Kimbino
Kimbino
Лого CBA
3/5

Брошура ЦБА Кубрат 30.11.2023 || CBA broshura ЧЕРЕН ПЕТЪК

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Филиали Хипермаркети в град Братислава и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Новата ЦБА брошура за Кубрат от 30.11.2023

3/5
Actual brochure
Последната CBA брошура с нови отстъпки в Кубрат е тук.
Kimbino ви помага да закупите в CBA всичко от което се нуждаете, при това на страхотни цени, а благодарение на богатия асортимент от продукти, със сигурност няма да си тръгнете с празни ръце!

CBA ще ви информира редовно за последните отстъпки чрез своите брошури. Още днес можете да откриете най-актуалната брошура на CBA, с валидност 23.11.2023 - 29.11.2023

За да се уверите, че офертата наистина е най-изгодната, сравнете цените от брошурите за категорията Хипермаркети. Магазини в тази категория са например METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, Mагазини Немски Център и Дар.
Ако не сте открили информацията, която ви интересува за CBA, проверете на официалния сайт на магазина - цба.бг.

CBA Черен Петък в Кубрат

Празникът за пазаруване Черен петък е тук и е дошъл също така в CBA Кубрат. Проверете нашата специална оферта за Черен петък 2023 в новата брошура на CBA! Последната брошура, наречена CBA Черен Петък, е валидна от 23.11.2023 - 29.11.2023. Не пропускайте нашите страхотни намаления за Черен петък в CBA Кубрат. В категорията Хипермаркети ще откриете и много други листовки за Черен петък. Ако възнамерявате да купувате коледни подаръци предварително и ако търсите вдъхновение, проверете всички наши брошури за Черен петък и спестете пари. Kimbino ви дава възможност за преглед на най-добрите отстъпки за Черен петък.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого CBA

Регистрирай се и използвай всички изгоди