Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Денси
3/5

Денси брошура (30.03.2024) - Актуални промоции

Денси брошура

Сега за Вас – актуалната Денси брошура

3/5
Actual brochure

Няма клиент на магазини Денси, който не е запознат, че съществува такова нещо като специално издаваната от Денси брошура. Този прекрасен магазин за малки и големи домакински уреди събира в това периодично издание различни продукти от своя асортимент, които предлага на специално намалени цени. Предложенията във въпросната Денси брошура имат валидност от три седмици, а впоследствие се съставя и разпространява следващия каталог на магазин Денси. Стоките в магазин Денси са от известни и утвърдени марки, ето защо за вас като потребители остава единствено да се впуснете в един невероятен шопинг.

Всеки клиент, който има желание да научи какво се предлага в най-новата издадена от Денси брошура, съвсем лесно и удобно може да провери още сега тук. Офертите са валидни три седмици, считано от 30.03.2024. Добре е това а се има предвид, в случай че се опитвате да планувате бюджет за покупки и пр. Определено има смисъл да хвърлите поглед на офертите в Денси брошура! Всеки остава доволен, когато има подръка страхотния Денси каталог. Всеки месец има нови предложения, обикновено можете да ги получите в края на първата седмица от всеки нов месец!

Нещо за самия магазин Денси

Shop

Вероятно знаете, че Денси е верига магазини, която предлага продукти и различни услуги в категорията Бяла и черна техника. Създаването на компанията ни връща в далечната 1993-а година, а сега вече фирмата разполага с редица магазини в София, Велико Търново и Елена, а освен това предлага и пазаруване онлайн, което не е за пренебрегване, особено в последните години. Онлайн пазаруването се предлага и с доставка, която се калкулира в цената на закупената стока.

Магазини Денси предлагат широка гама електродомакински уреди на марките Hotpoint-Ariston, Whirlpool, Liebherr, Snaige, Indesit, Gorenje, Philips, LG, Sencor, Saturn, Rohnson и други. Както вече стана дума, това са утвърдени марки, от утвърдени производители, което пък е предпоставка да бъдат достатъчно качествени, за да заслужат доверието на клиентите. В случай че проявявате интерес, можете да посетите и да пазарувате от уебсайта на магазин Денси тук: densi.bg. Така лесно и удобно ще можете да научите всичко, което ви интересува, в това число работното време за отделните локации, разбира се за отделните продуктите в асортимента, както и за условията за плащане и доставка.

Чудесен асортимент в Денси

Assortment

В днешно време почти всеки знае, че най-изгодно се пазарува, когато даден магазин пусне промоция с намалени стоки. Тук веригата магазини Денси не прави изключение – благодарение на вече споменатата периодично издавана от Денси брошура, всеки може да спести средства, когато закупува мечтаната техника за своя дом! Веригата постоянно предлага различни намаления на бяла и черна техника, аудио и видеотехника, лаптопи и комуникационни устройства. Подобно на други големи вериги за техника, Денси също осигурява за своите клиенти всичко, от което се нуждаят – било то дребни домакински уреди или такива за здраве и красота, до големи уреди, черна и бяла техника и пр. В допълнение, когато пазарувате от сайта на Денси, може да се възползвате от пет процента отстъпка от цената, както и от предложение за разсрочено плащане. И разбира се, страхотните оферти в Денси брошура!

В случай че не откривате точно този уред, който в момента ви е нужен, няма проблеми! Сега лесно можете да прегледате какво се предлага и в други подобни магазини, например Техномаркет, Зора, Интермаркет, Технополис, VIVACOM, A1, Yettel, eMAG и Интерсервиз Узунови. По този начин ще имате възможност да сравните цените или да откриете някой уред, който в момента не е наличен в Денси или просто не влиза в продуктовата им палитра.

Супер предложения от Денси в брошурите на KIMBINO

Kimbino App

Двадесет и първи век - хартиените брошури определено трябва да се разглеждат като нещо архаично от миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Денси бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg! Практиката показва, че с лесното се свиква бързо. А какво по-приятно от това да комбинирате удобството с грижа за Природата?!

Вече можете да забравите смачканите листчета и хвърчащите флаери! Можете да се насладите на добре подредено съдържание и много, много брошури! Във времето на постоянно развитие на мобилните технологии, за още по-голямо удобство създадохме и едно страхотно мобилно приложение: Kimbino

Опазването на околната среда, на природата е наш основен приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за изчистването на въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Искрено Ви благодарим, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Хладилник
Пералня
Котлон
Телефон
Смартфон
Телевизор
Аудио
MP3
Плейър
Камера
Кабел
Карта памет
Микрофон
Колонка
USB
Фризер
Фурна
Фурната
Печка
Климатик

Брошури онлайн от категорията Бяла и черна техника

РЕКЛАМА
Търсене
Kimbino
Лого Денси

Регистрирай се и използвай всички изгоди