Kimbino
Kimbino

Douglas & Beauty Zone каталог 2024

РЕКЛАМА
Douglas & Beauty Zone
РЕКЛАМА

Douglas & Beauty Zone брошура

Douglas & Beauty Zone брошура от 01.06.2024

3/5
Actual brochure

 

Вероятно всички любители на качествената и оригинална парфюмерия и козметика у нас вече са посещавали магазините на Beauty zone в България. Това не е случайно. Beauty zone е част от най-голямата компания за козметични продукти на Стария континент. Понастоящем веригата разполага с над 1000 магазина в близо 20 страни в Европа, което определено я прави абсолютен лидер в тази област. Тук асортиментът на продуктите се обновява редовно, включват се най-новите и модерни предложения, като самите продукти са гарантирано оригинални. За България, магазини от веригата има в следните градове: Несебър и Хисаря. А за по-лесно и по-удобно непременно трябва да посетите сайтът beautyzone.bg, особено ако си истински ценител на изтънчените аромати!

Актуалната брошура на Douglas & Beauty zone

Shop

 

Освен всичко, което вече споменахме за веригата, непременно трябва да имаш вкъщи един брой на специално подготвения от Douglas каталог 2024 - това е превъзходно съставена от Douglas брошура с невероятни предложения за сезона, на уникални цени без конкуренция на пазара на качествени и оригинални парфюмерийни продукти у нас. Ако си съвременна дама с изискан вкус, задължително вземи своя Beauty zone каталог 2024! Там може да научиш повече за модерните тенденции в света на парфюмерията и козметиката и да избереш продукт от най-актуалните предложения за всеки сезон и за всеки вкус. Магазинът Douglas & Beauty Zone е в категорията Козметика на Кимбино. Ако не откриваш това, което търсиш, провери за повече оферти от магазини в същата категория: DM drogeriemarkt, AVON, Lilly drogerie, Oriflame, Ремедиум, Notino, Елитис, Be Fit, LR Health & Beauty и Parfimo.

Продуктите на Douglas са подбрани за вас

Assortment

Всичко, което се предлага в Douglas & Beauty zone е толкова качествено, че не може да става въпрос за сравнение на техните стоки с повечето други брандове в категорията на козметиката и парфюмерията. Всяка уважаваща себе си дама пазарува от Douglas & Beauty zone без да се замисля, защото Douglas & Beauty zone е символ за шик, разкош, оригиналност и неповторимо качество! 

Ако се интересувате от още по-примамливи идеи - няма нищо по-лесно от това да прегледате тук предложенията в периодично издавания каталог Douglas & Beauty Zone каталог 06, в който освен споменатото качество и разкош, ще се радвате и на намалени цени, т.е. получавате 2 в 1 - пазарувате страхотни продукти, с които няма как да останете незабелязани, при това - на по-ниски цени! Уникална възможност за всеки клиент на веригата!

Не пропускайте офертите на Douglas & Beauty Zone, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Douglas & Beauty Zone, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Козметика

РЕКЛАМА