Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Notino
3/5

Магазин Нотино БГ промоции от 20.03.2023 || Март

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

НОТИНО промоции Март 2023

Вижте каталога на Нотино

3/5
Actual brochure

Популярността на Notino нараства с всеки изминал ден, което неминуемо го превръща в един от лидерите на българския пазар. Широката гама от продукти, високото качество на предлаганите стоки и страхотните цени правят Notino магазин, който не е за пропускане. Там клиентите винаги намират това, за което са дошли. 

Notino редовно предлага нови продукти и много други артикули на промоция. Предложенията се включват в специфичен Notino каталог, където по правило отстъпките са достатъчно големи, за да им обърнете внимание. Какво може да си купите в този Нотино магазини на изгодна цена от следващата седмица? Вижте тук, като не забравяйте редовно да проверявате промоционалните оферти в Брошура Notino, за да бъдете винаги в час с новите тенденции в света на парфюмерията и козметиката, както и за да не пропуснете някое уникално предложение.

Уникалните оферти от брошурата на Нотино можете да намерите съвсем лесно и като потърсите транслитерацията “Notino katalog” в някоя от популярните търсачки. Резултатите няма да закъснеят а вие бихте могли да зарадвате себе си или близък човек с чудесен подарък!

Пазаруването в Нотино магазини носи радост

Shop

Историята на Notino магазин започна през 2004 г. в Чехия, а категорията, както може да се предположи, е Козметика. Целта, поставена при основаването на компанията, е Европа да стане по-красива, а това е сериозна и нелека задача, тъй като е свързано с непрекъснато усъвършенстване, подбиране на продукти с безкомпромисно качество и организиране на перфектна логистика. Първоначално e само онлайн магазин, но постепенно се развива и разширява сериозна верига физически Notino магазини. Можете да откриете Нотино в големите градове в България, като например Пловдив, София и др., а също така може да ги откриете и в други държави в Европа: Чехия, Словакия, Полша, Унгария, Германия, Австрия, Румъния и Украйна.

В днешно време магазини Нотино са винаги в крак с последните модни тенденции и технологии, като клиентите могат да поръчат онлайн или да посетят лично физически магазин и да тестват продуктите. Цените във физическите Notino магазини са същите, както тези онлайн! Нотино магазините работят седем дни в седмицата, а любезният им персонал е готов да ви съдейства за всичко. Не пропускайте предложенията от каталога на Нотино и непременно посетите интернет сайта - notino.bg. Ако искате да проверите подобни продукти в други магазини, вижте сега: DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, AVON, Lilly drogerie, Oriflame, Ремедиум, Yves Rocher, Елитис, Be Fit и LR Health & Beauty.

Нотино - Асортимент без конкуренция в цяла Европа

Assortment

За последните 15 години, Notino магазин се е превърнал буквално в онлайн-магазина с най-голям асортимент от парфюми и козметика в цяла Европа. Клиентите имат възможност да избират измежду над 55 000 уникални продукта на 1150 световни марки, като например Yves Rocher, Oriflame, Avon, както и от локални производители! Винаги е на разположение огромен асортимент на парфюми, козметика, гримове и най-различни артикули – за всеки вкус и за всеки повод.

В Нотино магазини всички стоки се поддържат в наличност в огромни складови площи, никога нищо не липсва, благодарение на перфектната логистика и центровете за дистрибуция. Много важна подробробност е това, че за всяка ваша поръчка са необходими само около 2 часа за да бъде изпратена към посочения адрес! Продуктите са само оригинални, с безкомпромисно качество, но ако искате да върнете нещо неупотребявано, няма проблем – можете да го върнете до 90 дни. Затова - не пропускайте офертите в Брошура Notino!

Новата брошура на Notino е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Notino бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Козметика

Следване

Към магазина

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Notino
Лого Notino

Регистрирай се и използвай всички изгоди