Kimbino
Kimbino
Лого ПроФарма
3/5

ПроФарма брошура Черен Петък 2023 || Магазин онлайн БГ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

ПРОФАРМА

Не пропускай брошурата на ПроФарма

3/5
Actual brochure

За своите клиенти ПроФарма аптеки предлагат огромно разнообразие от продукти и, както повечето вериги от подобен мащаб, и тук клиентите могат да разчитат на периодично издавана от Профарма брошура с оферти. Потребителите могат да разчитат и на тези промоционални брошури, когато се налага да се погрижат за своето здраве. А освен това, същите но и някои допълнителни оферти може да разгледаш в Профарма онлайн (Profarma online).

За да бъдеш винаги информиран, може да разгледате ПроФарма брошура. Предложенията в най-актуалната издадена от Профарма брошура са валидни от 10.11.2023, а какво е включено в нея, може още сега да провериш тук. Профарма аптеки са мястото за вас, когато се нуждаеш от продукти за здраве и красота!

ПроФарма - аптека, която се грижи за хората

Shop

Първият магазин от веригата ПроФарма аптеки се появява през 2000 г. в гр. София. Както става ясно, категорията, в която попада, е Други. ПроФарма - аптека, която се грижи за хоратаакто самите представители на веригата посочват, основна цел на аптеки ПроФарма е качественото и професионално обслужване на клиентите. Аптеките от веригата се стремят да предлагат високо ниво на обслужване и богат асортимент при най-ниски възможни цени. Към момента веригата има 10 аптеки, които можете да посетиш в столицата.

В аптеки ПроФарма за вас се грижат над 70 висококвалифицирани служители – магистър и помощник фармацевти – гаранция за качествено и професионално обслужване. В делнични дни аптеките Профарма работят от 8.00 до 21.30 часа, а в събота и в неделя – от 9.00 до 21.00 часа. За повече информация, посети сайта на аптеките - propharmaonline.bg, може да се възползващ от платформата за онлайн поръчка Profarma Online. Про Фарма те очаква! Провери и предложенията на подобни магазини, в случай че имаш нужда от това: Аптеки Медея, Хиполенд, Grand Optics, SOpharmacy и Zooplus.

Специално подбрани продукти в асортимента на ПроФарма

Assortment

ПроФарма аптеки поддържат висока наличност на различни лекарствени продукти, а освен това от там може да закупиш хомеопатични продукти, козметика (специализирани продукти за грижа за кожата, ежедневни тоалетни принадлежности), витамини, хранителни добавки, продукти за първа помощ, както и продукти за майката и бебето.

Продуктите в асортимента са подбрани с грижа, винаги са от възможно най-добрите производители, проверени по отношение на качество, като при това цените са разумни. Действително там може да откриеш всичко, което търсиш, защото асортиментът е много богат. Освен всичко, може да бъдеш сигурен, че ще получиш възможно най-добра консултация от работещите там фармацевти. А за да закупиш продукти от ПроФарма на промоционални цени – виж ПроФарма брошура!

Новата брошура на ПроФарма е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видиш най–новите оферти на ПроФарма, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури.

В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсиш най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесеш за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да са ти необходими хартиени издания. Благодарим, че се грижиш за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използваш нашия сайт и нашето приложение.

ПроФарма Черен Петък 2023

Празникът за пазаруване Черен петък е тук и е дошъл също така в ПроФарма. Проверете нашата специална оферта за Черен петък 2023 в новата брошура на ПроФарма! Последната брошура, наречена ПроФарма брошура, е валидна от 10.11.2023 - 09.12.2023. Не пропускайте нашите страхотни намаления за Черен петък в ПроФарма. В категорията Други ще откриете и много други листовки за Черен петък. Ако възнамерявате да купувате коледни подаръци предварително и ако търсите вдъхновение, проверете всички наши брошури за Черен петък и спестете пари. Kimbino ви дава възможност за преглед на най-добрите отстъпки за Черен петък.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Мляко
Сок
Вода
Захар
Тегло
Желязо
Душ
Прах
Шампоан
Крем
Душ гел
Вода за уста
Дамски превръзки
Серум
Памук
Чаша
Портокал
Витамини
Превръзки
Алкохол

Брошури онлайн от категорията Други

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого ПроФарма

Регистрирай се и използвай всички изгоди