Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Мебели Мондо
3/5

Мебели Мондо брошура (17.05.2024) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
Мебели Мондо

МЕБЕЛИ МОНДО

Мебели Мондо – брошура с оферти

3/5
Actual brochure

Благодарение на голямото разнообразие от продукти в Мебели Мондо и страхотните цени, магазинът е един от любимите за потребителите. Нова оферта? Разбира се – издаваната от Мебели Мондо брошура съдържа всичко необходимо, включително отстъпки до 30%. Винаги може да прегледаш предложенията от най-актуалната брошура на Мондо, валидни от 01.06.2020, като за целта е необходимо просто да погледнеш тук.

Магазин Mondo е един от мебелните магазини, които непрекъснато предлагат за своите клиенти много добри оферти. Благодарение на периодично издаваната от Мебело Мондо брошура, магазинът предоставя възможността да закупиш страхотни и качествени стоки и продукти на специални цени. Непременно виж Мебели Мондо - Брошура, за да не изпуснеш някое от тези предложения! Потърси “mebeli mondo” или “mondo katalog” в интернет и още първите резултати ще ти покажат сайта на магазина и неговите неустоими предложения.

Добре дошли в магазин Мебели Мондо!

Shop

Мебели МОНДО (Mebeli Mondo) е една от водещите вериги магазини в България, попадащи в категорията Мебели. Към момента има общо 14 магазина в страната. Ето в кои населени места можете да ги посетиш: София и Варна. Хиляди доволни клиенти са обслужвани от екип от над 300 професионалисти в клоновата мрежа на магазина. Целта е всеки клиент да остане доволен и с добри впечатления. Магазин Mondo подбира внимателно и стриктно своите доставчици, с идеята клиентите да получават задължително не само практични, но и изключително издръжливи, качествени и красиви мебели.

Всеки, който иска да научи повече информация за магазина, за неговите клонове в различните градове, за работното им време, за текущите разпродажби или за продуктовия асортимент, може да посети официалния интернет сайт -mondomebeli.com (BG). Вероятно ще искаш да направиш и сравнение на цените на стоките, предлагани в магазин Mondo с тези, които са валидни в други сходни магазини. Няма проблеми, може лесно да го направиш още сега, като за следните магазини: ИКЕА, Mömax, JYSK, NANI Home, Мебели Идеа, Мебели Лазур, МебелМаг, DOMKO, TEDi и Office 1.

Продуктите в магазин Mondo са подбрани с грижа за клиента

Assortment

Както самите представители на магазин Mondo твърдят, тяхната концепция е да подбират и предлага винаги красиви, елегантни и практични мебели за съвременното българско семейство. Само по себе си това говори много. Говори както за мисията, за визията на магазина за бъдещето, така и за това, което биха могли да очакват клиентите, които пазаруват оттам.

На нобре направения сайт на магазина са разположени 10 секции, от които може да избереш продукти: мека мебел, матраци и възглавници, спални, текстил, секции, антре, кухни, офис обзавеждане, маси и столове, детска стая. Разнообразието в асортимента на магазина е голямо – може да избираш всякакви дивани, спални, гардероби, секции, текстилни продукти, всичко за обзавеждане на офис или детска стая, кухни по индивидуален проект, голямо разнообразие от маси и столове и много, много други артикули. В периодично издаваната от Мебели Мондо брошура ще откриеш и редица намаления. На сайта има и специална секция за разпродажби, но все пак не пропускай да преглеждаш редовно и Мебели Мондо - Брошура!

Новата брошура на Мебели Мондо е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

 

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видиш най–новите оферти на Мебели Мондо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсиш най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесеш за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да са ти необходими хартиени издания. Благодарим, че се грижиш за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използваш нашия сайт и нашето приложение.

РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Мебели

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град