Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

Интермаркет брошура (29.10.2023) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
Интермаркет

Интермаркет брошура

Нищо по-добро от новата Интермаркет брошура

3/5
Actual brochure

Всеки човек в днешно време, който разбира от техника, кухненски уреди и пр. , няма как да не е чувал за Инетрмаркет. Няма начин да не сте запознати със страхотните стоки и богатия асортимент, както и с уникалните предложения в издаваната от Интермаркет брошура. Въпросната Интермаркет брошура включва чудно разнообразие от бяла и черна техника, както и предмети за бита и домакинството, разбира се на промоционални цени. Всеки, който иска да прегледа тези оферти, може да го направи тук. Най-атрактивните предложения в издаваната от Интермаркет брошура, валидни от 29.10.2023, не са за изпускане – непременно трябва да ги разгледате. Има много начини да го направите, включително и с помощта на популярните търсачки на интернет съдържание – само напишете там “интерсервиз узунов брошура” или дори само “интерсервиз узунов” и сте готови!

Предложенията в Интермаркет - Брошура са специално подбирани всеки път, така че всеки да може да открие по нещо за своя вкус. Периодично издаваната от Интермаркет брошура определено е нещо, което не трябва да се изпуска. Няма как да изпуснете нещо толкова изгодно, каквито са предложенията в това периодично издание.

Кратко представяне на магазин Интермаркет

Shop

Интермаркет е магазин, който попада в познатата на всички категория Бяла и черна техника. Интермаркет всъщност е търговска марка на Интерсервиз Узунови АД (някои все още го наричат Интерсервиз Узунов). Семейната компания е основата в далечната 1990-а година във Варна. Фирмата предлага аудио-визуална техника, офис, фото и видео техника, бяла мини и едра битова техника, климатична и хладилна техника, уреди за вграждане, дребни електроуреди и професионално оборудване. Интерсервиз Узунови АД е официален вносител и дистрибутор за България на познатите и доказали качеството си марки Sharp, Indesit, Bosch -Siemens, Fagor, Bomann, Jata, Edesa, Mastercook, Elica, DeDietrich, Scarlett, Morphy Richards и Vortex.Smeg, Silverline и др.

В няколко населени места в България можете да посетите магазини на Интермаркет – София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Шумен и Добрич. Има и онлайн магазин разбира се. Всеки човек, който иска да научи повече за Интермаркет, може да посети официалния сайт на фирмата - intermarket.bg. Така ще има възможност да се запознае с продуктовия асортимент, с някои допълнителни подробности относно условия за поръчки, доставка, сервиз, работно време и пр. Освен това можете да заявите клубна карта за лоялни клиенти – т.нар. ИнтерКарта, с която, регистрирайки се на сайта можете да се възползвате от допълнителни отстъпки.

Богато разнообразие в Интермаркет

Assortment

Предвид категорията на магазина, а именно Бяла и черна техника, вече следва да е ясно какви стоки се предлагат там. На практика всеки може да задоволи нуждите си от черна и бяла техника - компанията предлага богат избор от стоки за бита –хладилници, печки, перални, сушилни, миялни, телевизори, аудио техника, климатична и офис техника и разбира се дребна техника и стоки за дома. 

Разбира се винаги можете да проверите най-актуалното периодично издание (Интермаркет - Брошура), за да откриете най-подходящата оферта! Ако се регистрирате на сайта ще откриете възможността да купувате различни неща от богатия асортимент на промоционални цени. Различните типове и маки уреди ще задоволят всеки вкус, колкото и капризен и прецизен да е неговият собственик!

А в случай че искате да видите какво предлагат други магазини от същата категория, проверете още сега: Техномаркет, Денси, Зора, Технополис, VIVACOM, A1, Yettel, eMAG и Интерсервиз Узунови.

Супер предложения от Интермаркет в брошурите на KIMBINO

Kimbino App

Двадесет и първи век - хартиените брошури определено трябва да се разглеждат като нещо архаично от миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Интермаркет бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg! Практиката показва, че с лесното се свиква бързо. А какво по-приятно от това да комбинирате удобството с грижа за Природата?! 

Вече можете да забравите смачканите листчета и хвърчащите флаери! Можете да се насладите на добре подредено съдържание и много, много брошури! Във времето на постоянно развитие на мобилните технологии, за още по-голямо удобство създадохме и едно страхотно мобилно приложение: Kimbino.

Опазването на околната среда, на природата е наш основен приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за изчистването на въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Искрено Ви благодарим, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Бяла и черна техника

РЕКЛАМА