Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

Mагазини Немски Център брошура (12.07.2024) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
Mагазини Немски Център

Mагазини Немски Център брошура

Представяме ви издаваната от Немски Магазин брошура

3/5
Actual brochure

Известната верига магазини Немски Център предлага доста голямо разнообразие от стоки за бита. Немски Център, или както е познат сред населението – „Немски Магазин“ предлага стоки с голямо намаление. Освен в самия магазин, потребителите могат да се ориетгират относно намаленията и посредством изготвяната от Немски Магазин брошура, която представлява своеобразен издаван от Немски Магазин каталог с оферти със стоки със специални цени, валиден две седмици. На своя сайт веригата показва и специални предложения, които са валидни само онлайн, а добре е да се има предвид и че отстъпките в публикуваната от Немски Магазин брошура варират между 20 и 50 процента. Онлайн лесно ще откриете листовката, дори може да опитате и със словосъчетанието „немски магазин broshura“ в която и да било от популярните търсачки за интернет съдържание.

Ясно е, че всеки обича да пазарува разумно, което се вижда най-добре в стремежа на потребителите да подбират продукти предимно от намаленията и листовките, точно както от издаваната от Немски магазин брошура. В това отношение няма изключение и при въпросния т.нар. немски магазин. Всеки, който иска да прегледа Mагазини Немски Център брошура, може съвсем лесно и удобно да го направи тук. Особено важно е това, че офертите в новата брошура на Немски магазин са валидни от 12.07.2024. Акцентираме върху този факт, тъй като, както вече споменахме, предложенията в периодичния каталог на Немски Център важат две седмици и излизат през уикенда след изтичане на предходните оферти.

Какво представлява Магазин Немски Център

Shop

Mагазини Немски Център попадат в категорията Хипермаркети и са собственост на „Хера 99“ ООД. На българския пазар оперират от 2003-а година, а към момента Немски център има над 10 магазина. Във всеки от тях можете да откриете най-различни стоки, с които можете да се погрижите за оборудването и декорирането на мечтания дом. Магазините от веригата отварят врати в 10:00 ч. и затварят в 19:30 ч. в делничните дни, в събота затварят в 18:30 ч., а в неделя – в 18:00 ч. Магазини от тази верига можете да откриете вече в няколко града - София, Варна, Русе, Бургас и Пловдив

Не е нужно да ходите до физическите магазини. Можете да посетите и официалната уеб страница на Магазини Немски Център тук: nemski-centar.com (BG). Така със сигурност ще имате възможност да научите повече за веригата, за издаваната от Немски магазин брошура, както и за продуктите, които се предлагат там. Ако хвърлите око на някой страхотен продукт, може да отидете и да го закупите на място според наличността или да си го поръчате.

Асортиментът в Магазини Немски Център

Assortment

Какво е важно за един магазин от типа на Немски Център в днешно време? Ето какво: да поддържа качествени стоки, да поддържа добър асортимент и да издава периодичен каталог с намаления, за да привлича клиентите. Е, всичко това го има в Немски Център. А пък клиентите знаят, че използвайки периодичните издания, могат да правят значителни икономии докато пазаруват било то онлайн или на място. Съвсем същото можете да постигнете, като се възползвате от предложенията в издаваната Магазини Немски Център брошура. Освен това, на сайта на магазина можете да откриете специална секция “Акция”, където можете да закупите различни продукти с отстъпка. Тези продукти ги няма в брошурата – можете да ги закупите само онлайн, а говорим за всякакви продукти – дребни уреди, посуда, дрехи и т.н.! Ето - това е още една възможност, чрез която можете да спестите средства по време на пазаруването и докато разглеждате асортимента от прекрасни стоки. А разнообразието наистина е голямо - домашни потреби, аксесоари, козметика, електроуреди, инструменти, декорации, играчки, дрехи и спортни уреди. Както вероятно се досещате по името, повечето стоки се внасят от Германия, но това не винаги е задължително.

Не забравяйте да проверите и Mагазини Немски Център брошура! В случай че имате нужда от нещо друго, от по-различни стоки, или просто искате да сравните цените на даден продукт, можете лесно и удобно да проверите предложенията и на други магазини от същата категория - METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA и Дар. Няма да съжалявате със сигурност!

Супер предложения от Mагазини Немски Център в брошурите на KIMBINO

Kimbino App

Двадесет и първи век - хартиените брошури определено трябва да се разглеждат като нещо архаично от миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Mагазини Немски Център бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg! Практиката показва, че с лесното се свиква бързо. А какво по-приятно от това да комбинирате удобството с грижа за Природата?!

Вече можете да забравите смачканите листчета и хвърчащите флаери! Можете да се насладите на добре подредено съдържание и много, много брошури! Във времето на постоянно развитие на мобилните технологии, за още по-голямо удобство създадохме и едно страхотно мобилно приложение: Kimbino

Опазването на околната среда, на природата е наш основен приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за изчистването на въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Искрено Ви благодарим, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА