Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого A1
3/5

A1 брошура (01.06.2023) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

A1 брошура

Брошурата на А1 е пълна с предложения

3/5
Actual brochure

 

А1 е най-старият мобилен оператор в страната и съответно е най-популярния такъв на българския пазар. Подобно на повечето сериозни магазини, можеш да откриеш множество подготвени от А1 промоции в специално изготвената от А1 брошура. Тази брошура представлява периодично издаван своеобразен каталог на А1, пълен с оферти и специални предложения, от който можеш да избереш абонаментни планове за разговори и 4G интернет достъп, различни телефони, смартфони, таблети, лаптопи и много, много други.

Ако искаш да изненадаш приятно любимия човек или твоите близки, можеш много лесно да го направиш, като прегледаш новия А1 каталог от Юни 2023.

Най-актуалния каталог на А1, валиден от 01.06.2023, можете да разгледате тук. Разгледай A1 брошура и избери някоя от невероятните промоции на А1!

Историята на А1 в България

Shop

 

А1 е компания, която предоставя продукти и услуги в категорията Бяла и черна техника. Компанията е част от А1 Груп, която е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа, опериращ в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия.

А1 е водещ доставчик на дигитални и телекомуникационни услуги в България. Можеш да откриеш магазини на А1 навсякъде из страната, например в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Русе. Компанията има над 4 000 служителя и разполага с модерна инфраструктура, която осигурява достъп до дигитални технологии за потребителите и бизнеса. Компанията разполага с хиляди километри собствена оптична мрежа, като 4G мрежата осигурява покритие за близо 99% от населението – на практика достъп има от всички населени места с над 3000 жители. 

За повече информация можеш да посетиш сайта на А1 - a1.bg, но разбира се, ако иска[ да види[ какво се предлагат и другите подобни магазини, които на практика се явяват конкуренти, също можеш да го направиш още сега - Техномаркет, Денси, Зора, Интермаркет, Технополис, VIVACOM, Yettel и eMAG.

Какви продукти се предлагат от А1?

Assortment

А1 предоставя на своите клиенти мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, платежни услуги и други. Оттам всеки може да си вземе стартов пакет за мобилни услуги, смарт или обикновен мобилен телефон, таблет, лаптоп, разбира се сим-карти, предплатени планове и всичко, което обикновено човек очаква да открие в един подобен магазин, като дори можеш да закупиш винетка за твоето превозно средство.

А1 предлага за своите клиенти и финансови услуги, като например кредитни карти, дигитален портфейл, застраховки и други. А1 си партнира с редица фирми на българския пазар и абонатите, които са се регистрирали като членове на А1 клуба, могат да ползват допълнителни отстъпки от партньорската мрежа.

Добре е да преглеждаш периодичното издание, A1 брошура, за да си винаги осведомен за най-новите предложения.

Не пропускайте офертите на A1, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на A1, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Телевизия
Телефон
Смартфон
Таблет
Тв
Телевизор
Видео
Мултимедиен център
Слушалки
Видео камера
Камера
Кабел
Конзола за игри
Карта памет
Калъф
Магазин за вино
Прахосмукачка
Пречиствател за въздух
Машина за бръснене
Маша за коса

Брошури онлайн от категорията Бяла и черна техника

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого A1
Лого A1

Регистрирай се и използвай всички изгоди