false
Kimbino
Kimbino
Лого Modivo
3/5

MODIVO онлайн намаления Декември || Mагазин Модиво БГ 2023

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Modivo брошура

3/5
Actual brochure
Има много малко хора, които не са запознати с магазин Modivo. Той е един от лидерите на българския пазар.
Modivo предлага почти всичко, от което имате нужда. И още нещо много важно - на страхотни цени!
Нова оферта? Modivo редовно предлага такива на своите клиенти. Новата оферта, валидна от 28.11.2023 може да намерите тук.
Modivo фокусира настоящата си промоционална оферта върху предлагането на следните продукти: {special_offer}.
За сравнение вижте и другите оферти на тези магазини Deichmann, Decathlon, SPORT DEPOT, Pepco, Fashion Days, H&M, ZARA, Fiolla, Kik и CCC.

Modivo обикновено се асоциира с тези марки: {shop_brands}.
Нямате късмет с търсенето? Защо не опитате да посетите официалната страница на магазин modivo.bg директно от тази страница.

На първо място – няма отпадъци. Плюс това – брошурите са ясно подредени. В допълнение – с Kimbino, онлайн брошурите са налични навсякъде, където е вашият телефон. Това е най – голямото предимство на онлайн брошурите на Modivo.
Разглеждайки най - новите оферти на Modivo онлайн, вие сте много по - екологични, отколкото ако гледате хартиеното издание. Ние сме поласкани, че вие предпочитате онлайн версията.

Никога не е било толкова лесно да се пестят пари благодарение на специалните оферти.

Когато се абонирате за нашия бюлетин или свалите мобилното ни приложение Kimbino, вие никога повече няма да пропуснете нито една специална промо оферта от Modivo, защото винаги ще сте в течение с промоциите на Modivo.

Не пропускайте офертите на Modivo, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Modivo, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Дрехи, обувки и спорт

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град

Разгледайте всички вериги

Още подобни магазини в град

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino

Няма филиали

Регистрирай се и използвай всички изгоди