Рейтинг на 3/5

Всеки е чувал за ПроФарма . Това са едни от най - успешните магазини на българският пазар. В ПроФарма, е малко вероятно да не намерите онова, от което се нуждаете. И ще спестите пари. Клиентите са свикнали с новите оферти от ПроФарма. Ето защо те редовно проверяват тук за да видят каква е актуалната оферта за днес, валидна от 10.07.2019. Погледнете още и офертите на тези магазини Grand Optics, SOpharmacy, Аптеки Медея, Хиполенд. Може би ще откриете същите продукти на по - добра цена.

Официалните уебстраници са тук, за да информират потребителите за магазина и продуктовата гама, която предлага. Така че, ако не намирате това, което търсите в нашия сайт, може да посетите официалната страница на магазина www.propharmaonline.bg.

Отивате на пазар? Не е нужно да вземате дълги и тежки брошури със себе си! Онлайн версията на най – новата брошури на ПроФарма е много по – практична и вече налична в Kimbino. Онлайн брошурите, в това число и най - новите промоционални брошури на ПроФарма налични онлайн са не само модно, но и е ясна стъпка напред в опазването на околната среда и горите. Благодарим ви, че се присъединихте към нас и спомагате за опазването на околната среда.

Покупката на стоки на промоция може да ви спести много пари. Единственото нещо, което трябва да знаете е къде и какви продукти са в промоция. Може да разберете за това бързо и лесно благодарение на онлайн брошурите.

Когато се абонирате за нашия бюлетин или свалите мобилното ни приложение Kimbino, вие никога повече няма да пропуснете нито една специална промо оферта от ПроФарма защото винаги ще сте в течение на промоциите на ПроФарма.