KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Марица
Лого Метро
3/5

METRO (метро) брошура Марица - каталог 2 за 1, актуални промоции (от 29.09.2022)

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

METRO брошура за Марица от 29.09.2022

3/5
Actual brochure
Вероятно всички клиенти в България са запознати с магазин Метро. Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българския пазар. Продуктовата гама на Метро е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. Магазин Метро редовно изненадва с нови оферти. Последните предложения, валидни от 29.09.2022 може да откриете тук. Разгледахте ли вече и предложенията на другите магазини? Трябва. Опитайте с CBA, HIT Max, Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Билла, Дар, Кауфланд, Лекси, Лидл например.

Метро е представен също и в София, Марица, Пловдив. Дали не търсите нещо, което не е налично на нашата уеб страница? Опитайте на официалния уебсайт на магазина www.metro.bg.

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по – практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най – новите оферти на Метро, веднага с Kimbino. Разглеждайки най - новите оферти на Метро онлайн, вие сте много по - екологични, отколкото ако гледате хартиеното издание. Ние сме поласкани, че вие предпочитате онлайн версията.

Как да започнем да пестим? Като откриваме най - ниските цени!

Всеки има нужда да спести пари и време. Вие може да направите това, избирайки специалните промоционални оферти на Метро и да спестите време, абонирайки се за нашия бюлетин или като свалите мобилното ни приложение Kimbino. Ще ви отнеме само няколко секунди да сте винаги в течение със специалните оферти на Метро. Ваш Kimbino

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Метро съхранява местоположения в град Марица

Показване на всички

Източник: here.com

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Метро
Лого Метро