Kimbino
Шумен
Kimbino
Шумен
РЕКЛАМА

Кауфланд брошура Шумен 22.07.2024 || Следваща седмица

РЕКЛАМА
Кауфланд

Магазини Кауфланд близо до Шумен

Филиали Хипермаркети в град Шумен и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Магазин Кауфланд в град Шумен: вашето място за пазаруване

Кауфланд е известен хипермаркет, който предлага голямо разнообразие от продукти за всеки вкус и нужда. В Шумен популярната верига Хипермаркети има два филиала, което го прави удобен и достъпен за местните жители със своите 350 паркоместа и 5000 кв. метра търговска площ. В своите филиали Кауфланд предлага разнообразие от хранителни продукти, стоки за дома, електроника, облекло и много други.

Преживейте хубава седмица с Кауфланд в град Шумен

Откакто първият магазин отвори врати в града през 2007 година, kaufland.bg се утвърди като предпочитано място за пазаруване за местното население. Кауфланд принадлежи към категорията супермаркети, които информират предварително потребителите си със своята Кауфланд брошура Шумен за всичко ново, което предлагат. Без значение какво търсите, вероятно ще го намерите в Кауфланд. Относно точното работно време, адрес и контакти на София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе и Плевен в Шумен, можете да потърсите в информацията точно под тази статия.

Брошура онлайн за месец Юли 2024 г.: всички намаления и специални предложения на едно място

Ако сте любител на намаленията и специалните предложения, Кауфланд в Шумен е мястото, което трябва да посетите. Всяка седмица Кауфланд нова брошура Шумен ви предоставя информация къде да намерите изгодни оферти на хранителни продукти, напитки, домашни потреби и още много други. Новата Седмична брошура София №30 на Кауфланд за месец Юли, 2024 е вече налична и тук можете да я видите онлайн. С Кауфланд брошура следваща седмица Шумен ще откриете невероятни отстъпки и специални промоции на много артикули дори още по-рано. Предложенията са валидни за 22.07.2024 - 28.07.2024, който е указан и в брошурите.

Предимствата на Кимбино с каталог онлайн за вас

Kimbino е най-добрият начин да се запознаете с актуалните брошури на водещите Хипермаркети и супермаркети. Ние осигуряваме брошури онлайн, което е удобно и екологично решение. Вместо да се отпечатват хартиени каталози, Кимбино ви предоставя възможността да разглеждате broshura Kaufland Shumen и други хипермаркети онлайн. Това помага да спестите време, пари и е полезно за околната среда. Kimbino.bg предлага мобилно приложение Kimbino, което ви позволява да преглеждате брошурите на вашия смартфон или таблет. Тук ще намерите обширна информация и за марките на другите METRO, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар в града, които да сравните с Кауфланд.

 
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА