KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Май Маркет
3/5

Май Маркет брошура 02.02.2023 || My Market broshura Февруари

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Май Маркет брошура

3/5
Actual brochure
Има много малко хора в България, които незнаят за Май Маркет. Въпреки това, благодарение на популярността си сред потребителите, той е един от лидерите на българския пазар.
Продуктовата гама на Май Маркет е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат.
Нова оферта? Май Маркет редовно предлага такива на своите клиенти. Новата оферта, валидна от 02.02.2023 може да намерите тук.
В Май Маркет ви липсва някое предложение? Опитайте да го намерите на друго място! Погледнете предложенията на тези магазини CBA, HIT Max, Mагазини Немски Център, Nak Market, ProMarket , T Market, Билла, Дар, Кауфланд, Лекси.

Май Маркет има магазини в много градове в цялата страна. Къде точно? Например Варна.
Не сте намерили това, което търсите на нашия сайт? Опитайте на официалния сайт на магазина my-market.bg.

Хартиени брошури? Пълна пощенска кутия? Кутии, преливащи от брошури? Не е нужно повече да продължава по този начин! Започнете да използвате електронни онлайн брошури от Kimbino и гледайте предложенията на Май Маркет, без да изпускате нито едно от тях.
Разглеждайки най - новите оферти на Май Маркет онлайн, вие сте много по - екологични, отколкото ако гледате хартиеното издание. Ние сме поласкани, че вие предпочитате онлайн версията.

Как да спестим бързо и лесно? Благодарение на по - ниските цени!

Искате ли да проследите офертите на Май Маркет? Направете го разумно: Регистрирайте се за нашия бюлетин или изтеглете мобилното приложение на Kimbino Kimbino. Благодарение на него никога няма да пропуснете нито едно специално предложение за Май Маркет.

Не пропускайте офертите на Май Маркет, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Май Маркет, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Май Маркет
Лого Май Маркет

Регистрирай се и използвай всички изгоди