KimbinoKimbino
Лого Интермаркет
3/5

Интермаркет брошура (27.06.2022) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Интермаркет брошура

Нищо по-добро от новата Интермаркет брошура

3/5
Actual brochure

Всеки човек в днешно време, който разбира от техника, кухненски уреди и пр. , няма как да не е чувал за Инетрмаркет. Няма начин да не сте запознати със страхотните стоки и богатия асортимент, както и с уникалните предложения в издаваната от Интермаркет брошура. Въпросната Интермаркет брошура включва чудно разнообразие от бяла и черна техника, както и предмети за бита и домакинството, разбира се на промоционални цени. Всеки, който иска да прегледа тези оферти, може да го направи тук. Най-атрактивните предложения в издаваната от Интермаркет брошура, валидни от 27.06.2022, не са за изпускане – непременно трябва да ги разгледате. Има много начини да го направите, включително и с помощта на популярните търсачки на интернет съдържание – само напишете там “интерсервиз узунов брошура” или дори само “интерсервиз узунов” и сте готови!

Предложенията в Интермаркет - Брошура са специално подбирани всеки път, така че всеки да може да открие по нещо за своя вкус. Периодично издаваната от Интермаркет брошура определено е нещо, което не трябва да се изпуска. Няма как да изпуснете нещо толкова изгодно, каквито са предложенията в това периодично издание.

Кратко представяне на магазин Интермаркет

Shop

Интермаркет е магазин, който попада в познатата на всички категория Бяла и черна техника. Интермаркет всъщност е търговска марка на Интерсервиз Узунови АД (някои все още го наричат Интерсервиз Узунов). Семейната компания е основата в далечната 1990-а година във Варна. Фирмата предлага аудио-визуална техника, офис, фото и видео техника, бяла мини и едра битова техника, климатична и хладилна техника, уреди за вграждане, дребни електроуреди и професионално оборудване. Интерсервиз Узунови АД е официален вносител и дистрибутор за България на познатите и доказали качеството си марки Sharp, Indesit, Bosch -Siemens, Fagor, Bomann, Jata, Edesa, Mastercook, Elica, DeDietrich, Scarlett, Morphy Richards и Vortex.Smeg, Silverline и др.

В няколко населени места в България можете да посетите магазини на Интермаркет – София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Шумен и Добрич. Има и онлайн магазин разбира се. Всеки човек, който иска да научи повече за Интермаркет, може да посети официалния сайт на фирмата - intermarket.bg. Така ще има възможност да се запознае с продуктовия асортимент, с някои допълнителни подробности относно условия за поръчки, доставка, сервиз, работно време и пр. Освен това можете да заявите клубна карта за лоялни клиенти – т.нар. ИнтерКарта, с която, регистрирайки се на сайта можете да се възползвате от допълнителни отстъпки.

Богато разнообразие в Интермаркет

Assortment

Предвид категорията на магазина, а именно Бяла и черна техника, вече следва да е ясно какви стоки се предлагат там. На практика всеки може да задоволи нуждите си от черна и бяла техника - компанията предлага богат избор от стоки за бита –хладилници, печки, перални, сушилни, миялни, телевизори, аудио техника, климатична и офис техника и разбира се дребна техника и стоки за дома. 

Разбира се винаги можете да проверите най-актуалното периодично издание (Интермаркет - Брошура), за да откриете най-подходящата оферта! Ако се регистрирате на сайта ще откриете възможността да купувате различни неща от богатия асортимент на промоционални цени. Различните типове и маки уреди ще задоволят всеки вкус, колкото и капризен и прецизен да е неговият собственик!

А в случай че искате да видите какво предлагат други магазини от същата категория, проверете още сега: A1, eMAG, VIVACOM, Yettel, Денси, Зора, Техномаркет и Технополис.

Супер предложения от Интермаркет в брошурите на KIMBINO

Kimbino App

Двадесет и първи век - хартиените брошури определено трябва да се разглеждат като нещо архаично от миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Интермаркет бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg! Практиката показва, че с лесното се свиква бързо. А какво по-приятно от това да комбинирате удобството с грижа за Природата?! 

Вече можете да забравите смачканите листчета и хвърчащите флаери! Можете да се насладите на добре подредено съдържание и много, много брошури! Във времето на постоянно развитие на мобилните технологии, за още по-голямо удобство създадохме и едно страхотно мобилно приложение: Kimbino.

Опазването на околната среда, на природата е наш основен приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за изчистването на въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Искрено Ви благодарим, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Хладилник
Пералня
Съдомиялна
Тв
Телевизор
Фризер
Фурна
Климатик
Вентилатор
Преса
Тостер
Батерия
BB крем
CC крем
Крем
Електрически скутер
Грил
Бойлер
Плот
Мивка

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Бяла и черна техника

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Интермаркет
    Лого Интермаркет