KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Дряново
Лого HIT Max
3/5

Брошура ХИТ Макс в Дряново от 08.12.2022 - Магазин HIT MAX

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

HIT Max Дряново брошура

3/5
Actual brochure
HIT Max е един от най - популярните магазини на българския пазар. Благодарение на това е и един от най - успешните в страната. HIT Max предлага почти всичко, от което имате нужда. И още нещо много важно - на страхотни цени! Нова оферта? HIT Max редовно предлага такива на своите клиенти. Новата оферта, валидна от 08.12.2022 може да намерите тук. Препоръчваме ви да видите офертите на други магазини. Какво ще кажете за CBA, Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Билла, Дар, Кауфланд, Лекси, Лидл, Магазинъ 345?

Все още се притеснявате къде да отидете на пазар? HIT Max магазини може да се открият в много градове като София, Русе, Габрово, Плевен, Дряново. Официалните уебстраници са тук, за да информират потребителите за магазина и продуктовата гама, която предлага. Така че, ако не намирате това, което търсите в нашия сайт, може да посетите официалната страница на магазина www.hit-max.bg.

На първо място – няма отпадъци. Плюс това – брошурите са ясно подредени. В допълнение – с Kimbino, онлайн брошурите са налични навсякъде, където е вашият телефон. Това е най – голямото предимство на онлайн брошурите на HIT Max. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите. Разглеждайки най - новите електронни брошури на HIT Max спестявате голямо количество хартия.

Пестенето на пари при пазаруване никога не е било толкова лесно.

Когато се абонирате за нашия бюлетин или свалите мобилното ни приложение Kimbino, вие никога повече няма да пропуснете нито една специална промо оферта от HIT Max, защото винаги ще сте в течение с промоциите на HIT Max.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

HIT Max съхранява местоположения в град Дряново

Показване на всички

Източник: here.com

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого HIT Max
Лого HIT Max