Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

Grand Optics брошура (01.07.2024) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
Grand Optics

Каталогът на Grand Optics, магазин за очила

Каталогът на Grand Optics, магазин за очила

3/5
Actual brochure

Вероятно голяма част от хората у нас са чували за Grand Optics (магазин за очила). Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българския пазар. Grand Optics е магазин за очила, който предлага почти всичко за твоето зрение. И още нещо много важно - на страхотни цени! Разгледай предлагания от Гранд Оптикс каталог – той представлява специфично издание, в което се включват редица обявени от Гранд Оптикс промоции.

Всеки клиент или просто всеки, който за първи път възнамерява да посети обект от веригата и да провери какви са предлаганите от Grand Optics цени, може да го направи и онлайн, а освен това на разположение на всички интересуващи се е и най-новия каталог, валиден от 01.07.2024, който може да бъде достъпен тук. Когато в един магазин цените по принцип са по-ниски от обичайното, както е и при Grand Optics - магазин за очила с уникални цени – и когато това е допълнено и с периодично издание (каталог, брошура или просто листовка), тогава клиентите наистина няма за какво повече да мечтаят! Убеди се сам - разгледай Grand Optics брошура.

 

Кратко представяне на магазин Grand Optics

Shop

Grand Optics (Гранд Оптикс) е верига магазини, попадаща в категорията Други. Веригата е собственост на Джой Фешън ЕООД. Фирмата е основана през 2002-а и притежава още търговските марки Joy Optics, Zeiss Experience Center, Polaroid Shop, Kid Optics и Low Vision Center. Grand Optics и Joy Optics имат повече от 50 магазина в цялата страна, като те са разположени в най-големите градове на България - в София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Русе, Велико Търново, Плевен, Хасково, Сливен и Враца. Това са най-големите по площ и модерно обзаведени магазини в оптичния бранш в България. Оборудвани са с най-съвременна и специализирана техника за рефракция, за вземане на мерки и локална работилница за експресна изработка на очила. Освен това в тях може да получиш безплатен анализ на зрението и безплатен очен преглед при поръчка на очила.

Grand Optics е магазин за очила, където може да разчиташ на професионално отношение и на отлични гаранционни условия. Там могат да бъдат изработени очила само за 30 минути. Всеки от магазините Grand Optics (Гранд Оптикс) разполага с очен кабинет обзаведен с най-съвременна апаратура за диагностика на зрението. Ако искаш да научиш повече, може да посетиш официалния сайт на веригата - grandoptics-bg.com. Вероятността да не откриеш там това, което ти е необходимо, е почти нищожна, но въпреки това може да прегледаш по желание и предложенията на други подобни магазини - Аптеки Медея, Хиполенд, ПроФарма и SOpharmacy.

Невероятният асортимент на магазини Grand Optics

Assortment

В оптиките разполагат Grand Optics (Гранд Оптикс) се продават над 4000 модела слънчеви очила, диоптрични рамки, диоптрични очила, спортни очила, контактни лещи и аксесоари на водещи световни марки. Голяма част от продуктите, предлагани в магазините, се внасят от Джой Фешън ЕООД, което гарантира ниски цени, високо качество и бърз и качествен сервиз.

 

В магазините може да откриеш специализирани кътове с бутикови очила, детски и спортни продукти, outlet колекции и много други. Grand Optics е верига оптични магазини, отличаващи се с голямо разнообразие на продукти, конкурентни цени, бързо и качествено цялостно обслужване. Малка част от марките, които се предлагат там, са Ray Ban, Guess, Police, Furla, Carrera, Azzaro, CK Jeans, Swarovski, Versace, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Roberto Cavalli и разбира се много, много други. Вижда се, че разнообразието е голямо, а марките са от най-търсените. Ето защо препоръчваме да проверяваш периодично какво се предлага и в Grand Optics брошура.

Не пропускай офертите на Grand Optics, благодарение на KIMBINO

Kimbino App

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видиш най–новите оферти на Grand Optics, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсиш най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесеш за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да са ти необходими хартиени издания. Благодарим, че се грижиш за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използваш нашия сайт и нашето приложение.

РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Други

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град