Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Фантастико
3/5

Фантастико брошура 18.04.2024 || Fantastiko каталог София

Нова Фантастико брошура от 18.04.2024

Фантастико – нова брошура, нови оферти

3/5
Actual brochure

 

Всяка седмица, подобно на повечето магазини от категорията Хипермаркети,, Фантастико пуска седмична брошура с оферти, промоции и специални предложения. По този начин поддържа интереса и доверието на своите клиенти.

Искаш ли да разгледаш най-актуалната издадена от Фантастико брошура? Вече може да го направиш лесно - тук. Валидността е една седмица, започвайки от 18.04.2024. Не пропускай възможността да си вземеш нещо ново или да напазаруваш изгодно! Бройките и количествата понякога са ограничени, така че не закъснявай с прегледа на подготвената за вас от Фантастико брошура - нова брошура с нови предложения! Може да се възползваш от офертите в срок до 18.04.2024 - 24.04.2024.

А изготвената от Фантастико нова брошура може да откриеш много лесно, като просто потърсиш в интернет “фантастико, брошура нова” или “фантастико брошура, софия, нова”.

История и интересни факти за Фантастико

Shop

 

Трудно е български хипермаркет да пробие в условията на голяма конкуренция от чуждестранни утвърдени марки магазини. Още по-трудно е такава верига да се задържи на пазара. Защо казваме всичко това? Много просто – защото Фантастико е именно такава българска търговска верига магазини, която съществува над 25 години, още от 1991 г.

От един единствен магазин в началото, сега вече Фантастико има над 40 магазина, като продължи да изгражда нови и нови клонове всяка година. От едва няколко души персонал през 1991 г., сега Фантастико дава работа и осигурява повече от 3 000 служители. Ежедневно Фантастико обслужва над 100 000 клиенти. В допълнение, Фантастико подкрепя приоритетно българските производители и по този начин спомага за тяхното популяризиране и за развитието на икономиката в страната.

Всеки, който проявява интерес, би могъл да научи повече на сайта на магазина - fantastico.bg.

Богато разнообразие в асортимента на Фантастико

Assortment

Вече дълги години потребителите се доверяват на веригата, като доверието им е спечелено благодарение на качеството и богатия асортимент, както и на високите стандарти в обслужването във Fantastiko. Магазинът предлага освен стоки родно производство, също така и вносни, на чудесни цени и с високо качество. Във веригата магазини Фантастико клиентите могат да открият голямо разнообразие от продукти – не само хранителни стоки, но и козметични и почистващи препарати, детски продукти, книги, вестници и списания.

Обикновено в магазините Фантастико има топъл щанд с вкусни, прясно приготвени ястия, има витрини с прясна риба и витрини с прясно изпечени сладкиши и торти. Собствената марка на Фантастико – ФФ вкус – предлага хранителни продукти и препарати с много добро качество и изгодни цени. Оттук идва и името на седмичната брошура – “ФФ брошура”.

Във Фантастико има също така и сектори за химическо чистене, куриерски услуги, плащане на битови сметки. 

Освен промоциите на Фантастико, може да разгледаш офертите и на други търговски вериги от същата категория - METRO, Кауфланд, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар.

Предложенията на Фантастико онлайн с KIMBINO

Kimbino App

Сайтът KIMBINO е страхотен и е точно за вас, ако търсите актуални предложения от магазините, които харесвате. Включително и от Фантастико! Винаги се предоставят най-новите оферти, винаги намирате всичко, което ви интересува – бързо, лесно и удобно! Вижте какво имаме предвид тук: Kimbino.bg.

В допълнение, с Kimbino имате възможност да станете част от общество, което се грижи за околната среда едновременно индиректно и по директен начин – като ползвате онлайн брошури, вместо хартиени такива, вие спасявате нашата планета!

А сега, за още по-голямо удобство, може да използвате приложението Kimbino, с чиято помощ ще скочите директно в света на офертите и промоциите и всяко ваше желание ще бъде по-близо до вас от когато и да било!

РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА
Търсене
Kimbino
Лого Фантастико

Регистрирай се и използвай всички изгоди