KimbinoKimbino
Лого Мебели Идеа
3/5

Мебели Идеа брошура (26.06.2022) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

МЕБЕЛИ ИДЕА

Новата брошура на Мебели Идеа

3/5
Actual brochure

Има много малко хора, които не са запознати с магазин Мебели Идеа. Той е един от лидерите на българския пазар. Благодарение на огромното разнообразие от продукти в Мебели Идеа и страхотните цени, тук ще откриете всичко, от което се нуждаете. А специалната оферта – периодично издаваната от Мебели Идеа брошура, е толкова страхотна, че може да ви спести много пари. Ето какво трябва да направите, за да не пропуснете нито едно специално предложение от Мебели Идея – проверете тук! Ще видите най-новите предложения в издаваната от Мебели Идеа брошура, валидна от 26.06.2022. 

Горещо препоръчваме на всеки редовно да преглежда каталога с мебели 2022, подготвян от магазин Идеа, защото само по този начин ще бъдете сигурни,че не пропускате страхотна оферта. Вижте Мебели Идеа - Брошура и изберете продукт на промоционална цена!

Магазин Идеа – с мисъл за вас!

Shop

Мебели ИДЕА за пръв път отварят врати за своите клиенти през вече далечната 2003 г. Магазинът разполага с екип от висококвалифицирани дизайнери и консултанти, подбиращи всеки артикул и всеки детайл с особено внимание, тъй като основната концепция на магазин Идеа е цялостното свързване на детайли, създавайки обща атмосфера, която, заедно със съответните аксесоари оформя неповторим и индивидуален стил във вашето мечтано жилище. Благодарение на това Мебели Идея става една от водещите марки за висококачествено обзавеждане на българския пазар. 

Неподражаемо е комбинирането и предлагането на индивидуални функционални решения за всякакви нестандартни условия. Използваните материали са от известни и утвърдени производители от България и от някои от най-известните европейски компании.  Магазин Идеа можете да посетите в Русе, Варна, Плевен, Велико Търново, Бургас и Свищов. За различни категории мебели 2022 е година за отстъпки – можете да проверите в издаваната от Мебели Идеа брошура. Освен това клиентите на магазина могат да ползват и допълнителни услуги като транспорт, монтаж, проектиране, разсрочено плащане. Фирмата разполага със собствен транспорт за Пловдив,Бургас,София, но на практика може да осигури доставка до всяка точка на страната. Повече информация можете да получите на сайта - mebidea.com, а за сравнение на предложенията от други подобни магазини, можете да проверите още сега: Мебели ЗОНА, JYSK, Mömax, ИКЕА, Мебели Лазур, Мебели Мондо и МебелМаг.

Идеи за всеки в асортимента на Мебели Идеа

Assortment

В Мебели Идея можете да закупите на практика всякакви мебели за всякакви помещения. Може да избирате от следните категории: дневна и трапезария (дивани, секции, модулни системи, столове, маси и др), спалня (легла, спални, матраци, гардероби, скринове, подматрачни рамки), кухня (индивидуални проекти и готови решения), детска стая (обзавеждане, бюра и пр.), антре, офис, градина, текстил, както и много аксесоари.

Непременно трябва да следите предложенията в Мебели Идеа - Брошура, за да не пропуснете някоя страхотна оферта. Промоционалните цени, в комбинация с безкомпромисно качество и професионално отношение, правят пазаруването в Магазин Идеа истинско удоволствие! Неповторимото съчетаване на стил и качество допринасят за комфорта на всеки клиент на магазина.

Новата брошура на Мебели Идеа е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Мебели Идеа бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Мебели

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Мебели Идеа
    Лого Мебели Идеа