Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

A1 брошура (01.06.2024) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
A1

A1 брошура

Брошурата на А1 е пълна с предложения

3/5
Actual brochure

 

А1 е най-старият мобилен оператор в страната и съответно е най-популярния такъв на българския пазар. Подобно на повечето сериозни магазини, можеш да откриеш множество подготвени от А1 промоции в специално изготвената от А1 брошура. Тази брошура представлява периодично издаван своеобразен каталог на А1, пълен с оферти и специални предложения, от който можеш да избереш абонаментни планове за разговори и 4G интернет достъп, различни телефони, смартфони, таблети, лаптопи и много, много други.

Ако искаш да изненадаш приятно любимия човек или твоите близки, можеш много лесно да го направиш, като прегледаш новия А1 каталог от Юни 2024.

Най-актуалния каталог на А1, валиден от 01.06.2024, можете да разгледате тук. Разгледай A1 брошура и избери някоя от невероятните промоции на А1!

Историята на А1 в България

Shop

 

А1 е компания, която предоставя продукти и услуги в категорията Бяла и черна техника. Компанията е част от А1 Груп, която е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа, опериращ в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия.

А1 е водещ доставчик на дигитални и телекомуникационни услуги в България. Можеш да откриеш магазини на А1 навсякъде из страната, например в София, Русе, Стара Загора, Варна, Пловдив и Троян. Компанията има над 4 000 служителя и разполага с модерна инфраструктура, която осигурява достъп до дигитални технологии за потребителите и бизнеса. Компанията разполага с хиляди километри собствена оптична мрежа, като 4G мрежата осигурява покритие за близо 99% от населението – на практика достъп има от всички населени места с над 3000 жители. 

За повече информация можеш да посетиш сайта на А1 - a1.bg, но разбира се, ако иска[ да види[ какво се предлагат и другите подобни магазини, които на практика се явяват конкуренти, също можеш да го направиш още сега - Техномаркет, Денси, Зора, Интермаркет, Технополис, VIVACOM, Yettel, eMAG и Интерсервиз Узунови.

Какви продукти се предлагат от А1?

Assortment

А1 предоставя на своите клиенти мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, платежни услуги и други. Оттам всеки може да си вземе стартов пакет за мобилни услуги, смарт или обикновен мобилен телефон, таблет, лаптоп, разбира се сим-карти, предплатени планове и всичко, което обикновено човек очаква да открие в един подобен магазин, като дори можеш да закупиш винетка за твоето превозно средство.

А1 предлага за своите клиенти и финансови услуги, като например кредитни карти, дигитален портфейл, застраховки и други. А1 си партнира с редица фирми на българския пазар и абонатите, които са се регистрирали като членове на А1 клуба, могат да ползват допълнителни отстъпки от партньорската мрежа.

Добре е да преглеждаш периодичното издание, A1 брошура, за да си винаги осведомен за най-новите предложения.

Не пропускайте офертите на A1, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на A1, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Телевизия
Телефон
Смартфон
Таблет
Тв
Телевизор
Видео
Слушалки
Камера
Игра
Калъф
Рутер

Брошури онлайн от категорията Бяла и черна техника

РЕКЛАМА