KimbinoKimbino

Коледа 2021 - брошури с промоции

Всички брошури
В момента няма налични брошури.

Коледа с Kimbino

Коледа 2021 вече чука на вратата! Вече не трябва да се притеснявате дали ще ви стигне времето за пазаруване, до кой магазин да отидете или дали ще намерите всичко което търсите. Благодарение на Kimbino ще можете да следите всички каталози и нови коледни оферти без да пропуснете нищо.

Празнично настроение

Детски играчки от Хиполенд и декоративните подаръци от Aiko или Jysk ще ви помогнат да създадете спокойна празнична атмосфера. Напълнете вашата трапеза, с български деликатеси, като например можете да си купите вкусен шаран в Lidl или Kaufland. Там ще намерите и печени курабийки, златни бисквити, меденки и всякакви други пресни сладки. А най-хубавото е, че вече дори не се налага да обикаляте. Защото можете да разгледате всички отстъпки от удобството и уюта на вашия дом.

Коледно пазаруване

Започнете с вашите коледни пазарувания и вземете домашни уреди, електроника и всякакви играчки през началото на декември, за да избегнете потенциални закъснения в доставката. Вижте брошури на всички магазини с помощта на Kimbino тук. Намерете най-подходящия подарък за всеки член от семейството!

Допълнителни каталози

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати