Kimbino
Kimbino

Deichmann брошура (07.11.2022) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
Deichmann
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Deichmann
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Deichmann брошура

Вземете новия Deichmann каталог

3/5
Actual brochure

Вероятно всички клиенти, посещаващи магазини за обувки в България, знаят за съществуването на магазин Deichmann. И това въобще не е случайно – благодарение на периодично издавания от Daichman каталог, всеки може да се възползва по един много разумен начин от огромно разнообразие качествени обувки на промоционални цени. В тази специфична Deichmann брошура обикновено се включват обувки от всички категории и за всички възрасти, като по този начин клиентите имат едновременно възможност да закупят обувки от известни марки при много добри ценови условия.

Онлайн брошурите, в това число и най-новата промоционална брошура на Deichmann, валидна от 07.11.2022 и налична онлайн, са не само модна, но и ясна стъпка напред в опазването на околната среда и горите. Ако искате да прегледате предложенията в Deichmann - Брошура, вижте тук и се убедете, че пазаруването може да доставя страхотно удоволствие.

Заповядайте в магазин Deichmann

Shop

Deichmann е верига магазини в категорията Дрехи, обувки и спорт, която е известна в целия свят. Историята на магазина започва през далечната 1913 година в един квартал, намиращ се в Есен-Борбек, централно в окръг Рур. Тогава роденият през 1888 година Хайнрих Дайхман отваря малък обущарски магазин, където работи заедно със съпругата си.  Сто години по-късно магазинът така се е разраснал, че вече е станал един от лидерите на пазара на Стария континент. През 1974 година отваря врати стотният поред магазин в град Вюрцбург и почти веднага след това започва и международното разширяване, в резултат на което днес Deichmann да има свои магазини в 26 държави и близо 4 000 филиала, в които за клиентите се грижат почти 40 000 служители! Освен това Дайхман все още е собствено предприятие, което разчита на собствените си сили и не използва външно финансиране! 

Магазини Дайхман в България отваря врати през 2009 г. в Пловдив. В момента можете да посетите Deichmann в следните градове: София, Русе, Велико Търново, Бургас, Варна и Пловдив. А ако искате да научите повече за фирмата, да разгледате новата Deichmann брошура, да видите продуктите онлайн или да направите онлайн поръчка, посетете официалния сайт на магазина deichmann.com (BG). В допълнение, в случай че не намирате това, което търсите, или просто искате да направите сравнение на цените, прегледайте офертите на други магазини в същата категория - Decathlon, SPORT DEPOT, Pepco, Fashion Days, H&M, ZARA, Fiolla, Kik, CCC и Sinsay.

Богат асортимент в магазин Дайхман

Assortment

Благодарение на широкия асортимент от продукти, Deichmann е сред най - предпочитаните на българския пазар. Може да намерите почти всичко, от което имате нужда на супер цени в Deichmann, а както вече споменахме, Deichmann редовно предлага нови продукти и много други артикули на промоция в своя Deichmann каталог. 

Клиентите на магазина могат да избират от огромно разнообразие от дамски, мъжки и детски обувки (официални обувки, ботуши, сандали, джапанки, маратонки) от множество известни марки като Adidas, Puma, Nike, Fila, Bench, Venice, Medicus и други. Изберете сега подарък за вас или за близък човек, като се възползвате от офертите в Deichmann - Брошура!

Новата брошура на Deichmann е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Deichmann бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Дрехи, обувки и спорт

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град