Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Grand Optics
3/5

Grand Optics брошура (01.03.2023) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Каталогът на Grand Optics, магазин за очила

Каталогът на Grand Optics, магазин за очила

3/5
Actual brochure

Вероятно голяма част от хората у нас са чували за Grand Optics (магазин за очила). Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българския пазар. Grand Optics е магазин за очила, който предлага почти всичко за твоето зрение. И още нещо много важно - на страхотни цени! Разгледай предлагания от Гранд Оптикс каталог – той представлява специфично издание, в което се включват редица обявени от Гранд Оптикс промоции.

Всеки клиент или просто всеки, който за първи път възнамерява да посети обект от веригата и да провери какви са предлаганите от Grand Optics цени, може да го направи и онлайн, а освен това на разположение на всички интересуващи се е и най-новия каталог, валиден от 01.03.2023, който може да бъде достъпен тук. Когато в един магазин цените по принцип са по-ниски от обичайното, както е и при Grand Optics - магазин за очила с уникални цени – и когато това е допълнено и с периодично издание (каталог, брошура или просто листовка), тогава клиентите наистина няма за какво повече да мечтаят! Убеди се сам - разгледай Grand Optics брошура.

 

Кратко представяне на магазин Grand Optics

Shop

Grand Optics (Гранд Оптикс) е верига магазини, попадаща в категорията Други. Веригата е собственост на Джой Фешън ЕООД. Фирмата е основана през 2002-а и притежава още търговските марки Joy Optics, Zeiss Experience Center, Polaroid Shop, Kid Optics и Low Vision Center. Grand Optics и Joy Optics имат повече от 50 магазина в цялата страна, като те са разположени в най-големите градове на България - в София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Русе, Велико Търново, Плевен, Хасково, Сливен и Враца. Това са най-големите по площ и модерно обзаведени магазини в оптичния бранш в България. Оборудвани са с най-съвременна и специализирана техника за рефракция, за вземане на мерки и локална работилница за експресна изработка на очила. Освен това в тях може да получиш безплатен анализ на зрението и безплатен очен преглед при поръчка на очила.

Grand Optics е магазин за очила, където може да разчиташ на професионално отношение и на отлични гаранционни условия. Там могат да бъдат изработени очила само за 30 минути. Всеки от магазините Grand Optics (Гранд Оптикс) разполага с очен кабинет обзаведен с най-съвременна апаратура за диагностика на зрението. Ако искаш да научиш повече, може да посетиш официалния сайт на веригата - grandoptics-bg.com. Вероятността да не откриеш там това, което ти е необходимо, е почти нищожна, но въпреки това може да прегледаш по желание и предложенията на други подобни магазини - Аптеки Медея, Хиполенд, ПроФарма, SOpharmacy и Zooplus.

Невероятният асортимент на магазини Grand Optics

Assortment

В оптиките разполагат Grand Optics (Гранд Оптикс) се продават над 4000 модела слънчеви очила, диоптрични рамки, диоптрични очила, спортни очила, контактни лещи и аксесоари на водещи световни марки. Голяма част от продуктите, предлагани в магазините, се внасят от Джой Фешън ЕООД, което гарантира ниски цени, високо качество и бърз и качествен сервиз.

 

В магазините може да откриеш специализирани кътове с бутикови очила, детски и спортни продукти, outlet колекции и много други. Grand Optics е верига оптични магазини, отличаващи се с голямо разнообразие на продукти, конкурентни цени, бързо и качествено цялостно обслужване. Малка част от марките, които се предлагат там, са Ray Ban, Guess, Police, Furla, Carrera, Azzaro, CK Jeans, Swarovski, Versace, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Roberto Cavalli и разбира се много, много други. Вижда се, че разнообразието е голямо, а марките са от най-търсените. Ето защо препоръчваме да проверяваш периодично какво се предлага и в Grand Optics брошура.

Не пропускай офертите на Grand Optics, благодарение на KIMBINO

Kimbino App

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видиш най–новите оферти на Grand Optics, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсиш най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесеш за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да са ти необходими хартиени издания. Благодарим, че се грижиш за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използваш нашия сайт и нашето приложение.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Други

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Grand Optics
Лого Grand Optics

Регистрирай се и използвай всички изгоди