KimbinoKimbino
Лого ПроФарма
3/5

ПроФарма брошура - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Не пропускайте брошурата на ПроФарма

3/5
Actual brochure

За своите клиенти ПроФарма аптеки предлагат огромно разнообразие от продукти и, както повечето вериги от подобен мащаб, и тук клиентите могат да разчитат на периодично издавана от Профарма брошура с оферти. Потребителите могат да разчитат и на тези промоционални брошури, когато се налага да се погрижат за своето здраве. А освен това, същите но и някои допълнителни оферти можете да разгледате в Профарма онлайн (Profarma online).

За да бъдете винаги информирани, може да разгледате ПроФарма - Месечна Брошура. Предложенията в най-актуалната издадена от Профарма брошура са валидни от 10.11.2021, а какво е включено в нея, можете още сега да проверите тук. Профарма аптеки са мястото за вас, когато се нуждаете от продукти за здраве и красота!

ПроФарма - аптека, която се грижи за хората

Shop

Първият магазин от веригата ПроФарма аптеки се появява през 2000 г. в гр. София. Както става ясно, категорията, в която попада, е Други. Както самите представители на веригата посочват, основна цел на аптеки ПроФарма е качественото и професионално обслужване на клиентите. Аптеките от веригата се стремят да предлагат високо ниво на обслужване и богат асортимент при най-ниски възможни цени. Към момента веригата има 10 аптеки, които можете да посетите в столицата. 

В аптеки ПроФарма за вас се грижат над 70 висококвалифицирани служители – магистър и помощник фармацевти – гаранция за качествено и професионално обслужване. В делнични дни аптеките Профарма работят от 8.00 до 21.30 часа, а в събота и в неделя – от 9.00 до 21.00 часа. За повече информация, посетете сайта на аптеките - www.propharmaonline.bg, може да се възползвате от платформата за онлайн поръчка Profarma Online. Про Фарма ви очаква! Проверете и предложенията на подобни магазини, в случай че имате нужда от това: Grand Optics, SOpharmacy, Аптеки Медея и Хиполенд.

Специално подбрани продукти в асортимента на ПроФарма

Assortment

ПроФарма аптеки поддържат висока наличност на различни лекарствени продукти, а освен това от там можете да закупите хомеопатични продукти, козметика (специализирани продукти за грижа за кожата, ежедневни тоалетни принадлежности), витамини, хранителни добавки, продукти за първа помощ, както и продукти за майката и бебето.

Продуктите в асортимента са подбрани с грижа, винаги са от възможно най-добрите производители, проверени по отношение на качество, като при това цените са разумни. Действително там можете да откриете всичко, което търсите, защото асортиментът е много богат. Освен всичко, можете да бъдете сигурни, че ще получите възможно най-добра консултация от работещите там фармацевти. А за да закупите продукти от ПроФарма на промоционални цени – вижте ПроФарма - Месечна Брошура!

Новата брошура на ПроФарма е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на ПроФарма бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Други

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого ПроФарма
 • Булевард Генерал Николай Г. Столетов 49
 • Улица Димитър Талев 64
 • Улица Солунска
 • Улица Климент Охридски 63
 • Улица Св. Княз Борис
 • Улица Нишава
 • Булевард Андрей Сахаров
 • Булевард Генерал Николай Г. Столетов
 • Улица Фредерик Жолио Кюри
 • Улица Генерал Никола Генев
 • Улица Георги С. Раковски 128
 • Улица Крум Попов
 • Улица Люботрън 46
 • Улица Нишава 165
 • Улица Рачо Димчев 10
 • Жк Младост 1
 • Жк Меден рудник