Рейтинг на 3/5

HIT - Hypermarket е един от най - популярните магазини на българският пазар. Благодарение на това е и един от най - успешните в страната. HIT - Hypermarket предлага почти всичко, от което имате нужда. И още нещо много важно - на страхотни цени! Нова оферта? HIT - Hypermarket редовно предлага такива на своите клиенти. Новата оферта валидна от 18.07.2019 може да намерите тук. Препоръчваме ви да видите офертите на други магазини. Какво ще кажете за BILLA, CBA, Kaufland, Lidl, METRO, My Market , Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Triumf?

Официалните уебстраници са тук, за да информират потребителите за магазина и продуктовата гама, която предлага. Така че, ако не намирате това, което търсите в нашия сайт, може да посетите официалната страница на магазина www.hit-hypermarket.bg.

На първо място – няма отпадъци. Плюс – брошурите са ясно подредени. В допълнение – с Kimbino, онлайн брошурите са налични навсякъде, където е вашият телефон. Това е най – голямото предимство на онлайн брошурите на HIT - Hypermarket. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите. Разглеждайки най - новите електронните брошури на HIT - Hypermarket спестявате голямо количество хартия.

Пестенето на пари при пазаруване никога не е било толкова лесно.

Когато се абонирате за нашия бюлетин или свалите мобилното ни приложение Kimbino, вие никога повече няма да пропуснете нито една специална промо оферта от HIT - Hypermarket защото винаги ще сте в течение на промоциите на HIT - Hypermarket.