Рейтинг на 3/5

Има много малко хора, които не са запознати с магазин Интермаркет. Той е един от лидерите на българският пазар. Продуктовата гама на Интермаркет е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. Интермаркет редовно предлага нови изгодни оферти. Тази оферта е актуална от 10.06.2019 и е валидна, а за да я видите кликнете тук. Погледнете още и офертите на тези магазини eMAG, Handy, Jar Computers, Plesio, Telenor, VIVACOM, ВАЛИ Компютърc, Денси, Зора, Мтел. Може би ще откриете същите продукти на по - добра цена.

Дали не търсите нещо, което не е налично на нашата уеб страница? Опитайте на официалния уебсайт на магазина intermarket.bg.

Забравете за хартиените брошури и пълните пощенски кутии. Използвайте електронни брошури от Kimbino, където най – новите оферти от Интермаркет са винаги налични за да може да ги разгледате когато пожелаете. Опазването на околната среда не е само клише. Ето защо за нас е огромна радост да видим, че търсите актуалните промоции на Интермаркет онлайн, а не в хартиената версия. Много дървета ще бъдат спасени по този начин. И не само това.

Искате да спестите пари? Опитайте да купувате продукти на най - ниски цени и скоро ще видите резултата.

Всеки има нужда да спести пари и време. Вие може да направите това, избирайки специалните промоционални оферти на Интермаркет и да спестите време, абонирайки се за нашия бюлетин или като свалите мобилното ни приложение Kimbino. Ще ви отнеме само няколко секунди да сте винаги в течение на специалните оферти на Интермаркет. Ваш Kimbino