Kimbino
Сливен
Kimbino
Сливен
РЕКЛАМА
Лого Кауфланд
3/5

Нова брошура Кауфланд Сливен от 20.05.2024 (промоции)

Магазини Кауфланд близо до Сливен

Филиали Хипермаркети в град Братислава и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

На пазар в магазин Кауфланд в град Сливен

Кауфланд е един от най-големите хипермаркети в България, предлагащ разнообразие от продукти на конкурентни цени. С дългогодишен опит и надеждна репутация, kaufland.bg предлага на своите клиенти широк избор от свежи хранителни стоки, домакински стоки на дребно, както и много други продукти с високо качество. Освен в Сливен Хипермаркети  има филиали в много градове в страната, като София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе и Плевен.

Ще останете приятно изненадани в Кауфланд в град Сливен

 Град Сливен се отличава със своето богато историческо наследство и красиви природни забележителности. Първият филиал на Кауфланд в Сливен отвори врати през 2006 г., като освен голямата търговска площ той предлага 300 паркоместа за клиентите си. Оттогава компанията се е разраствала и е станала важна част от пазара в града. В момента брандът разполага с два магазина и с помощта на нова брошура Кауфланд в Сливен можете да се осведомите за новите промоции. Точните адреси и работно време ще откриете веднага след тази статия.

Научете бързо всичко ново с брошура онлайн за Май 2024 г

В града редовно се публикува broshura Kaufland Sliven, която предлага разнообразни отстъпки и специални оферти на продукти. Всяка седмица можете да намерите Кауфланд брошура Сливен с актуални намаления и специални промоции.

Кауфланд се гордее с широката гама продукти, които предлага на конкурентни цени. Кауфланд брошура следваща седмица Сливен предоставя възможност на клиентите да планират пазаруването си предварително и да вземат предимство от най-добрите отстъпки. Седмична брошура София №21 на Кауфланд за месец Май, 2024 г. ви предлага изключителни отстъпки и специални предложения на много стоки. Тя е валидна за 20.05.2024 - 26.05.2024 и можете да я намерите на сайта на Кауфланд или тук.

Кимбино - вашият пътеводител за онлайн брошури

Ако търсите още повече брошури и каталози онлайн, можете да се обърнете към Kimbino. Кимбино е лидер в доставката на актуални брошури и каталози онлайн. С помощта на технологията Кимбино предоставя на потребителите възможността да открият най-новите и най-добри отстъпки и промоции от различни METRO, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар в града, включително и Кауфланд. С използването на  мобилното пролижение Kimbino  на Kimbino.bg ще сте уверени, че винаги ще сте информирани за най-актуалните оферти и че пестите пари, когато пазарувате във всички Хипермаркети.

 
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА