KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Кнежа
Лого Магазинъ 345
3/5

Магазинъ 345 брошура Кнежа - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Магазинъ 345 Кнежа брошура

3/5
Actual brochure
Почти всеки знае Магазинъ 345. Магазинът е един от лидерите на българския пазар. Магазинъ 345 предлага почти всичко, от което имате нужда. И още нещо много важно - на страхотни цени! Магазин Магазинъ 345 редовно изненадва с нови оферти. Последните предложения, валидни от 26.09.2022 може да откриете тук. Разгледахте ли вече и предложенията на другите магазини? Трябва. Опитайте с CBA, HIT Max, Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Билла, Дар, Кауфланд, Лекси, Лидл например.

Магазинъ 345 е представен също и в Варна, София, Враца, Шумен, Пазарджик. Официалните уебстраници са тук, за да информират потребителите за магазина и продуктовата гама, която предлага. Така че, ако не намирате това, което търсите в нашия сайт, може да посетите официалната страница на магазина magazin345.bg.

Отивате на пазар? Не е нужно да вземате дълги и тежки брошури със себе си! Онлайн версията на най – новата брошура на Магазинъ 345 е много по – практична и вече налична в Kimbino. Знаете ли как защитавате околната среда? Като правите какво? Като не вземате и не използвате хартиена брошура, отпечатаната листовка на Магазинъ 345, но пък използвате онлайн такава!

Не вярвате, че пестенето на пари, когато пазарувате, е лесно и просто? Елате и вижте.

Всеки има нужда да спести пари и време. Вие може да направите това, избирайки специалните промоционални оферти на Магазинъ 345 и да спестите време, абонирайки се за нашия бюлетин или като свалите мобилното ни приложение Kimbino. Ще ви отнеме само няколко секунди да сте винаги в течение със специалните оферти на Магазинъ 345. Ваш Kimbino

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Магазинъ 345 съхранява местоположения в град Кнежа

Показване на всички

Източник: here.com

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Хипермаркети

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Магазинъ 345
Лого Магазинъ 345