Рейтинг на 3/5

LR Health & Beauty е популярен магазин за козметика и парфюмерия на българския пазар. LR Health & Beauty е добре известен с широката си гама от продукти и отличните цени. Повечето клиенти намират почти всичко, от което имат нужда. Магазинът предлага богата гама продукти в областта на парфюмерията, козметичната грижа, хранителните добавки, декоративната козметика и други. Много интересни и удобни са абонаментните програми на LR, благодарение на които имате възможност да се абонирате и да получавате периодично заявен от вас набор от продукти. Това, разбира се, става на по-изгодни от обичайните цени. Освен това абонаментните програми са активни за неограничен период, но винаги могат да бъдат прекратени, по желание на потребителя.

лр каталог

 Както повечето подобни магазини, LR Health & Beauty също редовно предлага нови изгодни оферти в своеобразна LR брошура. Каталозите на ЛР включват уникални предложения от всяка категория в продуктовата гама на магазина (включително и емблематичната алое вера серия), естествено на по-изгодни от обичайните цени. Тези брошури от LR са изготвени специално за потребителите, които са се доверили на продуктите на ЛР и са вернипоследователи и приятели на магазина. Въпреки широката гама продукти в LR, ако все пак ви липсва някое предложение, ако не откривате в брошурата на LR точно това, от което в момента имате нужда, тогава просто опитайте да го намерите на друго място - погледнете предложенията на други магазини от същата категория: AVON, Be Fit, DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, Lilly drogerie, Notino, Oriflame, Yves Rocher, Елитис, Ремедиум.

 Сега LR е по-близо до Вас, с помощта на Kimbino

 В нашия век, в забързаното ежедневие, при постоянно намаляващи природни ресурси и все по-голямо замърсяване на планетата, бъдете част от нещо по-добро! Забравете за хартиените брошури, вече нямате нужда от тях. Сега вече можете съвсем лесно да проверите най – новите оферти от LR Health & Beauty онлайн в Kimbino - Kimbino - Начална страница. Разглеждайки най - новите оферти на LR Health & Beauty онлайн вие сте много по - екологични, отколкото ако държите на архаичните възгледи и използването на хартиени издания. Ние сме поласкани, че вие предпочитате онлайн версията. Планетата Ви благодари! Целта на Kimbino е да събере всички най-добри предложения, всички актуални оферти, за да може потребителите да бъдат сигурни в своя избор. Благодарение на него никога няма да пропуснете нито едно специално предложение от LR Health & Beauty. А оттук тук може да проверите веднага най-актуалния каталог на ЛР, валиден от 01.07.2019! Няма нищо по-удобно от това да се излежавате вкъщи и да избирате от стотиците предложения!