Kimbino
Kimbino
Лого Mагазини Немски Център
3/5

Mагазини Немски Център брошура Черен Петък 2023 || 27.11.2023 следваща седмица

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Mагазини Немски Център брошура

Представяме ви издаваната от Немски Магазин брошура

3/5
Actual brochure

Известната верига магазини Немски Център предлага доста голямо разнообразие от стоки за бита. Немски Център, или както е познат сред населението – „Немски Магазин“ предлага стоки с голямо намаление. Освен в самия магазин, потребителите могат да се ориетгират относно намаленията и посредством изготвяната от Немски Магазин брошура, която представлява своеобразен издаван от Немски Магазин каталог с оферти със стоки със специални цени, валиден две седмици. На своя сайт веригата показва и специални предложения, които са валидни само онлайн, а добре е да се има предвид и че отстъпките в публикуваната от Немски Магазин брошура варират между 20 и 50 процента. Онлайн лесно ще откриете листовката, дори може да опитате и със словосъчетанието „немски магазин broshura“ в която и да било от популярните търсачки за интернет съдържание.

Ясно е, че всеки обича да пазарува разумно, което се вижда най-добре в стремежа на потребителите да подбират продукти предимно от намаленията и листовките, точно както от издаваната от Немски магазин брошура. В това отношение няма изключение и при въпросния т.нар. немски магазин. Всеки, който иска да прегледа Mагазини Немски Център брошура, може съвсем лесно и удобно да го направи тук. Особено важно е това, че офертите в новата брошура на Немски магазин са валидни от 27.11.2023. Акцентираме върху този факт, тъй като, както вече споменахме, предложенията в периодичния каталог на Немски Център важат две седмици и излизат през уикенда след изтичане на предходните оферти.

Какво представлява Магазин Немски Център

Shop

Mагазини Немски Център попадат в категорията Хипермаркети и са собственост на „Хера 99“ ООД. На българския пазар оперират от 2003-а година, а към момента Немски център има над 10 магазина. Във всеки от тях можете да откриете най-различни стоки, с които можете да се погрижите за оборудването и декорирането на мечтания дом. Магазините от веригата отварят врати в 10:00 ч. и затварят в 19:30 ч. в делничните дни, в събота затварят в 18:30 ч., а в неделя – в 18:00 ч. Магазини от тази верига можете да откриете вече в няколко града - . 

Не е нужно да ходите до физическите магазини. Можете да посетите и официалната уеб страница на Магазини Немски Център тук: nemski-centar.com (BG). Така със сигурност ще имате възможност да научите повече за веригата, за издаваната от Немски магазин брошура, както и за продуктите, които се предлагат там. Ако хвърлите око на някой страхотен продукт, може да отидете и да го закупите на място според наличността или да си го поръчате.

Асортиментът в Магазини Немски Център

Assortment

Какво е важно за един магазин от типа на Немски Център в днешно време? Ето какво: да поддържа качествени стоки, да поддържа добър асортимент и да издава периодичен каталог с намаления, за да привлича клиентите. Е, всичко това го има в Немски Център. А пък клиентите знаят, че използвайки периодичните издания, могат да правят значителни икономии докато пазаруват било то онлайн или на място. Съвсем същото можете да постигнете, като се възползвате от предложенията в издаваната Магазини Немски Център брошура. Освен това, на сайта на магазина можете да откриете специална секция “Акция”, където можете да закупите различни продукти с отстъпка. Тези продукти ги няма в брошурата – можете да ги закупите само онлайн, а говорим за всякакви продукти – дребни уреди, посуда, дрехи и т.н.! Ето - това е още една възможност, чрез която можете да спестите средства по време на пазаруването и докато разглеждате асортимента от прекрасни стоки. А разнообразието наистина е голямо - домашни потреби, аксесоари, козметика, електроуреди, инструменти, декорации, играчки, дрехи и спортни уреди. Както вероятно се досещате по името, повечето стоки се внасят от Германия, но това не винаги е задължително.

Не забравяйте да проверите и Mагазини Немски Център брошура! В случай че имате нужда от нещо друго, от по-различни стоки, или просто искате да сравните цените на даден продукт, можете лесно и удобно да проверите предложенията и на други магазини от същата категория - METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA и Дар. Няма да съжалявате със сигурност!

Супер предложения от Mагазини Немски Център в брошурите на KIMBINO

Kimbino App

Двадесет и първи век - хартиените брошури определено трябва да се разглеждат като нещо архаично от миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Mагазини Немски Център бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg! Практиката показва, че с лесното се свиква бързо. А какво по-приятно от това да комбинирате удобството с грижа за Природата?!

Вече можете да забравите смачканите листчета и хвърчащите флаери! Можете да се насладите на добре подредено съдържание и много, много брошури! Във времето на постоянно развитие на мобилните технологии, за още по-голямо удобство създадохме и едно страхотно мобилно приложение: Kimbino

Опазването на околната среда, на природата е наш основен приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за изчистването на въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Искрено Ви благодарим, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

Mагазини Немски Център Черен Петък 2023

Празникът за пазаруване Черен петък е тук и е дошъл също така в Mагазини Немски Център. Проверете нашата специална оферта за Черен петък 2023 в новата брошура на Mагазини Немски Център! Последната брошура, наречена Mагазини Немски Център брошура, е валидна от 27.11.2023 - 27.12.2023. Не пропускайте нашите страхотни намаления за Черен петък в Mагазини Немски Център. В категорията Хипермаркети ще откриете и много други листовки за Черен петък. Ако възнамерявате да купувате коледни подаръци предварително и ако търсите вдъхновение, проверете всички наши брошури за Черен петък и спестете пари. Kimbino ви дава възможност за преглед на най-добрите отстъпки за Черен петък.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino

Няма филиали

Регистрирай се и използвай всички изгоди