Kimbino
Търговище
Kimbino
Търговище
РЕКЛАМА
Лого Кауфланд
3/5

Kaufland Търговище брошура следваща седмица 20.05.2024 || Май

Магазини Кауфланд близо до Търговище

Филиали Хипермаркети в град Братислава и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Брошура следваща седмица на магазин KAUFLAND Trgovišće за месец Май

Kaufland са добре развита търговска верига не само в България (София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе и Плевен), но и в много други европейски държави. Търговската им политика е ориентирана към задоволяване на нуждите и очакванията на клиентите и към поддържане на високо качество на продуктите, представени в магазините или на уебсайта им kaufland.bg.

Посетете Kaufland в Търговище за по-добро преживяване по време на пазаруване

Кауфланд предоставя богат асортимент продукти от категорията Хипермаркети на конкурентни цени, а добре устроената търговска инфраструктура дава на клиентите чувство за комфорт и удобство. В търговската мрежа на Kaufland обслужването на клиентите е с приоритет, така че бихте могли да очаквате топло и учтиво отношение от всички в персонала. Точните адреси и работно време на магазини Кауфланд в Търговище ще откриете под този текст и над брошурите за другите магазини в категорията Хипермаркети в града.

Бъдете осведомени с актуалните онлайн брошури за Май 2024 г.

Kaufland в Търговище издават седмичен каталог онлайн за всички потребители, които искат да бъдат в крак с промените в търговската мрежа. Нова онлайн брошура на Кауфланд Търговище за месец Май може да видите тук. Валидността на офертите имат срок от една седмица или е според датата, отбелязана на самата нова брошура. Научете за последните промоции на Kaufland, оферти, намаления и нови продукти с вестник “Седмична брошура София №21 на Кауфланд”, валидна от 20.05. - 26.05.2024. Не се бавете, но проверете какво ново има за вас новото за вас през текущата седмица 21, преди количествата да бъдат изчерпани.

Актуално предложение за вас от Кимбино

Кимбино е компания, която предоставя рекламна информация, продуктови каталози и брошури онлайн за повечето от търговската мрежа. Те са екологично ориентирани и не предоставят на пазара хартиени брошури и каталози. По този начин пестят хартия и ценна дървесина, защото опазването на природата е важен търговски принцип на компанията. Kimbino ви предоставя повече свобода и гъвкавост, тъй като с мобилната версия винаги можете да проверите от телефона си най-новите предложения в METRO, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар и други. Спестете пари, като получите актуалната информация директно от Кимбино!

 
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА