Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого CBA
3/5

Нова брошура ЦБА от 18.04.2024 || CBA Коме хипермаркет

Новата ЦБА брошура от 18.04.2024

Брошурата на CBA е създадена за Вас!

3/5
Actual brochure

 

ЦБА е един от големите хипермаркети в България и като такъв има за цел да подобри преживяването на клиентите си, т.е. те да успяват лесно да намират всичко необходимо в магазина и да не се налага да обикалят различни търговски обекти. За своите клиенти ЦБА предлага различни хранителни продукти: месо, млечни продукти, плодове и зеленчуци, ядки, десерти, подправки. Предлагат се и битова химия и козметика.

За да бъдеш максимално добре ориентиран по отношение на предлаганите оферти, би било добре да проверяваш периодично издаваната от ЦБА брошура. Можеш да я намериш както онлайн, така и в самите магазини. Тази СВА брошура включва всички актуални промоции, предлагани от веригата към момента и вътре може да откриеш най-различни предложения от целия асортимент.

Последната CBA брошура, валидна от 11.04.2024, можете да прегледате тук.

Магазинът за Вас - CBA

Shop

 

ЦБА е една от най-бързо развиващите се търговски вериги в България от категорията Хипермаркети. Към настоящия момент има над 80 обекта на територията на цялата страна, но първият магазин от веригата е отворил врати още през 2003 г., а сега вече има магазини в 8 регионални центрове, в градовете София, Благоевград, Бургас, Перник, Плевен и Шумен.. Търговските обекти на веригата са над 130, разположени в над 40 населени места на територията на България.

При толкова много магазини от веригата, със сигурност ще има и такъв, който се намира на удобно за вас място. Локациите, както и други данни, може да откриеш в чудесния СВА онлайн магазин тук - цба.бг. Така ще научиш например за различните игри за клиентите на ЦБА, на национално и на регионално ниво, в които имаш възможност да спечелиш различни награди и отстъпки. Ще може да разгледаш продуктите, да прочетеш за историята на магазина и ще се запознаеш с други важни неща, свързани с CBA.

Тъй като все пак е възможно да не откриеш онова, което търсиш в момента, виж какво предлагат и другите магазини от тази категория - METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, Mагазини Немски Център и Дар.

Чудесен асортимент в магазините на ЦБА

Assortment

В основата на разработената стратегия на магазините ЦБА винаги стои грижата за клиента. Ето защо, ЦБА винаги се старае да поднесе най-важните и най-търсените продукти, рекламирайки и подреждайки ги по възможно най-удобния начин за клиентите. Така във веригата се предлагат страхотни пресни меса и млечни продукти, напитки, свежи плодове и зеленчуци, хляб и тестени изделия, препарати, някои козметични продукти, общо взето – основни продукти, без които не можете. Ако вече си клиент на магазина, вече знаеш, че оттам може да си купиш всичко необходимо.

Благодарение на отличния асортимент от стоки и интересни оферти, ЦБА играе водеща роля на българския пазар! Освен това има и още нещо много важно – стоките са на страхотни цени!

А като проверяваш редовно изготвяния CBA каталог (Cедмична брошура на CBA), ще бъдеш винаги информирани за най-актуалните предложения!

Не пропускайте офертите на CBA, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на CBA, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Мляко
Сирене
Кафе
Вино
Бира
Кисело мляко
Хляб
Шоколад
Шунка
Сок
Пиле
Свинско
Ориз
Чай
Юфка
Сметана
Бонбони
Джин
Ядки

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА
Търсене
Kimbino
Лого CBA

Регистрирай се и използвай всички изгоди