Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Deichmann
3/5

Deichmann брошура (следващата седмица) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Deichmann брошура

Вземете новия Deichmann каталог

3/5
Actual brochure

Вероятно всички клиенти, посещаващи магазини за обувки в България, знаят за съществуването на магазин Deichmann. И това въобще не е случайно – благодарение на периодично издавания от Daichman каталог, всеки може да се възползва по един много разумен начин от огромно разнообразие качествени обувки на промоционални цени. В тази специфична Deichmann брошура обикновено се включват обувки от всички категории и за всички възрасти, като по този начин клиентите имат едновременно възможност да закупят обувки от известни марки при много добри ценови условия.

Онлайн брошурите, в това число и най-новата промоционална брошура на Deichmann, валидна от следващата седмица и налична онлайн, са не само модна, но и ясна стъпка напред в опазването на околната среда и горите. Ако искате да прегледате предложенията в Брошура Deichmann, вижте тук и се убедете, че пазаруването може да доставя страхотно удоволствие.

Заповядайте в магазин Deichmann

Shop

Deichmann е верига магазини в категорията Дрехи, обувки и спорт, която е известна в целия свят. Историята на магазина започва през далечната 1913 година в един квартал, намиращ се в Есен-Борбек, централно в окръг Рур. Тогава роденият през 1888 година Хайнрих Дайхман отваря малък обущарски магазин, където работи заедно със съпругата си.  Сто години по-късно магазинът така се е разраснал, че вече е станал един от лидерите на пазара на Стария континент. През 1974 година отваря врати стотният поред магазин в град Вюрцбург и почти веднага след това започва и международното разширяване, в резултат на което днес Deichmann да има свои магазини в 26 държави и близо 4 000 филиала, в които за клиентите се грижат почти 40 000 служители! Освен това Дайхман все още е собствено предприятие, което разчита на собствените си сили и не използва външно финансиране! 

Магазини Дайхман в България отваря врати през 2009 г. в Пловдив. В момента можете да посетите Deichmann в следните градове: София, Русе, Плевен, Велико Търново, Бургас и Стара Загора. А ако искате да научите повече за фирмата, да разгледате новата Deichmann брошура, да видите продуктите онлайн или да направите онлайн поръчка, посетете официалния сайт на магазина deichmann.com (BG). В допълнение, в случай че не намирате това, което търсите, или просто искате да направите сравнение на цените, прегледайте офертите на други магазини в същата категория - Decathlon, SPORT DEPOT, Pepco, Fashion Days, H&M, ZARA, Fiolla, Kik, CCC и Sinsay.

Богат асортимент в магазин Дайхман

Assortment

Благодарение на широкия асортимент от продукти, Deichmann е сред най - предпочитаните на българския пазар. Може да намерите почти всичко, от което имате нужда на супер цени в Deichmann, а както вече споменахме, Deichmann редовно предлага нови продукти и много други артикули на промоция в своя Deichmann каталог. 

Клиентите на магазина могат да избират от огромно разнообразие от дамски, мъжки и детски обувки (официални обувки, ботуши, сандали, джапанки, маратонки) от множество известни марки като Adidas, Puma, Nike, Fila, Bench, Venice, Medicus и други. Изберете сега подарък за вас или за близък човек, като се възползвате от офертите в Брошура Deichmann!

Новата брошура на Deichmann е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Deichmann бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Конзола за игри
Магазин за вино
Пречиствател за въздух
Машина за бръснене
Маша за коса
Преса за коса
Машина за сандвичи
Електрическа четка за зъби
Стена на хол
Масичка за кафе
Комплект за хол
Маса за повиване
Кутия за обувки
Закачалка за палта
Спирала за очи
Сенки за очи
Молив за очи
Гланц за устни
Лак за нокти
Маска за коса

Брошури онлайн от категорията Дрехи, обувки и спорт

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Deichmann
Лого Deichmann

Регистрирай се и използвай всички изгоди