KimbinoKimbino
Лого Интермаркет
3/5

Интермаркет брошура - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Интермаркет брошура

3/5
Actual brochure
Има много малко хора, които не са запознати с магазин Интермаркет. Той е един от лидерите на българския пазар. Продуктовата гама на Интермаркет е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. Интермаркет редовно предлага нови изгодни оферти. Тази оферта е актуална от 04.10.2021 и е валидна, а за да я видите кликнете тук. Погледнете още и офертите на тези магазини A1, eMAG, Telenor, VIVACOM, Денси, Зора, Техномаркет, Технополис. Може би ще откриете същите продукти на по - добра цена.

Ако искате да пазарувате в Интермаркет, може да намерите магазини от веригата в следните градове: Кърджали, Сандански, Казанлък, Омуртаг, Варна . Дали не търсите нещо, което не е налично на нашата уеб страница? Опитайте на официалния уебсайт на магазина intermarket.bg.

Забравете за хартиените брошури и пълните пощенски кутии. Използвайте електронни брошури от Kimbino, където най – новите оферти от Интермаркет са винаги налични, за да може да ги разгледате когато пожелаете. Опазването на околната среда не е само клише. Ето защо за нас е огромна радост да видим, че търсите актуалните промоции на Интермаркет онлайн, а не в хартиената версия. Много дървета ще бъдат спасени по този начин. И не само това.

Искате да спестите пари? Опитайте да купувате продукти на най - ниски цени и скоро ще видите резултата.

Всеки има нужда да спести пари и време. Вие може да направите това, избирайки специалните промоционални оферти на Интермаркет и да спестите време, абонирайки се за нашия бюлетин или като свалите мобилното ни приложение Kimbino. Ще ви отнеме само няколко секунди да сте винаги в течение със специалните оферти на Интермаркет. Ваш Kimbino

Не пропускайте офертите на Интермаркет, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Интермаркет, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Бяла и черна техника

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Интермаркет
  • Улица Девня
  • Улица Славянка
  • Улица Червена стена 3
  • Улица Отец Паисий
  • Улица Църковна