметика

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого LR Health & Beauty
    Лого LR Health & Beauty