false
Kimbino
Kimbino
Лого Douglas & Beauty Zone
3/5

Douglas & Beauty Zone каталог 2023

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Douglas & Beauty Zone брошура

Douglas & Beauty Zone брошура от 01.12.2023

3/5
Actual brochure

 

Вероятно всички любители на качествената и оригинална парфюмерия и козметика у нас вече са посещавали магазините на Beauty zone в България. Това не е случайно. Beauty zone е част от най-голямата компания за козметични продукти на Стария континент. Понастоящем веригата разполага с над 1000 магазина в близо 20 страни в Европа, което определено я прави абсолютен лидер в тази област. Тук асортиментът на продуктите се обновява редовно, включват се най-новите и модерни предложения, като самите продукти са гарантирано оригинални. За България, магазини от веригата има в следните градове: София, Пловдив, Русе, Варна, Раковски и Несебър. А за по-лесно и по-удобно непременно трябва да посетите сайтът beautyzone.bg, особено ако си истински ценител на изтънчените аромати!

Актуалната брошура на Douglas & Beauty zone

Shop

 

Освен всичко, което вече споменахме за веригата, непременно трябва да имаш вкъщи един брой на специално подготвения от Douglas каталог 2023 - това е превъзходно съставена от Douglas брошура с невероятни предложения за сезона, на уникални цени без конкуренция на пазара на качествени и оригинални парфюмерийни продукти у нас. Ако си съвременна дама с изискан вкус, задължително вземи своя Beauty zone каталог 2023! Там може да научиш повече за модерните тенденции в света на парфюмерията и козметиката и да избереш продукт от най-актуалните предложения за всеки сезон и за всеки вкус. Магазинът Douglas & Beauty Zone е в категорията Козметика на Кимбино. Ако не откриваш това, което търсиш, провери за повече оферти от магазини в същата категория: DM drogeriemarkt, AVON, Lilly drogerie, Oriflame, Ремедиум, Yves Rocher, Notino, Елитис, Be Fit и LR Health & Beauty.

Продуктите на Douglas са подбрани за вас

Assortment

Всичко, което се предлага в Douglas & Beauty zone е толкова качествено, че не може да става въпрос за сравнение на техните стоки с повечето други брандове в категорията на козметиката и парфюмерията. Всяка уважаваща себе си дама пазарува от Douglas & Beauty zone без да се замисля, защото Douglas & Beauty zone е символ за шик, разкош, оригиналност и неповторимо качество! 

Ако се интересувате от още по-примамливи идеи - няма нищо по-лесно от това да прегледате тук предложенията в периодично издавания каталог Douglas & Beauty Zone каталог 12, в който освен споменатото качество и разкош, ще се радвате и на намалени цени, т.е. получавате 2 в 1 - пазарувате страхотни продукти, с които няма как да останете незабелязани, при това - на по-ниски цени! Уникална възможност за всеки клиент на веригата!

Не пропускайте офертите на Douglas & Beauty Zone, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Douglas & Beauty Zone, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Парфюм
Аромат
Тоалетна вода
Грим
Коректор
Гъба
Сенки за очи
Очна линия
Молив за очи
Червило
Шампоан
Балсам
Крем
Маска
Крем за тяло
Крем за ръце
Сапун
Душ гел
Дезодорант
Омекотител

Брошури онлайн от категорията Козметика

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Douglas & Beauty Zone

Регистрирай се и използвай всички изгоди