Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град

Категория Козметика - Актуални брошури онлайн

Събрали сме последните специални оферти и листовки от любимите ви магазини в категорията Козметика. Kimbino ви помага да откриете офертите бързо, като така ви помага и да спестите средства. Тук можете да откриете брошури от известни брандове, като например от AVON, Lilly drogerie, DM drogeriemarkt, Oriflame, LR Health & Beauty, Ремедиум, Douglas & Beauty Zone, Yves Rocher, mypharmacy.bg и Елитис, както и много други.

Вижте най-новите ни оферти и спестете средства, докато пазарувате! В секцията Козметика има 3 налични онлайн листовки. От сегашните оферти в категорията Козметика сме подбрали тези брошури, които със сигурност си струва да погледнете:

Знаехте ли, че понякога специалните оферти може да се различават, в зависимост от града, където е разположен магазина? В България най-известните градове са София, Пловдив, Бургас, Варна и Плевен. Проверете брошурите за всеки от тях или изберете вашия град горе вдясно на страницата. По този начин ще можете да следите офертите, специално подбрани за вашия регион.

Ако не искате да пропускате нито една специална офета от любимата си верига магазини, можете да се регистрирате за получаване на бюлетина или да свалите приложението Kimbino, правейки разглеждането на листовките още по-бързо. Искаме да ограничим отпадъците и затова оценяваме високо факта, че сте решили да използвате Kimbino, който заменя хилядите хартиени брошури с онлайн версии. Последните специални оферти в категорията Козметика могат да бъдат разгледани по всяко време и същевременно можете да помогнете на нашата планета. Не е ли страхотно?

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати

Регистрирай се и използвай всички изгоди