Рейтинг на 3/5

Брошурите Notino скоро ще бъдат на разположение.

Почти всеки знае Notino. Магазинът е един от лидерите на българският пазар. Широката гама от продукти и високото качество предлаганите стоки на страхотни цени това е типично за Notino. В Notino, вие винаги намирате това, за което сте дошли. В други магазини може да намерите същият продукт на по - добра цена. Опитайте като започнете от тук: AVON, Be Fit, DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, Lilly drogerie, LR Health & Beauty, Oriflame, Yves Rocher, Елитис, Ремедиум.

Не сте намерили това, което търсите на нашия сайт? Опитайте на официалния сайта на магазина www.enzo.bg.

Отивате на пазар? Не е нужно да вземате дълги и тежки брошури със себе си! Онлайн версията на най – новата брошури на Notino е много по – практична и вече налична в Kimbino. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите. Разглеждайки най - новите електронните брошури на Notino спестявате голямо количество хартия.

Никога не е било толкова лесно да се пестя пари благодарение на специалните оферти.

Никога не е било толкова лесно да сте в течение на последните промоционални оферти от Notino. Има само едно нещо, което да направите - да се абонирате за нашия бюлетин или да свалите приложението ни Kimbino. Благодарение на това никога няма да пропуснете нито една специална оферта от Notino. Ваш Kimbino.