Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Стара Загора
Лого METRO
3/5

Брошура METRO Стара Загора 08.06.2023 » Каталог 2 за 1

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Оферти и намаления на магазин METRO Stara Zagora за месец Юни

МЕТРО са добре развита търговска верига не само в България (София, Пловдив, Русе, Плевен, Велико Търново и Бургас), но и в много други европейски държави. Търговската им политика е ориентирана към задоволяване на нуждите и очакванията на клиентите и към поддържане на високо качество на продуктите, представени в магазините или на уебсайта им metro.bg.

Посетете МЕТРО в Стара Загора за по-добро преживяване по време на пазаруване

METRO предоставя богат асортимент продукти от категорията Хипермаркети на конкурентни цени, а добре устроената търговска инфраструктура дава на клиентите чувство за комфорт и удобство. В търговската мрежа на МЕТРО обслужването на клиентите е с приоритет, така че бихте могли да очаквате топло и учтиво отношение от всички в персонала. Точните адреси и работно време на магазини METRO в Стара Загора ще откриете под този текст и над брошурите за другите магазини в категорията Хипермаркети в града.

Бъдете осведомени с актуалните онлайн брошури за Юни 2023 г.

МЕТРО в Стара Загора издават седмичен каталог онлайн за всички потребители, които искат да бъдат в крак с промените в търговската мрежа. Нова онлайн брошура на METRO Стара Загора за месец Юни може да видите тук. Валидността на офертите имат срок от две седмици или е според датата, отбелязана на самата брошура. Научете за последните промоции на Метро вземи 2 плати 1, пакети с отстъпки и нови продукти с предстояща “METRO брошура”, валидна от 08.06. - 21.06.2023. Не се бавете, но проверете какво ново има за вас новото за вас през текущата седмица 23, преди количествата да бъдат изчерпани.

Актуално предложение за вас от Кимбино

Кимбино е компания, която предоставя рекламна информация, продуктови каталози и брошури онлайн за повечето от търговската мрежа. Те са екологично ориентирани и не предоставят на пазара хартиени брошури и каталози. По този начин пестят хартия и ценна дървесина, защото опазването на природата е важен търговски принцип на компанията. Kimbino ви предоставя повече свобода и гъвкавост, тъй като с мобилната версия винаги можете да проверите от телефона си най-новите предложения в Кауфланд, Фантастико , T Market, HIT Max, ProMarket , Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар и други. Спестете пари, като получите актуалната информация директно от Кимбино!

 
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Магазини METRO Стара Загора: Работно време, телефон, адрес

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого METRO
Лого METRO

Регистрирай се и използвай всички изгоди